emma <3 bohuslän

vi har det så jäkla bra här!
..och massa mer bra saker väntar!
underbart!


det är dags nu..

..ja, en liten uppdatering får det allt vara dags för, jag vill inte riktigt släppa den här bloggen helt, men några dagliga uppdateringar tror jag inte ni kan vänta er. hursomhelst så har den senaste tiden varit bra, just nu känns det så. visst tänker jag djupare så har det varit jäkligt illa vissa stunder också, men mitt liv har kantats av en hel del små guldkorn senaste veckan framför allt som gör att saker och ting känns så bra just nu. =)

det har varit opponeringar i skolan och så många har varit så jäkla duktiga med deras c-uppsatser! hua vad jag stolt jag är över er..! men jag och ett gäng till väntar till i höst, vi är augusti-gänget! ;)

i fredags var sista kvällen med klassen, vi käkade middag ute och sen gick vi vidare till kåren, det var kul men riktigt kass musik (eller vad det var?) på slutet. i lördags bjöd mina underbaringar linsan o christine mig på en lyxig picknick ute i vilsta. vädret vad underbart och picknicken supermumsig! sällskapet var ju bland det bästa, så jag hade en underbar lördagskväll! tack för det tjejer! =)

idag har jag varit på en introduktionsdag för det blivande vikariatet som biståndshandläggare i sommar. nu är jag ännu mer taggad inför det och jag tror det kommer bli toppen!

imorgon drar jag och älsklingen till efterlängtade västkusten, det ska bli SÅ jäkla härligt! där vankas det stort kalas då tommys pappa fyller 50, sen hoppas jag på att hinna med och träffa alla andra fina människor! sista dagarna kommer spenderas i göteborg, vad vi gör återstår att se, men bra det lär vi få det!

så så är det, ett tråkigt inlägg kanske men jag orkar inte lägga ner energi för det känns som att jag ska somna när som helst, undrar om det beror på solen? känner mig full och jag har inte ens öppnat rosévinet än ;)

hoppas allt är jätte bra med er!