mys med promenad

jaa, älsklingen och jag tog en promenad tidigare idag, det var skönt som tusan! ganska långt gick vi, på ett spår i skogen. vi var nog borta närmare 1½ timma, myyys =)
jag mådde toppen efteråt hur som helst, glad och sprallig, men nu är det tvärtom.. för magen har satt igång, den mår skitkasst.. jävla mage! är det något som tar bort gott humör så är det när magen börjar krångla, och det gör den nästan dagligen.. jädrigt frustrerande!
men, men hoppas att det går över snart..

nu ska jag nog köra lite mario kart ^^

hemtentan inlämnad

jag blev klar! herrejösses så skönt!!
..men fasen så slut jag är i kroppen nu och trött, så himlans trött!
jag måste nog sova. orkar inte ens se vem som åker ut ur idol, men det spelar ingen större roll, markus vinner iaf. ^^

gonatt.

frukost

huvudvärkstablett och en kopp kaffe.
det är så jävla härligt att ha sprängande värk i huvudet när man vaknar. eller hur?
verkligen. men det är vardagsmat, tyvärr.
nu ska jag skriva och skriva ännu mer.
..och så ska jag förhoppningsvis trycka i mig lite mer "mat" till frukost också..

hemtenta

jag är helt lost i den här (förbannade, jälva) skittentan!!
jag vill att det ska vara över NU!
men inte då, jag har bara en sisådär 4-6 sidor att få ur mig först. alla tankarna och anteckningarna ska skrivas rent.. hur faen ska det gå till?

men, men det löser sig..
väl?

bort och iväg

om en stund ska jag och älsklingen sätta oss på en buss och åka i närmare två timmar för att komma till maria i nyköping. jag hoppas att det är värt det ;) men det är jag bombsäker på att det är!

i morgon ska jag börja med hemtentan, ska se om jag finner ro att plugga hemma hos föräldrarna, hoppas det!

ha en fin helg!


apropå fattig student..

ja, inte fasen blir jag (vi) rikare den kommande månaden när jag precis kikat iväg en beställning på adlibris för 1350 kr. att det ska vara så dyrt att plugga?!! och att tillägga är det faktum att böckerna bara är till en 5 poängskurs, det känns ju väldigt nödvändigt! men, men.. så äre. förhoppningsvis så får jag användning för dem framöver.
..och anledningen till att jag inte köpt begagnat är helt enkelt för att jag inte hittat så många av böckerna till ett tillräckligt bra pris, så då lägger jag hellre lite mer pengar på att få fräscha böcker istället.

det är förresten väldigt trist väder här idag, och vad jag har förstått så ska det vara sånt här skitväder resten av helgen.. helt grått och trist! det om något får ju verkligen inte igång plugghjärnan, vilket vore väldans bra eftersom jag fick min första hemtenta igår, som ska in på fredag..
men det blir nog bra det där..

åka iväg

jag har tänkt, ett ganska bra tag nu, på att jag vill bort en sväng. inte bort som att åka till familjen över helgen, utan längre bort. se något nytt och "glömma" det vardagliga för en stund.
ja, det vore najs.

massvis av kärlek

du är det finaste jag har, min egna fantastiska skatt! <3
älsk älsk älsk

idag: seminarium

fick klart a4:an till seminariet igår kväll, faktiskt! det trodde jag inte, men ibland överträffar jag visst mig själv..
hur som helst så blev det nog okej, jag hoppas det i alla fall!

alldeles snart göra mig i ordning och sen traska iväg till skolan och skriva ut uppgiften.
vad som händer resten av dagen vet jag inte, har inget planerat.. förutom det vanliga, som att diska och plocka undan förstås.. funny.

förresten så blev brödet jättegott! =)

plugg och grönt te

igår var det föreläsning.
idag är det plugg, baserat på föreläsningen från gårdagen och boken som den handlade om. en bok som faktiskt känns helt okej, om jag jämför med tidigare kurslitteratur vi har haft. hur som helst så spelar det ingen roll, vad det verkar, hur bra kurslitteraturen är.. för jag har ingen större motivation i alla fall. men jag hoppas på att få ur mig den där a4:an text innan dagen är slut ändå, så att jag kommer någorlunda förberedd till seminariet imorgon. 
..det brukar nästan alltid lösa sig.

så nu tänkte jag fixa lite mumsigt grönt te och se till att få lite mer läst.. och kanske även något skrivet.
..dessutom ska jag ta ut brödet som jag gav mig på att baka förut. hoppas att det är lika gott som sist =)

jävla näsa!

riktigt less på det här nu. jag vill vara frisk!
hur som helst ska jag trotsa näsan och den trötta kroppen och bege mig mot jysk om ett tag. kära kusinen har erbjudit sig att köra, väldigt snällt det =) vi ska hämta en byrå som vi beställde för ett tag sen. jag ska dessutom se om de finns några gardiner som funkar ett tag i alla fall, de vi har i sovrummet är inget hit alltså..
aja, får se hur det går.. skönt att få komma ut och bort ett litet tag i alla fall.

hej svejs.

söndag och förkylning

ja, nu har jag varit sjuk i 1½ vecka (i diverse olika stadier) och jag börjar bli less på det, så klart! men känslan säger mig att det nog kommer sitta i åtminstone några dagar till, toppen.. verkligen..
hur som helst så blev det en mysdag med älsklingen igår =) vi köpte god mat som vi lagade tillsammans och det blev riktigt gott, trerätters var det till och med, inte illa ;) till det blev det rött vin och även lite bubblande, gooott!
..och tv:n, som självklart inte kunde lysa med sin frånvaro, fick agera bio och visade da vinci koden, riktigt bra tyckte både älsklingen och jag! vi har hört lite från folk att den inte är så bra, att boken är så väldigt mycket bättre och sådär, och det går ju inte att komma ifrån, vet inte om jag varit med om att en film någonsin varit bättre än boken. men ja, vi gillade den hur som helst! =)

idag har jag, än så länge, inte gjort ett skit.. näsan snorar och jag känner egentligen inte för något särskilt. men som vanligt så är min kropp lite rastlös och jag tror nog att det blir en promenad om ett tag, ska bli mys. =)

ice age 2

idag började dagen med att jag och älsklingen kikade på ice age 2, helt underbar film, så klart! ^^
hur det fortsätter vet jag inte, men nåt händer med all säkerhet.

..vi firar hur som helst 17 månader idag <3


virrvarr

mycket känslor. ikväll också. alltid, nästan.
virrvarr, upp och ner. ständigt och jämt.
jag väljer själv, jag måste väl välja själv?
jag har så mycket som är bra, verkligen så mycket som är  bra!

and I'm just a ship lost at sea

jag älskar dig
älskar
älskar
älskar dig!

inte så dum som jag tror

det är verkligen så! (att jag inte kan förstå det..) jag hänger med, jag förstår och framför allt så har jag saker att komma med. precis som det ska vara vid gruppsammankomster. det är skönt att få den insikten ibland! och jag lär få den otaliga gånger framöver..
suveränt bra grupp människor jag har hamnat med hur som helst!

dags för gruppträff

alldeles strax är det dags att knalla bort till skolan för att träffa gruppen, samt den 4:e gruppen, för att greja med den här kursens grupparbete (som ska vara klart på fredag!!). jag känner att jag inte kommer att tillföra så mycket just idag, vilket känns skit! men jag har inte orkat med att plugga som en idiot i helgen, huvudet har inte varit på g, precis som hela jag. frågan är om det är kroniskt? =/
aja, hoppas det går bra hur som helst.. vill inte förstöra något för gruppen.