valborg

..ja, för min del blir det inget fylleslag (som det lär bli för ganska många av landets invånare, framför allt tonåringar), nej jag har ägnat dagen åt plugg bland annat, detta ständiga inslagg i min vardag, och kvällen blir lugn med grillning (trots skitvädret) och lite myspys med älsklingen.

fick nyss skickat iväg en sam b uppgift, nu återstår bara ett stort prov på den kursen, känns ganska bra. nu är det ju bara de där andra tre kurserna som ska grejas.. men det ska väl gå, det måste gå.

hoppas ni får en fin kväll och grattis carl gurra!


sådärja

då har jag varit och kikat på frejvägen och det verkade allt bra. träffade lite personal och några av dem som bor där.
vi bestämde två dagar nästa vecka som jag ska gå bredvid för att se hur det känns och sådär. ska bli kul, och jobb verkar det finnas. =)

idag kom tommy hem med en hår-trimmer på lunchen, till min stora fasa så klart.. men, men han hade bestämt sig, så alldeles för en stund sen så åkte allt av (eller ja, det är ju ungefär 1½ cm kvar). anledningen till detta är att han helt enkelt är trött på att ständigt färga det. så om ett par månader så har jag en jätte blond sambo, det kunde man inte tro ;)
inget är som väntans tider, haha

resten av eftermiddagen ska spenderas med plugg (för ovanlighetens skull).

hej hopp!


jobbintervju

jajamen, i morse vid nio så traskade jag till kommunhuset för att prata om ett eventuellt jobb. det gick toppen! och om en stund ska jag iväg till huset där jag kanske kommer att jobba en del i sommar, men det återstår ju att se.. jag kanske inte tycker att det känns bra och sådär, men det skulle förvåna mig. så jag hoppas att jag kommer att tycka om stället. =)
får återkomma senare med en rapport om hur det gick..

hej så länge!

det här med väder, del två

wee, äntligen skiner solen och genast känns allt lite bättre.
det påverkar nog saker och ting en hel del..

promenad har det blivit också, men en kort än eftersom jag (självklart) blev pinknödig mitt upp i alltihopa, så det var bara att traska på hemåt. men en liten sväng blev det ju och förhoppningvis så kommer jag ut en sväng senare ikväll. =)

nu tänkte jag ta itu med lite samhällskunskap! inte alls särskilt skoj.. men det måste ju göras.. isch!

det här med väder

när man, som jag, har hur mycket som helst att ta itu med så känner jag att om åtminstone vädret vore av den finare kvalisorten så skulle det gå så mycket bättre.. med allt.
men nej, grått och trist är vad som gäller och jag måste ändå ta itu med allt.
faen, jag kan nästan garantera att jag senare ikväll inser att jag inte ens hunnit med hälften av vad jag velat göra, och detta på grund av att världen där ute helt enkelt påverkar min förmåga att prestera..
jepp, så äre.

glasögon

jepp, ett par nya "flaskbottnar" infinner sig nu på min nos, i mitt ansikte, eller ja vad man nu vill säga. hur som helst så känns det bra, jag ser åtminstone saker och ting bättre än tidigare. sedan har jag ju inte vant mig vid den nya looken ännu, det tar nog ett tag. så stor skillnad är det kanske inte, men de är ju lite annorlunda mot de förra.. liksom. vore ju inte så roligt annars i och för sig.
jeje, det blir nog bra det här. =)

jag har inte alls tid med det här, så jag ska ta en djupdykning i kaffekoppen (innan det kallnar) och verkligen sätta igång och skriva klart min redovisning till samhällskunskapen som är imorron.

hej svejs!

verkligen vår

jepp. det är inte bara det faktum att dygnsmedeltemperaturen har varit över nollan samt att det varit några fina vårdagar på sistone.. nej, utan också grannen snett ovanför (tror jag att det blir..) har tagit sig ut på balkongen till eftermiddags o kvällssolen för att spela sin kära, och näst intill enda låt han kan på dragspel, "drömmen om elin". till detta hörs naturligtvis hans ljuva stämma som även vissa sommarkvällar akompanjeras med andra grannars skönsång och diverse instrumet. ljuvligt! ;)

det har varit torka här på bloggen några dagar, varför vet jag inte. men en bidragande faktor kan vara att tiden går så oerhört fort. det händer saker hela tiden, men mest så är det det vardagliga som sysselsätter mig. plugg har det varit först och främst och är fortfarande.. det verkar inte finnas någon hejd på hur mycket det är som ska ordnas på en månad. detta bidrar till diverse ångesttankar och andra mindre skojiga saker.. (som till exempel det att jag haft en förjävla spänningshuvudvärk i två dagar nu.. uschi).

det absolut bästa som varit de här dagarna är nog vädret, alldeles jätte härligt har det varit vissa dagar! =)
i fredags var krister här. det promenerades, fotades, käkades och kikades på film. dessutom så var det den allra första riktiga vårdagen, underbart! på kvällen var vi ute och gick ännu mer och det doftade verkligen vår! det är nog en av de lyckligaste dofterna som finns =)

i övrigt så har jag bestämt mig för att köpa nya glasögon, självklart på grund av att det behövs, annars hade de där tusenlapparna kunnat ligga kvar i min snälla pappas plånbok. hur som helst så beställdes det nya brillor igår, så om en till två veckor så har jag dom i min hand med ett förhoppngsvis positivt resultat. =)

nej, nu ska jag greja med annat..
nattinatt o sådär!

seg söndag

av någon anledning så blir det så, relativt ofta i alla fall, att söndagar i min värld blir sega. jag har alltid massvis av planer och sådär över vad jag ska göra under dagen, och så, såhär vid dagens slut, så märker jag att knappast något har blivit gjort. jaja..

men visst, helt innehållslös har dagen inte varit.
nej, faktum är att jag och tommy har ägnat några timmar åt våra högskoleansökningar, och bra var väl det för det visade sig att jag kunde söka två andra program än de jag redan bestämt mig för, och dessa till mälardalens högskola. weehuu tänkte jag eftersom jag gärna vill gå där men tidigare inte vetat om att det funnits något jag faktiskt vill gå där. men se, ibland lönar det sig att kika efter en gång extra. =)
så, nu har jag de två programmen som första- och andrahandsval samt tre program till örebros universitet som tredje, fjärde och femte val. de tre sistnämnda valen är sådant som jag sedan länge velat läsa men som jag fortfarande inte tror att jag kommer in på, men just nu känns det inte som att det gör så mycket, nu hoppas jag på att komma in till mälardalen. =)
det är spännande faktiskt! och mer kul är det att tommy hittade precis det han ville läsa just på mälardalen. =)
så ja, vi har redan börjat kika efter utbudet på lägenheter, och av tidigare erfarenhet och av lovisas hjälp så har vi kommit fram till att vi nog kommer att kunna ordna med någon lya på något lagom bra ställe, vilket känns toppen!
i morgon ska jag prata lite mer med studievägledaren och så på tisdag ska vi skicka iväg papperen, sen är det en olidlig väntan till mitten av juli då de första beskeden kommer, wee!

annars har vi, mellan regn- och hagelskurarna, varit ute på en promenad. det är väl ungefär det jag har gjort idag.. mycket tid har gått åt till att sitta här, vi datorn, och kika högskoleprogram och lägenheter, vilket känns i min nacke och axlarna/skuldrorna.. uschi. men, men det har ju varit kul också! och eftersom jag nog kommer bli sittandes här ganska mycket de närmaste 5-6 veckorna, med tanke på allt pluggeri, så får jag nog vänja mig vid det här onda. men jag försöker vara positiv och tänka på vad som väntar. =)

åh, just ja.. så var eskobar på tv:n ikväll.. fint! =) och snart är det dags att se dem.. mmm lovely.

nej, jag är ganska trött känner jag.. det här inlägget blir inte vad jag tänkt mig.. tänkte i och för sig inte så mycket heller.. innan.. men i alla fall.
ska ta och hoppa in i duschen och sedan be min snälla älskling om lite massage. =)

nattinatt folks.

11 månader

grattis till oss, eller något.. =)

idag har jag pluggat lite grann och mer lär det väl bli. fast det känns som att jag har feber =/
men ja, det hindrar väl inte.. om det inte bruter ut totalt, men det gör det väl inte, det är väl bara så här jag mår..
trött, trött, trött är jag.

nu ska jag snart laga mat och sedan kommer krister och då blir det dataspel hela kvällen.. inte för min del då.. jag hade ju spöat dem i alla fall.. yeah..

aja, det blir inget hejdundrans inlägg det här inte.. och inte särskilt positivt heller.. men det är ju så det är..

adjöken.

neråt.

idag?
skjuta mig själv.
förbannade huvudvärk..
all värk här och var tar så mycket energi.
mycket energi.
och jag har massor att göra.
alltså det är hejdlöst mycket uppgifter/uppsatser/redovisningar att göra klart på mindre än två månader.
jag försöker verkligen, hela tiden.
men min koncentrationsförmåga är inte hög.
jävla skit så frustrerande det är.
jag vill.
vill, vill, vill så mycket!

trevlig överraskning

ja, idag fick jag mina deklarationspapper, vilka jag inte ville öppna först eftersom jag var helt säker på att jag skulle får se ett belopp på en sisådär två-tre tusen kronor att betala tillbaka, men inte då! nej, i stället ska jag få tillbaka hela 89 kronor, jippie! =) okej, 89 kronor är inte mycket, men fasen.. så mycket bättre än att få betala tillbaka en massa i alla fall. anledningen till att jag trodde att jag skulle få betala tillbaka var att jag jämkade och sådär i somras och det blev lite strul, helt enkelt så var jag inställd på att jag betalat för lite i skatt. så ja, det var en väldigt positiv överraskning =)


annars så har jag fixat med tvätten, mailat till diverse studievägledare i örebro och linköping samt varit hos tandläkaren och finjusterat min bettskena.. väldans spännande..
och spännande lär det väl inte bli heller.. planerna är att plugga resten av dagen.. hoppas att jag kan ta mig i kragen och verkligen göra det också..

heeii.


småseg söndag i all sin prakt

yeah, eller någonting sådant.
vaknade tolv idag, gick och la mig vid tre och somnade väl vid fyra. så ja, det är lite segt idag och inget pluggande lär det bli, vilket är mindre bra. men, men jag får skylla mig själv..
hur som helst så var det riktigt kul igår/inatt.. mycket vin, skratt och bra människor =)
(mitt huvud är aningens segt så det lär inte bli så mycket av det här inlägget..)
ah.. jag återkommer senare eller imorgon skulle jag tro.

martini

idag har jag varit en slappis, det känns åtminstone så.. men lite religion har jag pluggat i alla fall. slöandet har främst berott på att jag haft rejält ont i min nacke, ner och på ena skuldran (mindre skönt), men nu har jag fått zon insmörjt och just nu känns det okej. hoppas att det inte kommer tillbaka så mycket, förmodar att jag inte blir ett så kul sällskap ikväll i så fall..
   tommy och jag ska iväg på partaj alldeles snart och jag dricker lite martini, det sista i flaskan =( aja, hoppas hur som helst på en bra kväll =) och med tanke på att vi är tre personer som ska dela på tre liter vin så vet jag inte hur det slutar.. har ju hänt förut och då vet man ju hur det har blivit.. ska det här bli första gången jag skämmer ut mig för den ena svärföräldern kanske? hua.. men nej det tror jag inte.. haha
jeje, det blir nog jätte bra ;)