reason

anledningen till varför jag känner att jag inte vill (eller borde) skriva mer här handlar mer om att jag är less, less på att ösa ur mig känslor, berätta hur jag mår, vad jag gör och hur jag har det. ibland verkligen mycket och ibland kanske inte alltför mycket, men hur det än är så är det sånt som jag kan göra för mig själv, jag behöver inte berätta det för hela världen.
tyvärr känner jag att en blogg alldeles för lätt blir ett sätt att uppdatera sig om någon och så är det inte så mycket mer än så, då "vet" man liksom. jag vill inte att det ska vara så. jag vet inte hur det här kommer att gå, men jag har ändå börjat hålla tillbaka mycket känslor här i alla fall, så det blir ändå inte helt från hjärtat och då har den här bloggen, för mig, helt tappat sitt syfte.
..men det är svårt att släppa den.

I think..

..this is it.
kanske kommer jag tillbaka hit någongång.
jag orkar bara inte lägga ner energi på att uppdatera er.
någon respons får jag ju sällan i alla fall.
den som bryr sig får reda på saker på andra sätt.
so long.

sunshine

gomorron. jag är trött och hängig, vilket känns allt annat än skoj.
men kanske känns det bättre efter lite kaffe och en morgonpromenix?
jag hoppas det. =)



update, 08.38

shit, jag kan inte bli annat än lyrisk av allt vackert ute, alla underbara blommor och fantastiska dofter.
det är svårt att få en bättre start på dagen tror jag!
nu blir det frulle, sen tvätt och plugg!

check this


jag har en söt vän som är väldigt duktig på att rita... bilden till höger ovan har han gjort i paint med hjälp av musen. han har lagt ner en hel del timmar på det vad jag förstått men jag är helt betagen av hur han kan vara så duktig! och att rita med musen sen, det är ju hur svårt som helst! han har skickat mig bilder genom processens gång och han går verkligen in på detaljer. han tyckte till exempel att mitt hår och mina glasögon var väldigt svårt att rita, men jag måste säga att han har lyckats väldigt bra.. jaja, jag är bara så imponerad! =)


monday

morsning! måndag morgon men älsklingen är ledig söndag + måndag så då känns det som söndag idag av någon anledning, rätt skönt faktiskt. =) men lite plugg får det nog bli ändå.. tommy är snäll och ska hjälpa mig översätta engelska artiklar, behöver all hjälp jag kan få med det! annars är planerna att det blir plugg resten av veckan, jag måste börja gå igenom intervjuerna mer ordentligt känner jag...

hoppas allt är bra med er!

vin är gott!

halloj, hur har ni det?
jag har det bra. =) har druckit en halv flaska vin och känner mig lagom lullig. very nice!
nu ska jag se om jag kan få med mig älsklingen in i sovrummet..

lite uppdatering

..sen sist. ja, i torsdags träffade jag håkan för lite handledning, det blev inte så lite och tiden rusade iväg. jag kom i alla fall därifrån med en positivare inställning och tanken om att jag nog inte är så dum som jag ofta anklagar mig själv för att vara. vi kan inte styra vår omgivning (jag kan bara försöka styra mig själv). hursomhelst, så bestämde jag mig för att skriva klart uppsatsen till slutet av augusti, då det är ett omtentamenstillfälle. det här innebär inte lugn och ro nu då jag ändå vill ha klart så mycket som möjligt innan juni. sen blir det till att sitta på kvällar och helger i juli och augusti då det blir jobb på dagarna. jag hoppas verkligen att det här kommer gå så bra som jag hoppas och tror!

annars så längtar jag mest till 2:a juni då det blir västkusten i tio dagar. <3

hoppas allt är bra med er! =)

kärlek

fyra år idag, jag och min älskling. <3
kärleksförklaringar är onödiga, han vet och jag vet. =)

at the moment

att ha en blogg är verligen på gott och ont. jag vill bara skriva här, men så vet jag att folk läser, då väljer jag liksom orden på ett annat sätt, såklart(?). jag vill bara skriva ut hur jävla kass jag känner mig och hur fruktansvärt illa jag behandlar mig själv, ständigt och jämt. jag ska alltid vara så stark och ett misslyckande finns liksom inte på min karta. nu är ett väldigt stort misslyckande på ingång, det är inte mer än 14 dagar bort och ångesten det här ger mig gör mig handlingsförlamad. vissa gånger brukar det vända och i stället ge mig så mycket kraft och energi att det löser sig ändå till slut. men den här gången, kommer det att vända? finns det ens en pytteliten chans att jag kan fixa det här?

jag kan nästan inte göra något utan att falla ihop
jag kan inte tänka utan att vara nära till gråt
jag kan inte behålla lyckan om den väl finns där
jag kan inte ens känna efter vad som är bra för mig
jag kan verkligen inget!
jag är rädd för mig själv på något vis.

cruising

..helgen var för övrigt toppen!
vi åkte till bettna i torsdags där pappa, robin, kenny och therese var.
vi blev bjudna på grillat och massa mumsigt till det. jätte härligt var det!
1:a maj spenderades i pappas amerikanare då vi drog iväg på den årliga cruisingen i norrköping.
solen sken och det var hur mycket folk och bilar som helst, toppen!
i lördags var det grej och fix med pappas båt som gällde, var ute i solen mest hela dagen, precis som dagen innan vilket resulterade i en väldigt snygg kräftliknande färg, riktigt hett ;)


igår..

..var det fyra år sen jag satte mig på ett tåg och åkte 45 mil för att träffa Tommy för första gången. jag minns att tågen strulade och att jag var så nervös att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. efter sista bytet och jag satt på tåget från uddevalla som skulle mot munkedal så trodde jag att jag skulle dö. men det gjorde jag ju så klart inte och fortare än jag kunde anat så var jag framme och skulle gå av tåget för att möta sötnosen. jag minns den stunden fortfarande, vi kramades och höll sen om varandra hela vägen hem till honom... hursomhelst så var det var fyra år sen igår men vi firar årsdagen den 7:e av någon anledning ;) jaja, en väldig massa kärlek har det varit och jag hoppas så klart på en väldig massa mer! =)