no idea.

gomorron. här sitter jag med magont och spänningar, som vanligt. ..och så här är det; jag känner att det inte är någon större mening att uppdatera här så som jag gjort innan, inte just nu, men kanske om ett tag när/om jag mår bättre. för tillfället handlar mitt liv mest om hur ont jag har, det har det gjort mycket tidigare också, men just nu är det ännu värre och det har det varit en tid nu. jag känner inte att det är någonting som är särskilt roligt för er att läsa, så därför kommer jag inte att uppdatera mycket (eller något alls) under en period, det finns helt enkelt ingen ork från min sida och antagligen inget större intresse från er sida.
jag skulle absolut kunna uppdatera er om stunderna med mina fantastiska vänner och sådär, men de vet ni redan om och jag uppskattar inte stunderna mindre för att jag inte berättar om dem här. det är stunderna med er som betyder allra mest just nu! jag hoppas att jag inte blir sämre så att jag måste ge upp er också, men jag är så rädd för det just nu, för så som jag mår så orkar jag knappt stiga upp på morgonen, jag kan inte åta mig någonting knappt och att ens tänka några dagar framåt fungerar inte utan att min kropp skriker av smärta. det är en otroligt märklig och konstig känsla, men framför allt så är jag så jävla rädd för vad som kan hända.

jag måste försöka ta hand om mig själv och jag ska göra mitt bästa för att göra det!

läkarbesöket

en remiss är skickad så att jag ska få göra en gastroskopi, tills dess i ungefär en månad ska jag käka medicin för magsår. så ja, så är det. det är skönt att det hände någonting, att jag i alla fall ska få magen kollad ordentligt, även om det inte visar någonting så vet jag det i så fall, det är betryggande nog, likväl om det skulle visa sig vara någonting..

snart åker jag till hålan hälleforsnäs och är husvakt med dessan. =)

akuttid 14.15

nu hoppas jag bara att någonting händer, någonting som inte har hänt förut! snälla, ta mig på allvar den här gången..!

jag insåg just att den där meningen har dubbel betydelse.

min kamera är värdelös!







..så värdelös att det nästan är pinsamt att ladda upp några bilder överhuvudtaget.
men här är i alla fall några från den underbara kvällen hos dessan i fredags. =)

suveränt!

en glad nyhet: jag och christine fick VG på tentan, weehuu! underbart att allt kämpande lönade sig!

midsommar idag och vi firar med underbara människor, så ja, jag tror den här dagen blir bra! jag ska göra allt för att den ska bli det, genom att ta det lugnt och försöka slappna av och bara ha det så bra som möjligt. =) jag hoppas bara att magen hänger med mig och inte jävlas allt för mycket..

Hoppas ni får en bra midsommar! =)


förra året såg det ut så här. vi får se om det blir några roliga bilder i år.. =)


akuttid.

på måndag är det jag som ringer vårdcentralen om en akuttid. det var rådet jag fick, så illa verkar det alltså vara. det fanns inga vanliga tider innan 27:e juli annars. vi bokade det först. sen berättade jag mer om hur jag mår och känner, då fick hon plötsligt en annan ton och sa att jag måste ringa om en akuttid direkt på måndag morgon och tills dess måste jag försöka vila. hon tyckte inte ens att jag borde börja jobba nästa vecka.. tänk om det är så illa som det känns.. jävla skit!

nej.

jag kan inte beskriva här,
det som händer mig just nu.
orden är slut.


jag vill tillbaka till mitt moln.

moby.

why does my heart
feel so bad?
why does my soul
feel so bad?

these open doors

fil och banan

..det kunde jag inte käka nu utan att magen pajar och gör ont. skojsigt? inte så värst.. det känns så jäkla illa.. och vet ni? jag är så säker på att mycket av det är psykiskt. varför jag vet det behöver jag inte gå in på här, men jag ser ju mönstrena.

hur har ni det?
jag hoppas att ni har det bra, så klart!


and it hurts whit every heartbeat..

inatt ringde mamma. klockan var närmare halv två. hon var onykter. inte själv, men ändå onykter.
hon ville se hur det var med mig. vad vi gjorde, vad vi hade gjort. åh-a sig lite och sen säga att jag betyder mest.
vad är det då med detta? ja ni, om jag ändå kunde förklara..

det är bara en sak för mycket.


färdiga och sorterade tankar?
ja tack.

why would I sabotage the best thing that I have?

en uppdatering så att ni vet att jag lever tänkte jag kunde vara på sin plats. jag kom i alla fall fram igår, trött som en jag vet inte vad, så det blev sängen rätt fort.. kul sällskap jag är då? haha..
aja, trött är jag fortfarande.. sover lite halvkasst, men så är det väl.. det är skönt att vara här i alla fall, avslappnande på något vis. vi gör ingenting speciellt, mest bara är.. det är skönt. =)


..well, it makes it easier to know exactly what I want.

snarkisnork

gomorron! jag förmodar att större delen av er som läser fortfarande ligger och sover, så skönt för er ;) men jag har det rätt bra jag också.. faktiskt! trots att en tågresa på fyra ½ timme inte är sådär jätte rolig att se fram emot, men i alla fall.. jag har ju tid att läsa något bra, som en VANLIG bok, alltså ingen jäkla kurslitteratur hehe, glammigt värre!

nej, nu drar jag snart!  ha det SÅ bra!

finbesök

idag bjöd jag dessan och tommy på middag när de kom hem från jobbet. mys, mys! =)
annars har jag inte gjort så mycket idag, bara packat och grejat inför min vecka i småland. det är alltid lika intressant att packa, haha.. men, men det blir nog bra!

så ja, det är nog dags att jag lägger mig, tåget går 06.09 imorgon, hua.. men ja, kanske lagom till frukosten, martin? det förväntar jag mig! ;)

nattinatt!

förresten GRATTIS till segern SVERIGE! =D




fortfarande trött

det känns som att jag skulle kunna sova hur mycket till som helst, ändå har jag sovit närmare 10 timmar inatt.. så skönt, så skönt! men jag lär säkert lägga mig senare, trots att jag känner mig lite som en slö sill (eller nåt) då, men det är skitsamma.. jag behöver uppenbarligen vila. nog om det. gårdagen blev efter magont och andra mindre roliga grejer, ändå väldigt bra! först så träffade jag dessan för en fika/lunch på wayne's, sen efter det kom även tessan och mötte upp oss. vi strosade runt lite på stan och kikade mest. sen delade vi på oss då var och en hade grejer att fixa med hemma i några timmar, men lite senare runt nio gick jag och dessan hem till tessan och där blev vi bjudna på jätte mumsig kladdkaka. så det tillsammans med vindruvor och en massa prat förgyllde min kväll. så ja, min dag igår blev toppen! jag förmodar att det  inte kan bli så mycket annat när jag omges av så bra människor! ^^

omfg

haha ja men typ.. jag är så jäkla trött just nu! ..och här sitter jag, kanske ni undrar. jepp, det gör jag. ambitiösa jag tänkte läsa igenom tentan en sista gång innan jag lämnar in den vid 08.00. ja, vi blev i alla fall klara sent igår (idag?), nu får det gå som det går, vi är nöjda, det är huvudsaken!

helgen har förövrigt varit riktigt bra! vi åkte ju till pappa och robin i fredags, där grillade vi och hade det bra. super gott var det, framför allt jordgubbarna! =)



i lördags var det tänkt att vi skulle åka hem igen, men pappa undrade om vi ville stanna en dag till, så det gjorde vi. på eftermiddagen åkte vi mot nyköping, först till stugan för att käka mumsigt och dricka lite vin, för att sen åka in till stan och kolla runt. men det var jäkligt dött på stan! knappt en människa var ute.. vid hamnen var det lite mer drag så vi åkte dit och tog en öl (en del tog flera hehe). vid 03.30 var vi hemma och stupade i säng efter en väldigt bra kväll! =)

 



jordgubbar!

jäklar vad det är varmt ute! inte alls i min smak.. men verkligen härligt för alla som tar studenten idag och alla andra också så klart, som gillar när det är så här varmt. jag håller mig helst inne och så stillasittande som möjligt, tyvärr. fast en filt och en bra bok ute i skuggan är inte heller fel i och för sig. =)

lite senare åker jag, tommy och kusin pontus till robin och pappa i bettna. vi tänkte bjuda på käk och så, det blir grillat, mums! ..och tommy och jag har köpt jordgubbar, det lär bli smaskens! robin har nästan alltid fått jordgubbar när han fyller år, vet inte om han fick det i år, i tisdags.. om inte annat så får han det nu! =)

nu vill jag sova, haha.. jag är så trött..


finaste dessan igår på perrongen. =) och så jag, innan jag gick dit.

glad!

kort och gott:
hittills har dagen varit så himla bra!
jag och christine börjar se ett slut på uppsatsen/tentan och vi känner oss nöjda med det vi har gjort, oavsett resultat.
&
seminariet var toppen, verkligen inte alls som förväntat utan bara mycket bättre! så ja, den sista dagen i skolan blev väldigt bra och jag känner mig glad och upprymd på något sätt. förmodligen för att jag omges av så himla många bra människor! =)



om ett tag blir det möte i skolan, jag ska på intervju för att eventuellt bli samtalsledare för "Ellen" som är en del av Rädda Barnen. det ska bli intressant!
efteråt ska jag möta dessan m.fl. och ta ett glas vin, eller två, på någon uteservering någonstans! MYS!

gomorron

nu sitter jag här igen, efter 5 timmars sömn, ungefär. gäääsp. jag är väldigt trött och så mycket håg har jag inte heller. men det hjälps inte, för jag måste fixa med tentan i alla fall! i eftermiddag har vi seminarium, då ska vi presentera och diskutera våra case, som våra uppsatser bygger på. jag är inte nervös, varför ska jag vara det? det är som att jag ändå vet att jag kommer prestera dåligt, då det känns som att jag inte kan göra annat för tillfället. fast å andra sidan har jag känt så miljoner gånger innan, utan att det gått särskilt dåligt.. det bara går av sig självt på något vis, när jag väl sitter där. det kanske det gör idag också? men ja, det spelar ingen roll just nu, för först och främst kan det vara bra att ha någonting att presentera överhuvudtaget, haha (fast så illa är det inte, vi har en hel del).

misshandlar jag mig själv?

det snurrar lätt i huvudet, till och från rätt mycket. som igår, då var jag tvungen att gå hem från skolan för att jag knappt kunde sitta, stå eller gå på grund av magen, då när jag kom hem snurrade det så mycket att jag nästan trodde att jag skulle svimma, eller att något annat hemskt skulle hända. jag tänkte verkligen "nu händer det någonting snart". men det gjorde det inte. jag tog mig igenom det ändå och fortsatte bara att fokusera på tentan. dumt? jag vet inte, jag gjorde så i alla fall. det är likadant nu, fast utan det där jätte hemska magontet och "nu händer det någonting snart". nu är det lite annorlunda, nu känner jag trycket över bröstet och andningssvårigheterna. suck, suck.. det är så inte bra det här! och jag går inte härifrån, jag diskade nyss, det hjälpe inte, det blev värre nästan. jag tänkte bara "du måste skriva, du måste skriva", hur lätt blir det att skriva då? att hitta inspiration och ork? jag förvärrar det ju bara..

skit, nu högg det i magen. ännu en dag när jag lovat mig själv att äta "när jag ska", men inte då. nej äta kan jag göra "sen", men "sen" kommer alltid när det är för sent..

mors kors

jag kollade mitt konto nyss och hade blivit lite rikare (eller ja, mindre fattig, haha), härligt! skatteåterbäring is the shit!

igår var det tenta plugg med christine i ungefär tio timmar, mitt huvud var och är fortfarande nästan helt väck.. allt bara snurrar runt. men jag förmodar att det är så tills allt är helt klart och på plats.. vilket jag hoppas att det blir idag! åtminstone så att det bara är sista finslipet kvar under helgen. jaja, det blir nog bra! =)

jag och christine kämpar på, christine är så jäkla duktig! jag med kanske? men det är svårt att se själv, eller nåt. hursomhelst så är jag glad att jag har haft henne som bollplank så mycket under pluggtiden för jag lär mig så jäkla mycket när vi diskuterar (och analyserar sönder) saker, för det gör vi.. vi sätter oss själva lite i klistret ibland kanske, men å andra sidan så tar vi oss bort därifrån och presterar bra när vi väl får ner det på pappret!

jaja, jag hoppas att min hjärna kommer igång snart.. den är inte riktigt på g känner jag.. precis som igår. hela jag är inte på g egentligen, det är magen som krånglar IGEN. jag måste, måste, måste ta kontakt med en läkare. jag blir så less på mig själv för att jag skjuter upp det hela tiden. fast, det kan ju vara psykiskt också.. stress, oro, ångest.. ja.. jag vet kanske egentligen, men jag skjuter det framför mig, hela tiden.

nej, nu ska jag sluta skriva, känner att det blir lika luddigt här som det är i mitt huvud. jag ska försöka få i mig lite frukost i stället.

later.

grus i ögonen?

jahapp, här sitter jag och ugglar, eller ja, jag dricker kaffe i alla fall. uppe med tuppen tycks jag vara också, lite innan till och med (vad är det med mig och fågelliknelser idag då? haha). jag gick upp vid 06, då kunde jag inte sova mer för tommy höll på o bröta så mycket utanför.. stackar'n åkte redan vid 06.15 för att han börjar vid 08.. men så är det väl, det är ju likadant för mig när jag börjar 06.45 på sommaren.. så nja, så synd är det väl inte om honom
hm.. jag är rätt trött, jag somnade säkerligen inte före 01 inatt, plus att jag vaknade ett par gånger, ännu ett minus med sommaren - jag sover sämre då! jag brukar behöva i alla fall sju timmars sömn (helst åtta), men det är kanske på vintern? jaja, nu är det som det är. jag hoppas det inte gör någon större inverkan på pluggeriet idag..

..vid tio ska jag möta christine på stationen, sen traskar vi till mdh och skriver på vår uppsats. vad ska jag göra tills dess? duscha, käka frulle och packa väskan. ja, det är ju skönt att inte behöva stressa i alla fall, hehe..

hoppas ni får en bra dag!
..jag ska försöka, men det blir nog inte så svårt. det är soligt och fint och så får jag träffa bra människor idag. christine nästan hela dagen och så kommer dessan hit ikväll, det är ju toppen! =)

juni

den är den andra juni idag, för er som missat det, hehe.. nej men shit, det går fort nu! ..och snart är skolan slut, om en vecka ska sista tentan in. hua! men det blir bra, eller hur christine?! haha.. hennes dator krånglar, jäkla dator! men, men vi får slita hårt imorgon och på onsdag med kanske.. det återstår att se!

nu blir det snart sängen.. och imorgon blir det plugg hela dagen lång! tjohoo

en bild säger mer..


1. jag såg ut som en picknickfilt igår, passande nog ;) 2. tommy var riktigt nöjd efter ett par öl. =)


3. det grillades för fullt! 4. en emma efter två glas vin..


5. finaste bror! 6. dessan hade köpt spelet "body balance"..


7. ..och det provades på av de flesta, med varierande resultat ;) 8. söta dessan!


9. dessan uppskattade min rabarberpaj! =) 10. johan och monika in action!




tyvärr är min kamera rätt kass, framför allt utomhus.
men, men vi hade en underbar kväll hursomhelst! =)