märkligt

ja.. grejen är den att jag var helt säker på att jag skrev ett inlägg här igår. det gjorde jag förstås inte..
men saken är den att jag trodde att det inte hade gått tre dagar, allt detta på grund av att tiden bara rusar iväg. vart försvinner den egentligen?
jag tycks i alla fall inte hinna med någonting..

aja, imorgon är det slutspurt!
alttså: jag ska skriva klart min "uppsats" om överbefolkningsproblemet.
går det som det brukar så är jag klar någon gång innan midnatt med ett "okej" resultat enligt mig och ett förhoppningsvis bättre resultat från min lärare.
det återstår att se hur det blir..

nattinatt.

torsdag

vilken fantasifull rubrik.
however..
idag har jag verkligen inte åstadkommit vad jag velat, faktum är att jag blir så besviken på mig själv. jag har all tid i världen, ingenting särskilt att göra, och ändå så gör jag inte vad jag borde - plugga. åtminstone inte i den utsträckning jag hade önskat. men lite har det ändå blivit och jag har ändå flera dagar på mig att genomföra det arbete som jag så gärna vill att jag ska få mig själv att skriva ner. men det ordnar sig, jag gör ju de allra bästa arbeten i sista sekund, oftast..

så, vad har jag gjort idag?
suttit vid datorn (så klart =/), diskat, grejat, läst, gått promenad, duschat, legat på vetekudden för att försöka slappna av i mina stackars käk-muskler (med ett sisådär resultat)

vid lunch kom Linda förbi en sväng vilket gjorde förhöjde kvalitén på den här dagen lite grann =)

och ikväll, efter att älsklingen kommit hem från jobbet, så har vi käkat och ganska nyss grejat med akvarierna, vilket är kul =) så dagen har i det stora hela varit bra om jag bortser från att jag inte har pluggat så mycket som jag borde.


dagen idag

så, läkarbesöket gick faktiskt bättre än förra gången.
känns bra att det äntligen händer någonting!
det verkar inte som att det är något allvarligt iaf. men jag är inte säker förrän alla provsvar är klara. men det ser åtminstone förhållande vis bra ut just nu.

annars idag har jag pluggat lite, promenerat med älsklingen och just nu håller vi på och tvätta.. spännande så in i norden. ;)

mer blir det inte idag, hjärnan går på halvfart känns det som..

läkare

jajamen, om en stund ska jag bege mig till vårdcentralen och träffa en läkare (igen).
hoppas, hoppas att det går bra!

persona gone missing

dagens rubrik är namnet på eskobars nya singel, väldigt nervpirrande att höra någonting nytt från dem! i maj kommer 4:e skivan.. fantastiskt =)
jaja, nog om min, om än nedtonade, eskobarhysteri för tillfället.

i helgen ska jag och tommy vara "husvakt", det kan bli intressant och se hur det fungerar med pannor, hönor och annat som det ska grejas med. men jag är ganska säker på att det kommer att gå som en dans ;)

för övrigt så vill jag bara tala om hur mycket jag tycker om min skatt, väligt massa mycket är det i alla fall. =)




munhälsan.

japp, idag var det dags för ett besök hos tandläkaren. faktiskt på initiativ av mig själv, inte så märkligt kanske med tanke på att jag dragits med daglig huvudvärk sen i julas. och på senare tid har jag ifrågasatt om det inte kan bero på att jag gnisslar tänder och biter ihop på nätterna, biter ihop ganska rejält dessutom. därav mitt beslut att ringa tandläkaren eftersom att det, om det visar sig att jag har fel i bettet, kan få en bettskena.. en skena som iofs inte kommer att bli min och min älsklings ekonomis bästa vän, men om det funkar så vore det helt fantastiskt! minns knappt hur det är att inte vakna med huvudvärk... knepigt.
hur som helst, besöket gick bra! gjorde även en vanlig undersökning, mina tänder är i toppform förövrigt
! mycket glädjande =)
så nu ska jag i ett par veckor, efter råd från tandläkaren, träna mina käk-muskler och se om det kan ske någon förändring på det sättet. han slipade även ner två tänder en aning, så kanske kan det också hjälpa, jag hoppas på det =)

annars så har det varit en väldigt seg dag, jag har känt mig dålig. ja, jag gör tyvärr det när jag inte känner att jag gör någonting ”vettigt”, vad nu det än må vara. det är ett problem, jag borde verkligen lära mig att slappna av ordentligt… och kunna göra ingenting en hel dag.
ett av alla mål jag har…

till sist vill jag tala om att det är ni som betyder allt.


9 månader

ja, idag firas det 9 månader mellan mig och min älskling =)
helt otroligt att tiden kan gå så fort och att jag har det så bra =)

kärlek

ny soffa =)

idag är jag glad, glad för många saker. =)
faktum är att jag är glad väldigt ofta numera, det är väldans bra!

japp, ny soffa inhandlades idag, billig och definitivt snyggare än den vi hade tidigare, ett lyft för lägenheten och mysstandarden. =)
annars ikväll har det påbörjats ett parti monopol, eftersom min kära sambo börjat efterlikna min taktik så håller vi oss mer gämna vilket resulterar i att ingen av oss, efter ca två timmars spel, ännu inte blivit bankrutt.
- ja, jag har en väääldigt bra strategi ;)

för övrigt så pluggas det för fullt, eller åtminstone så är det vad som borde göras. kan erkänna att det inte alls har pluggats ens hälften så mycket av vad som bordes. men det fixas imorgon, då ska jag skriva de två uppgifter som ska vara klara på tisdag, så ja, jag ligger ju inte efter men lite på latsidan har jag däremot legat.

till sist så vill jag tala om hur mycket mina vänner, min familj och min tommy betyder för mig; en hel massa mycket! <3

hm..

..okej, jag har nu bestämt mig för att jag helt enkelt inte kan vänta på de där "bra inläggen" längre. jag kommer börja skriva mer som en dagbok framöver, så hoppas jag på att de där inläggen med någon poäng kommer.. så småningom.

snart.. =)