fredag

ny dag, nya tag.
idag mår jag lite bättre, även om det känns i hela mig hur spänd jag är.
men jag ska greja det här.

nu ska jag ta itu med disken, sen blir det att sätta igång och skriva på religionen.

ännu en.

Idag: Gått upp vid sju, druckit kaffe, käkat frulle, suttit vid datorn, letat inspiration.
Igår: Pluggade, var i skolan, var hos frisören, mådde knas.
I förrgår: Pluggade.
Imorgon: Jobb och plugg.
Humör just nu:
Relativt pigg och ganska glad, redo för att plugga.
Stjärntecken: Firre.
Bästa egenskap: Öppen.
Sämsta egenskap: Dålig självkänsla.
Favoritmånad:
Maj.
Tv eller film: En bra film slår det mesta på tv:n.
Bar eller nattklubb: Beror på humör.
Arbete eller skola: Skola, först och främst.
Morgon eller kväll:
Morgon och kväll.
Klädsel just nu: Mysisar och linne..
Kramas eller pussas: Kramas.
Promenad eller bio: En promenad med någon jag tycker om.
Öl eller vin: Vin.
Godis eller snacks: Godis.
Byxor eller kjol: Jeans.
Senast sedda film: Broken Flowers.
Artist:
Eskobar.
Barn: Bedårande i de flesta fall.
Djur: Har en drös med firrar. Vill ha katt så småningom.
Utbildning: Gått sam-media.
Stamgäster på din blogg:
Sofia kanske?
Förhållande eller singel: Förhållande är mysigt.
Fotboll eller hockey: Fotboll att spela, hockey att titta på.
Kärlek eller vänskap: Lika väsentligt.
Glasögon eller linser:
Glasögon.
Storstad eller småstad: Småstad är mys.
Stökigt eller städat: Städat.
Restaurang eller hemlagat: Hemlagat tillsammans med massa bra människor är den bästa kombinationen. <3
Jacka eller kappa:
Kavaj.
Stark eller svag: Stark, överlag. Fysiskt mindre stark.
Hus eller lägenhet: Lägenhet, men hus så fort det bara går.
Favoritbutik: Snyggt, billigt och bra, vart spelat ingen roll.
Favoritnöje:
Umgås med stjärnorna.
Favoritmat: Sallad av alla de sorter.
Fjantig eller tuff: Fjantig så in i norden. Om nu fjantig är rätt ord?
Sparare eller slösare: Jag är bra på bådadera.

skulle kunna spy på det nu

allt plugg står mig upp i halsen.
magen krånglar och jag känner mig sjuk.
jag är riktigt less på det här nu och trots att dagarna går att räkna på mina två händer, innan allt det här är över (för den här gången) så känns det förjävligt just nu.
pressen är enorm, det känns som att jag är på toppen av ett isberg, det kan inte vara så mycket mer än det är just nu. det syns på mig, det måste synas på mig.
jag är trött på det här och trött på att jag aldrig blir nöjd. men det värsta av allt är tröttheten, utmattningen, att jag aldrig känner mig utvilad. dessutom har jag min förbannade mage att tänka på och det gör det inte bättre. det är helt enkelt mest skit med det här nu.
men samtidigt så är det bara nu, i en sån här stund, när det känns som att jag har feber och jag är trött som bara den, då det inte känns som att jag orkar med något, då jag helt enkelt inte kan plugga, som det är så här. det är bara nu jag låter orden ösas ur mig så här. det är inte för att jag är olycklig, det är för att jag är så oerhört stressad och det tär psykiskt och fysiskt på vem som helst.


egentligen.
      









                                                                                                                                             
   egentligen.

snabbt

det blir ett snabbt inlägg innan det är dags att gå och jobba. det har blivit lite jobb sen jag gick bredvid.. jobbade i helgen och så är det dags snart, dessutom så ska jag jobba till helgen igen.
plugg och jobb är vad som existerar i min värld för tillfället, annat finns det inte tid för. men om åtta dagar ska allt vara klart och jag ska vara helt "ledig" i två veckor och bara mysa och ha det bra med de jag tycker om, alldeles jätte bra känns det! vägen dit kommer att vara stressig som fasen, men när de där dagarna väl infinner sig så vill jag kunna ta till vara på dom utan att behöva tänka på plugg och jobb. =)

hade nyss min sista psykologi b lektion, jag hade muntligt prov, ett sista prov för att kolla igenom vad jag lärt mig och sådär. och det tillsammans med allt annat jag gjort under terminen resulterade i ett mvg, så jag är jätte glad och nöjd över det! =)

nej, dags att jobba!


kortis

o'boy, vilket vackert väder! jajamen, men här inne sitter jag.. i en skrubb/garderobsyta/kalla det vad man vill.. och måste skriva, skriva som bara den! men, men jag ser fram emot slutet, om en sisådär 13 dagar då jag i stället för att sitta här, är på väg "hemåt" till familjen och vännera! det är det som gör att jag håller på.. det och att jag vet att det höjer mitt medel så klart. men ja, än är det en bra bit kvar och mitt bloggande (som egentligen aldrig sett så mycket ut för världen) kommer så klart att bli lidande. men så äre folks =)

snart blir det lunch, sen plugg och lite senare så ska jag iväg till enhetschefen på LSS o skriva på lite papper. och sen då? plugg så klart. jag har sagt det förut och jag säger det igen: det finns INGEN hejd på pluggeriet nu.

hejs.

ettårsdagen

idag firar jag och älsklingen ettårsjubileum, så det blev picknick vid älven. alldeles jätte fint och mysigt var det! =) snart ska vi sätta igång grillen och fixa mumsig mat, och till det blir det mousserande rené barbier. =)

älven.
fina örekilsälven.

stig.
stig.

orm.
en liten orm som är lite platt på "magen", vi chansade på
att den precis blivit överkörd, stackarn..


massor av vitsippor.
underbart fint med massa vitsippor överallt! =)

ettårsdag
..kärlek. =)

fiiin dag

   jepp, en alldeles jätte fin dag har det varit, precis som ganska många dagar den senaste tiden. =) till veckan skulle det kanske bli regn, men det är väl bara bra för våra kära små växter o träd o annat.

   idag har jag inte gjort något av vad jag hade tänkt, som det brukar vara med andra ord.. det jag hade tänkt var att bli klar med ännu en religionsuppgift.. och vad det blev var att greja med annat och åka till torp. i och för sig så var utflykten till torp ändå något som skulle ha gjorts någon dag snart, så det var väl inte sådär jätte onödigt, men i alla fall.

   snart ska det fixas käk, så mer än så här blir det inte.. just nu.


kort resumé

sådäja, eskobar-hysterin har lagt sig en aning om jag ens kan säga hysteri? aja, skivan är hur som helst helt underbar! och om inte en allt för lång tid så är det dags att se dem, ännu en turnépremiär är inbokad och det kan ju inte kännas annat än bra! =)

i förrgår och igår så var jag och jobbade, provade på för att se hur det kändes och ja, personalen jag hittills har träffat har varit jätte härliga och bra på alla sätt och de boende känns det bra med också, så jag tror att det jobb som blir i sommar kommer att bli bra!

annars så är det ju alldeles fantastiskt väder ute.. om än att det känns lite frustrerande att värmen kommer så fort, men ja, hellre det än att den inte kommer alls! det blir grönt hur fort som helst, man ser skillnad från dag till dag.. och inte fasen vill man sitta inne o plugga, vilket jag måste göra, nej jag vill ut och mysa! men, men nu är det som det är och jag får helt enkelt avbryta pluggeriet lite då och då för en promenad eller annat.. =)

och igår var det också ett år sedan jag satte mig på ett tåg för att åka hit till munkedal för att träffa tommy för första gången.. hua, det var spännande tider det! men väldans bra också.. vad det verkar som ;)
ettårsdagen firas på söndag, var när och hur vet jag inte riktigt, skulle tro att det inte blir något jätte jippo men ja, det blir nog bra.. hur som helst! =)

nu ska jag ringa kommunen och sen plugga vidare.. skoj, skoj..

nu är den här!

undebart fantastiskt är det.. likaså skivan!

jag är nördig.. hoho

måndagsgreja

jepp, idag har jag bakat bröd, pluggat, druckit för mycket kaffe och vart ute på långpromenad med älsklingen. brödet blev supersmarrigt! och pluggandet har faktiskt gått ganska bra. dessutom så var promenixen alldeles förträfflig! vi gick på ställen där åtminstone inte jag gått förut, alldeles vid älven.. underbart fint!
och ja, nu sitter jag här med ännu mera kaffe och ska fortsätta skriva på en religionsuppgift.

mer än så är det väl inte..
nej..