I guess

(bara en parantes)
..ibland ifrågasätter jag saker, egentligen inte bara ibland utan ständigt. jag är sådan. jag vill veta, veta och veta allt, helst varje liten tanke kring någonting. mycket ofta tror jag att det är en last, någonting som får mig att verka knepig, men ibland är det tvärtom, efter mycket om och men så kan jag till och med få sagt till mig att jag är intelligent. jag vet inte, jag vet ingenting..


så fort jag är ledig, så som jag är idag, så försöker jag (om tommy inte är hemma) att verkligen slappna av och sova och så, precis så mycket jag bara kan. och jag borde göra det med gott samvete men det gör jag inte. utan näst intill hela tiden så tänker jag på vad jag skulle kunna göra och på vad jag borde göra.. det är ganska påfrestande, det vet jag. men grejar jag hela tiden så mår jag ju inte bra heller.. i slutändan. jag är så medveten om att jag måste slappna av och ta det lugnt ibland eftersom att jag mår både psykiskt och fysiskt dåligt av all stress, men när jag verkligen gör det så får jag inget annat ut av det än skuldkänslor. alltid.

snart kommer älsklingen hem, då ska vi käka och sen, lite senare när det är svalare ute, så tänkte jag att vi, åtminstone jag o jetta, ska gå en långpromenad.. ska bli skönt att röra på fläsket lite.

en touch av frustration

..mm och inte fan är det konstigt!
så här var det: jag och tommy hade inte fixat våra slutbetyg till det datum då ansökningarna till högskolan skulle vara inne så i och med det så var vi tvungna att skicka in kompletteringar till VHS senast den 15 juni. så den 9:e juni så var vi på vår avslutning på komvux och fick våra slutbetyg, dagen efter så skickade jag iväg våra betyg i ett och samma kuvert eftersom jag tyckte det verkade väldigt onödigt att skicka dem i skilda kuvert när de ändå skulle till samma ställe. och ja, i och med det här så trodde vi att vi hade vårat på det torra, med kompletteringar och så i alla fall.. men det visade sig igår att så inte var fallet. nej, de skickar både mig och tommy papper på att vi är obehöriga till samtliga program som vi har sökt, det vill säga att vi inte ens har slutbetyg. ÅH SÅ FRUSTRERANDE! så nu måste vi få in betygen fort som fasen.. bara för att någon, troligtvis posten, men kanske även VHS har slarvat bort våra papper.. och jag skulle inte bli förvånad om de gjort det avsiktligt bara för att vi skickade våra betyg i samma kuvert, att de i och med det tyckte att det var ogiltigt.. vad vet jag?!
..och inte är det lite svårt är det att få tag på dem heller, de har telefontid mellan 09-12 och inte har vi fått tag på dem än och vi har ringt konstant sedan nio. FAN om det här skulle skita sig bara på grund av något strul någonstans!

blä!

måndag

ja, idag är det måndag.. hittills har det varit segt och jag skulle tro att det kommer fortsätta i den andan resten av kvällen. men en promenad ska det nog allt kunna bli.. skönt!
segt har det varit av flera anledningar, främst för att jag varit (och är) trött efter jobb och alldeles för lite sömn. skulle varit ledig i två dagar, alltså i morgon också, men de ringde nyss från jobbet och frågade om jag kunde ta kvällen i morgon och jag kan inte säga nej.. så det blir så.. men kosing är ju sällan annat än bra =)

tommy och jag ska åka till köpcentrumet i morgon är det tänkt, får åka ganska tidigt skulle jag tro, eftersom jag börjar fyra..

aja, har inget vettigt att skriva känns det som.. tror jag går ut en sväng med jetta i stället för att sitta här och uggla..

adjöken!


seg.nu

verkligen.
vi kom hem från kungshamn klockan fyra inatt.. ja, och jag ska börja jobba om 45 min. sovit illa som faen, vaknat minst en gång i timmen.. bra när man ska jobba till kvart i tio ikväll och börja sju i morgon bitti. nej.
jeje, nu är det som det är.. mår förhållandevis bra i alla fall.

ha en bra dag folks! =)

midsommarafton

en glad midsommar önskar jag er idag! =)
så mycket mer än så blir det inte.. vi har dagen uppbokad. först tvätt hela morgonen och snart ska vi iväg till kungshamn.

tjingeling.


16-21

japp, snart dags att gå iväg och jobba.
..känns inget kul att gå iväg när jag känner mig hängig och huvudet spränger, men vad ska jag göra? sjukskriva sig nu finns det ingen möjlighet till. har känt mig så här i några dagar nu, och så är det fram och tillbaka nästan hela tiden känns det som.. önskar att något kunde bryta ut ordentligt i stället!
aja, nu är det som det är och det är ju trots allt bara fem timmar idag och fem timmar i morgon, sen är jag ledig en dag och så jobb hela helgen.
får se om det blir kungshamn på fredag en sväng.. kan bli käckt.

nej, nu ska jag snart traska till jobbet.. hej svejs.

lite om dagarna som gått

well.. dagarna i göteborg var allt bra fina! =) bortser man från den olidliga värmen så var det alldeles superbt, med besök på universeum och liseberg bland annat. där emellan så var vi hos tommys syster ida med familj, jätte kul! dessutuom shoppades det lite grann.. så klart..! ida visade oss chilli, en affär liknande duka, med prylar högt och lågt.. och billigt! alltså, om man jämför med t.ex. duka.. åh, jag blev kär! tommy och ida fann det roande när jag gick runt och "åhade" mig för varje ny fin grej jag gärna köpt med mig, vilket var 90% av allt som fanns där inne.. =)
ja, jag vet inte vad som mer ska sägas.. att gå in på detaljer känns onödigt. det var hur som helst tre dagar som vi gjort oss förtjänt av, vi kallade det minisemester innan allt jobb HELA sommaren.

mys, mys, mys var det! ^^

idag och igår har ingenting särskilt hänt.. tommy har börjat jobba "ordentligt" och jag börjar i morgon, sen är det jobb för hela slanten.. bra för plånboken i och för sig =)
annars rullar saker och ting på.. vi har sagt upp lägenheten och jag skrev på kontraktet för den nya häromdagen.
och i morgon får vi hit en tax, vi ska ha henne på prov i sommar och se om det funkar med tommys astma och sådär, ska bli spännande =) mest för tommys del dock, jag är ju van sedan tidigare.

nej, nu ska jag fortsätta att göra ingenting särskilt.. hejs!


jahapp..

ja, jag tycks inte få arslet ut vagnen och skriva någonting om den sista veckan "hemma" i bettna, så jag får ta en snabbgenomgång igen (förhoppningsvis lite kortare än sist).

tommy kom och förgyllde vardagen lite extra, sedan följde dagar med grejande inför jennys student, det var blommor och annat som skulle inhandlas, det skulle ordnas med björkar och smörgåstårtor..
sedan på lördagen var det dags, och redan på fredagen hade vi grejat med mycket ute i nya garaget som fick vara festplats denna studenthelg. men ja, på lördagen ordnade vi med det sista, som ballonguppblåsning som jag så snällt tog på mig, vilket ledde till träningsvärk nästa dag (haha så otränad man kan vara). hur som helst så blev ballongerna och annat smått och gott pyntmaterial och garaget blev riktigt snyggt.. det tror jag att vi alla var överens om ;)
så, klockan halv två på lördagen så var det dags för studenterna att springa ut! jenny blev överöst med blommor och grejer och jag tror hon var lycklig som bara den där med familj och vänner omkring sig =)
väl hemma så blev det så klart fler gäster än vi hade räknat med, så det blev omplacering och grejande ett tag innan vi kunde sätta oss att äta. god mat och massor av vin gjorde mig onyktrare än vad jag hade trott (velat), lättpåverkad som bara den är jag.. hua! men kul hade jag, och alla vi andra också vad det verkade som!
senare begav vi oss med oldsmobilen in till flen för att gå på studentfesten på amazon, en lyckad fortsättning även där, kul att träffa massa gamla bekanta =)
...söndagen blev seg, mer än så behöver jag nog inte säga..
de dagar som återstod till onsdagen, då tommy och jag skulle hem igen, bestod mest av mys med familjen, firande av kära bror och trädgårdsarbete o annat skoj ;) dessutom åkte jag och jenny till maria en sväng och fikade med de fina stjärnora, kul som alltid! =)

de dagarna vi har varit hemma nu har varit relativt lugna.. i fredags så slutade vi komvux med ganska rejält höjda betyg, så det var ju inte fel.. =)
igår jobbade jag och har nu fått 2 veckor till den här sommaren så nu blir det jobb varje vecka fram till den 13/8.. money, money, money!

nu vankas det frulle, så jag ska ta och avsluta här..
vi ska hur som helst till göteborg ett par dagar nu, ska bli göööör skooooj ;)

maghelvete

en uppdatering sen sist vore verkligen på sin plats, men just nu finns ingen lust till det.. ingen lust till någonting alls.
vad som spökar? min förbannade mage så klart!

ska se om jag inte kan få ihop några rader senare eller kanske blir det en annan dag..

hoppas hur som helst att ni har det bra i det fina vädret =)
jag ska se om inte en promenad kan pigga upp lite i alla fall..

snabbgenomgång.

..tiden verkligen rusar iväg, ja ni vet, ni har sett mig nämna det ett antal gånger förut, men det är ju faktiskt så.
tänk, jag har varit här "hemma" hos familjen i åtta dagar redan, åtta dagar! det är inte klokt.. eller jo, det är ju precis så det är, men för tusan.. vart tar tiden vägen!
visst, jag har väl hunnit med ett och annat, så dagarna har ju gått och varit alldeles jätte bra, till största delen i alla fall.

i torsdags, för en vecka sen, så minns jag knappt vad jag pysslade mig.. troligen inget särskilt. vet bara att jag inte ställde klockan den morgonen och sov och sov.. säkert till tio ;)
jooo, jag var ju och kikade på lägenheter i eskilstuna då (hur kunde jag glömma det?). kikade på två stycken varav den ena gick bort på en gång och den andra har jag bestämt mig för att ta. det får bli som det blir, får vi lägenheten så slipper vi i alla fall fundera mer på det där, och skulle det vara så att vi inte trivs så kan vi alltid flytta. jag väntar faktiskt på att graflunds ska ringa tillbaka till mig och säga hur det blir, men den där tösen som har hand om det tycks vara väldigt upptagen.

i fredags så begav jag mig tillsammans med jenny och maria in till nyköping där det uträttades både det ena och det andra, samt att det shoppades en del.. så klart. när vi kom hem så var det bara pang på nästa grej, alla tjejerna kom hit och vi ordnade med sallad och hade lite spakväll, alldeles jätte mysigt hur som helst! =)

och på lördagen var det dags, då begav jag mig till flen för att möta upp josefina och åka till stockholm, där lovisa redan befann sig, för nu var det grönan och senare eskobargig som gällde! på grönan så åktes det lite karuseller och sånt, samt att jag beträdde spökhuset för första gången i mitt liv. detta för att jag blev bjuden, annars hade jag nog inte gått in där frivilligt och framför allt inte betalat för det, haha! men ja, väl där inne så var jag självklart räddare än någonsin, och vafan, konstigt? haha nej! shit alltså.. det var en upplevelse..! en eloge till jossan och lovisa som stod ut med mig där inne
och ja, vid halv nio snåret på kvällen så var det dags att bege sig till tyrol. där träffade vi några andra eskobar-geekar och bekantade oss lite. och så var det då dags och hur fantastiskt och underbart det var behöver jag nog inte gå in på.. de som känner mig vet nog att jag uppskattade kvällen till tusen! =)
superb dag helt enkelt!

söndagen var seg, eller ja, jag var seg.. anna var här och förgyllde dagen lite. hon och jenny testade frisyr och smink inför balen.

i måndags minns jag inte vad jag gjorde.. men skulle tro att jag pluggade en del..

tisdagen bestod mestadels av plugg, plugg och plugg.

och igår, onsdag, så var det plugg och bal som stod på schemat, inte bal för min del dock. men jag var där för att fotografera, och attans så fina alla var! men min personliga favorit var nog ändå jenny, när det kommer till klänningen, alldeles bedårande vacker är den! men jag var allt lite avundsjuk på alla fina flickor och pojkar som fick gå runt där och glänsa lite extra för en kväll. =) träffade även på marie en kortis, som uppmärksammade mig på att hon minsann brukar läsa min blogg, jahapp och jag som inte trodde att någon brukar läsa mina inlägg här.. men tji fick jag. =) trevligt hur som helst!
och igår gjorde jag även klart min sista uppgift på komvux (hoppas jag på i alla fall), så underbart det kändes när jag hade skickat iväg den! lättnaden var enorm och jag sov som en stock inatt.. =)

sådär.. det var en resumé av veckan som gått.. inga otroliga känslobeskrivningar och sådär, men det är lite svårt att komma med så här i efterhand.
men bra har jag det, även om mycket oro svävar omkring i kroppen om både det ena och det andra.. 
om några timmar kommer tommy fram efter sina sex timmar på tåget. ska bli underbart att träffa honom igen, lite har jag allt saknat honom.. ;)