hur trött får man vara?

hur trött som helst skulle jag tro. jag är i alla fall galet jäkla trött..
..sen jag kom hem från jobbet i eftermiddags har jag varit som i koma och mest suttit o stirrat rakt fram, haha..
jaja, det är väl värmen som gör sitt och så självklart jobbet som är lite påfrestande till och från.. idag har jag fått något att bita i kan jag ju säga.. skriva, skriva, skriva imorrn, men jag gillar't! ..men klurigt är det, minst sagt.

nej jag tror det får bli sängen snart, ser nästan i kors.. nattinatt!

sometimes

"sometimes there's so much beauty in the world I feel I can't take it,
like my heart's going to cave in".
- american beauty.

sweet


hot, hot, hot

jäklars vad varmt det är! och ja, jag klagar för jag gillar det inte.. har varit överkänslig mot värme sen jag var liten, det är jätte vanligt att jag får feber när det är för varmt.. hoppas jag slipper det nu. =) jag älskar sommar och sol, det är inte det, det är bara att det är för varmt, mest hela tiden. men ja, what to to? det är som det är och jag överlever nog denna sommaren med ;) sen är det höst och jag har väl aldrig längtat så mycket efter den som nu ^^ aja, första dagen på jobbet avklarad i alla fall, det var jäkligt dött i morse då datorerna inte fungerade på massa timmar, men när de väl kom igång så kunde vi alla arbeta lite i alla fall, det är galet så beroende vi är av dem.. hursomhelst så har jag betat av två hembesök på eftermiddagen innan jag begav mig hemåt. imorgon på förmiddagen ska ärendena skrivas och på eftermiddagen är det hembesök igen. så som det är, mest hela tiden.. men jag trivs! =)

..nej, snart får det bli en kalldusch innan jag hoppar i sängen och hoppas på en natt med lite mer sömn än natten som var =)

att vara i obalans

gomorron! jösses vilken natt, jag har vaknat sjuttioelva gånger, eller i alla fall en gång i halvtimman. jag har vaknat av minsta ljud, tittat på klockan och försökt somna igen. jag känner mig inte orolig för jobbet, jag är trygg där, i alla fall så pass trygg jag känner att jag kan vara efter den tiden jag redan haft där. jag ser fram emot ännu en sommar som biståndshandläggare, jag tycker att det är kul! min kropp visar mig någonting annat, den visar en rad stressymtom precis så som jag är vana att se dem. jag kämpar emot, försöker styra min kropp med mitt förnuft, och med det jag känner. min kropp lever i något annat, i något som har varit och påverkas av minsta lilla. jag vill så mycket, men min kropp arbetar sällan med mig, det är ännu ett hinder på vägen, ännu någonting som jag ständigt måste kämpa med.
..men jag är så van, det är ju tyvärr så, men jag kan ändå inte sluta hoppas att jag en dag ska kunna vakna och vara i balans, känna i kroppen det jag känner i huvudet.

jag vill ju SÅ mycket, jag vill INTE behöva gå till en läkare och bli sjukskriven. jag klarade mig igenom förra sommaren med magsårstabletter och en stark vilja. jag ska klara det igen, jag önskar bara att jag kunde få ro, inuti.
..men jag är på väg.

nothing in life is easy

är det något jag vet så är det just det.
..men allt blir vad man gör det till, visst är det så?
om man inte vet då? nej då händer ingenting.
..men även om man vet, så behöver det inte hända i alla fall.

om det hade varit så, att livet skulle leva ensamt så skulle jag inte känna så här just nu.
..men fan vad jag önskar att det hade varit så.
just nu.

Midsommarhelgen

åh en sån underbar helg det har varit!
..hela veckan har varit bra förresten!
har spenderat massa tid med mamma, varit ute på små dagsturer o kikat runt.. köpt dammsugare efter mycket om och men, även köpt en hel del annat som är bra att ha inför flytten.. åkt hoj, jajamen, jag har åkt HD i närmare 10 mil, galet härligt! annars har vi mest bara umgåtts och haft det bra. =)
åkte ut till sommarstugan i fredags förmiddag, folk strömmade in och när alla hade anlänt var vi 11 stycken och det var vi hela helgen, en liten stund var vi till och med 13, så ja, det var verkligen fullt hus där ute.. var fullt ös till och från också =D jag har verkligen haft det hur bra som helst! underbart väder, god mat och suveränt sällskap!

imorrn börjar jag jobba! wee =)

drar iväg..

tisdag och solen skiner =)
om ett par timmar sätter jag mig på en buss mot Nyköping för att hälsa på mamma.
midsommar spenderas med pappa, brorsan och en massa annat folk vid sommarstugan, jag längtar! =)
..hoppas bara vädret håller i sig, vore trevligt med en fin midsommar för ovanlighetens skull ;)
oh well, hoppas ni får en fantastisk vecka och midsommar!
<3

monday

idag har jag spenderat några timmar på jobbet, det var kul och jag längtar massor tills på måndag då mitt vikariat börjar! =) men innan dess är det midsommarfirande och annat trevligt som väntar!

på eftermiddagen var jag hos bästaste Jessica och klippte mig,

jag förvånas varje gång över hur jäkla långt håret är, men så fint sen!

oh well, här har ni en bild på mig och kallufsen från idag, inte bästa bilden (iphones kamera suger!).. men en bild iaf =)

nej, nu ska jag hoppa i bingen! ..är så jäkla trött, det var någon "söt" liten kisse som tyckte han skulle väcka mig väldans tidigt imorse nämligen..


en bra söndag

hallojs
idag har det varit en lugn o skön söndag =)
jag började med att sova i närmare 10 timmar, så jäkla skönt efter en vecka med väldans lite sömn vissa dagar.
efter ett par vakna timmar frågade linsan om jag ville hänga med till vilsta marknad o kika lite o samtidigt få en promenad och jag var inte sen med att tacka ja. =) tommy hängde på och vi fick oss en promenad och en titt på marknaden. vädret var sisådär med regnskurar och sol om vartannat och när vi gick hem började det regna allt mer.. precis när vi kommit innanför dörrarna så öppnade sig himlen och det öste ner ett bra tag, så vi valde att gå hem i rätt tid! =)
det fanns ett och annat att fynda på marknaden, för mig blev det en superfin sjal i min favoritfärg! (se bild) =)


imorrn blir det en tripp till jobbet på förmiddagen och klippning på eftermiddagen, weehuu

kärlek

tv:n åkte av nån anledning på i eftermiddags och där var det bröllop, det har väl inte undgått någon, men jag hade verkligen inte planerat att se på det. nu i efterhand är jag glad att jag kikade lite mellan varven, åh så fint det var!
kärlek är det bästa som finns, så är det bara! =)

inget är som väntans tider

jösses så trött jag är.. 5 timmars sömn är för lite för mig, helt klart.. oh well, jag är ledig så ska inte klaga. jag kommer nog hoppa ner i sängen med min bok om en stund. något säger mig att jag kommer somna väldans fort dock.. men ja, vad gör det?
hursom så väntar jag telefonsamtal från vårdcentralen först, det är dags att boka ett möte. behöver uppföljning angående min medicin.. samt receptförnyelse på min magsårsmedicin, då det inte alls har känts så bra på den fronten den senaste tiden =/
..men ja, med lite hjälpande medicin och allt eftersom saker och ting börjar ordna upp sig och det börjar lugna sig runt omkring mig, så ska det nog kännas bättre igen. det är bara aningens mycket på g just nu.. men samtidigt är det ju så jäkla härligt..! =)

..för att prata om nåt annat


vad fan är det för rättvisa?

det är uppenbart att jag anser att jag ska vara fläckfri, utan minsta skavank, utan fel och brister, ja, you name it..
..för minsta lilla sak så slår jag ner på mig själv och för att jag gör just det, så blir jag ännu mer förbannad och ledsen på mig själv och så blir den onda spiralen ännu längre.. ännu ondare. för bara en liten pluttgrej. jag skulle ALDRIG klanka ner på någon annan för samma sak, jag skulle lyfta, oavsett! men när det gäller mig själv så är jag inte sen med att säga att fy fan vad du är kass, varför reagarear du så, osv.. så jävla rättvis är jag mot mig själv.
jag är min egen värsta fiende..
idiotiskt är vad det är!

hihi

vete tusan vad som är "galet" nu, men jag har värsta härliga känslan i kroppen, hihi
glad o sprallig o vill mest bara dansa runt, wee

..jag tar o börjar med att dansa in i duschen!
herrå =D

onsdag

gomorron =)
idag är jag uppe med tuppen, men ja, det är jag ju oftast..
..det lika bra att vänja mig inför sommaren, planen är att jobba 7-16, men flex är ju aldrig fel att kunna ta till ;)
hursomhelst så sitter jag här och avnjuter min stora kopp kaffe, precis som sig bör! dagen är i stort sett oplanerad, det är bara några samtal ska ringas, men det är allt som "måste" göras. bland annat så ska jag ringa och boka tid för en introduktionsdag på kontoret, jag känner att jag i alla fall behöver en halvdag för att läsa igenom alla nya dokument osv. men åh vad jag längtar! igår fick jag erbjudande om att börja jobba en vecka tidigare och det tackar jag ju inte nej till, det ska bli så jäkla kul! jag tror det här blir en suverän sommar! =)

someday, soonish


en plats i solen

wee, kent släpper snart en ny skiva och två låtar har redan släppts. =D


jag gillar't, som fan!


vino

sitter med ett glas rosé.
är mätt o belåten.
nöjd o glad i största allmänhet, wee en sån bra dag det har varit!
lycka är att känna. <3

you


realitycheck, igen.. slutsats: jag gör rätt.

fan o helvetes jävla skit.
vad har jag gjort för att förtjäna det?
kan jag inte bara få veta.
..nej, jag är bara orättvis.

fan, jag gråter nu, så släck mitt ljus.

walk

kom precis hem från en långpromenad med linsan, riktigt härligt!
..vi pratade så mycket att jag inte märkte att vi hade gått runt hela rundan =)
nu ska jag hälla i mig en massa vatten, sen får det bli en tripp till affären.

imorrn ska jag äntligen träffa dessan, underbart! =))

gäsp

morsning!
vaknade upp av grått väder, men nu ser jag hur solstrålarna försöker kämpa sig igenom och en del är riktigt duktiga och når ner till oss här nere, mys. =)
..åh vad jag skulle vilja ha ett hus, eller i alla fall möjligheten att ta min kopp kaffe och sätta mig på trappen i morgonsolen med min stora kopp kaffe, åh drömmar..
..det är inte direkt så jag tar min kopp o sätter mig här utanför på asfalten. men kanske skulle jag joina gubbarna från ncc när de har sitt morgonfika runt nio, då de ockuperar den lilla gräsplätt vi har här utanför. tål att tänkas på.

nu ska jag äta frulle, sen får jag se vad dagen har att bjuda på..
..jag har några samtal jag borde ringa och det där ordet borde är ju alltid jäkligt inspirerande.

laters.

hur?

hur släpper man taget om någon man tycker om?
..men ja det går ju inte att bestämma, är det något jag vet så är det just det.
..det kommer en dag då det bara är borta, då det släpper.
..men åh vad jag önskar jag kunde styra det själv!
..det enda jag gör nu är ju att tränga undan så uppenbara känslor.
varför kan man ju undra?
..jag vill ju inte vara den som säger att det är omöjligt, att det är för komplicerat.
..i min värld vill jag att det är vad man gör det till.
men realiteten är som den är, jag vet ju det..

fan vad jag saknar dig.. hur jag nu kan sakna nåt jag aldrig haft?
försvinn ur mitt huvud..!

have you ever loved someone like that?

efter några nätter med bra sömn så var det dags för en natt utan särskilt mycket sömn, vilket innebär tidig morgon.. sisådär vid fem-snåret var vi uppe o studsade i morse, eller studsade är nog att ta i, men uppe det var vi..

..jag har en massa i huvudet, men på grund av för lite sömn så är det sådär lagom slött där inne idag o jag kan inte riktigt formulera mig som jag vill.. det tycker jag inte om.
..men det kommer nog, när det är dags.

oh well, nu ska jag läsa min bok om nikki sixx!

yeah..


snokelisnok

hej mina små snokar..
..ja, ni är inte osynliga, men hemliga det är ni.

status:

tvetydlighet, dubbla budskap, idag, igår, imorgon.
förvirrade tankar. tveka? köra på? våga?
jag drömmer vidare.
..det är bäst så. pirrigt.

mycket ord, många tankar men mest av allt: tacksamhet

det blev visst inget inlägg mer igår, trots att det är så mycket som försigår i huvudet, så mycket som vill ut.. men ja, tankarna simmar i sirap i huvudet på mig, det är fan inte bra att inte få sova ordentligt. inatt fick jag i alla fall sova närmare 6 timmar, det är inte fy skam det! nu är mitt kaffe slut och jag funderar över hur jag ska formulera alla tankar.. jag får ge det ett försök, men jag tror banne mig det får bli en kopp kaffe till!

låten "what kind of love" startar min morgon, precis som de senaste dagarna, precis som den startat nästan varje nystartad timme sen jag fick vetskapen om den. det var länge sen en låt satte sig så hårt på min hjärna, länge sen något var så slående, länge sen nåt gick så rakt in i hjärtat. personen som gav mig den här låten har kommit att bli ljuset i min tillvaro, stjärnan som alltid lyser och finns där. han får mig att le oavsett vad, han lyssnar och finns, skrattar och berättar dåliga skämt. delar med sig av sina erfarenheter, får mig att känna mig bra, får mig att synas, talar om för mig att jag är stark, att jag klarar av vadsomehelst, men att livet är tufft. sen i september förra året har jag haft lyckan att spendera oerhört många timmar tillsammans med denna man, dock bara över internet och telefon, men det är inte så bara även om det var ordet jag valde, det är det absolut bästa som har hänt mig på mycket länge. du är det bästa som hänt mig på mycket länge och jag hoppas att du kommer fortsätta förgylla mina dagar! du var en stor del av mitt uppvaknande och jag hoppas att du vill fortsätta följa mig under min resa! <3

det var en tanke, ett tack, en underbar känsla som fyller hela mig! jag har så mycket tacksamhet inom mig, för de underbara personer som finns runt omkring. jag vet att jag har "förkastat" mycket (många?) det senaste året, kanske till och med de senaste två åren.. det är skrämmande när jag tänker på det, men det är självvalt, på ett sätt och det har varit oerhört jobbigt emellanåt, men tyvärr välbehövligt. det är dubbelt på ett sätt, för hur mycket jag än har behövt stöttande människor så har jag lika mycket behövt tiden för mig själv, avståndet till vardagen, avståndet till det som har varit. inte förrän nu har jag börjat hitta tillbaka, inte förrän nu "vågar" jag ta steget tillbaka och öppna mig lite igen. det är underbart att se hur det finns några som fortfarande väntar, några som alltid finns där. det är kärlek!

ett steg i min process, ett jäkligt stort steg, ett steg så jäkla svårt att ta var steget från min stora kärlek, från den personen som funnits vid min sida i 5 års tid. en person jag delat så mycket bra med, så många härliga och fantastiska stunder och en underbar vardag tillsammans med.
..men vi har också delat många mindre bra stunder, vi har delat många förtvivlade, orosfyllda, ångestladdade och hemska stunder, stunder där man frågar sig om det finns ett slut någonstans, om det är så här det ska vara..
..jag har frågat mig själv så många gånger hur jag stått ut, hur jag kan ha fortsatt kämpa så länge.
men det är kärlek, det har funnits och finns så mycket kärlek.
..men kärleken kan inte övervinna allt, det har jag förstått nu och kärlek kan också vara att gå vidare, att inse att vi har det bättre på varsitt håll. om inte för alltid, så för nu och om för alltid så ja, jag ångrar ingenting. jag kan fortsätta vara arg på mig själv, hacka ner på mig själv för mitt naiva kämpande, men det är jag och det jag kan göra är att ta lärdom av det och komma ut starkare, komma ut en erfarenhet rikare.
jag är en person, väl medveten om hur jag är, vilket är min styrka och min svaghet på samma gång. men jag försöker intala mig att vara arg på mig själv skadar mer än vad det gör nytta. att gå vidare, hur ont det än gör och hur märkligt det än känns så är det den enda rätta vägen att gå och det viktigaste av allt; ett citat jag läste någonstans och som jag alltid försöker bära med mig:
"never regret anything that made you smile"
..och den här fantastiska människan som jag delat de senaste 5 åren med har fått mig att le och vi har delat så mycket bra! ..men jag lämnar detta förhållande, men jag lämnar inte dig!

idag kan jag sitta här och känna en glädje, en obeskrivlig känsla om hopp och lycka inför framtiden. detta trots att den delvis är oviss, trots att mycket inte är ordnat, trots att det finns saker jag oroar mig för..
..men jag kan sitta här med en trygghet, en känsla av att veta att jag har kommit någonstans, att jag har tagit ett steg i rätt riktning och framför allt att jag har gjort någonting för mig själv. den känslan kan bära mig långt!

trött

jösses vad trött jag är.. och nej, jag är allt annat än utarbetad, jag lever bara med 2 galna katter och en fantastisk kille (numera mitt ex) på en väldigt liten yta. de galna katterna är egentligen bara en, då den ena inte alls är galen utan bara tvingas vara en del av galenskaperna olliver håller på med. skitskoj är det, framför allt då det mesta händer på nätterna då det tydligen är så himla mycket skönare att sova på dagarna (vad det verkar som om jag kollar i soffan nu).. jo men visst, det tycker matte o husse är skitskoj (not!)
..visst, detta drabbar inte mig så mycket eftersom jag är ledig hela månaden.. men med tanke på hur mycket som försigår runt omkring ändå, så behöver min hjärna vila.. och tommy, jag han jobbar ju.. så ja, det är inte så kul med en galen katt i en lägenhet på 20 kvadrat. men, men bara en månad kvar..
..jag funderar på att flytta olliver till den andra lägenheten som numera är en byggarbetsplats, haha.. jag lär göra det om det fortsätter så här.. iaf på nätterna.. vi måste få sova annars lär vi vara 4 galningar på 20 kvadrat snart, haha

jag vill skriva en massa.. men jag är så jäkla trött.. 4 timmar är verkligen för lite sömn för mig, iaf när det är såhär var och varannan natt.. jag ska nog passa på att vila lite nu medans det är lugnt här.. jag skriver nog mer sen.. det finns en hel massa inom mig..

laters.

sometimes..

..words are not needed.

hörs imorrn!