god jul!

ja, imorgon bär det alltså av mot västkusten, där älsklingen och jag ska fira jul. =) det känns lite märkligt att inte fira med min familj, men jag får ju umgås med dem om några dagar. =)
de närmsta dagarna är ganska uppbokade faktiskt:
imorgon: tåg mot munkedal, vidare med buss till kungshamn där tommys mamma bor. där spenderas tiden fram till julaftonskvällen då vi förmodligen åker till tommys pappa.
på annandagen: är vi bjudna till ett par vänner, det ska badas i tunna och sjungas karaoke, kan bli intressant, men framför allt kul ;)
resten av dagarna är inte planerade i detalj, men vi räknar med att träffa så mycket släkt och vänner som möjligt när vi är där =)

nu ska det sista packas, sen blir det att sova några få timmar innan tåget går vid halv sju.

GOD JUL! <3

munkedal

ja, imorgon bitti bär det av mot munkedal. ska bli intressant att se hur vi ska ta oss dit. men det är säkert ordnat redan.. men det lär ta dubbelt så långt tid att åka från uddevalla nu, men ja.. så är det. läskigt det där, tycker jag =/

här håller vi på och grejar idag.. det ska packas o tvättas bland mycket annat.
vi ska gå förbi högskolan snart och hämta min underkända sociologitenta.. ska bli intressant att se vad jag får för kommentarer. att den blev underkänd var ingen överraskning, jag var inte ensam om man säger så.. men det gör inget, jag fixar det hursomhelst!

lite senare ska vi fixa lite godis också, att ge bort i julklapp, ska bli kul att se hur det går ;)

halsjävel!

ja men vafan, jag är less på det här nu! slem, hostattacker o skit..
okej, det finns alltid de som har det värre, det kan man ju alltid köra med. men just nu vill jag bara bli frisk.. det känns självklart.

ska alldeles strax traska iväg till skolan. det är is ute så jag lär väl slå ihjäl mig eller nåt på väg dit, men ja..
om jag överlever vägen till skolan, och sen också de tre timmarna som föreläsningen håller på, så tänkte jag ta en tur på stan och se om jag hittar lite grejer..

kul inlägg, not.. jag vill vara på G!

---------------

uppdatering, 13.07

jag överlevde.
men någon runda på stan blev det inte, mer än i 15 minuter, sen var jag helt slut på grund av alla människor! ska se om det är lite lugnare om ett tag, eller om jag tar det imorgon.
julhysteriska människor är inget jag frivilligt väljer att tampas med.

fascinerande snö

det snöar och alla barnen blir glada. de springer runt här, på innergården, och gör små, små snöbollar av den lilla snön som lagt sig som ett tunt täcke på marken.
tänk vad lite snö kan göra, tänk hur de vita flingorna gör att vi bara måste ut, att våra barn bara "måste" ut. du och jag ville det också. jag tycker att det är fascinerande.
och det är mysigt med snö. jag tycker om snö om den får ligga och vara fin, inte smälta och bli blöt och slaskig. snö påminner mig om så mycket, massor av bus och glada skratt. snö påminner mig om lycka. =)

när ska det ta slut?

..fortfarande halvkass.
men det känns som att det börjar ge sig, det har jag i och för sig känt några dagar nu och så har det vänt tillbaka i alla fall. men ja, jag får hoppas att jag är frisk till på fredag i alla fall, då det bär av mot västkusten.

idag ska jag skriva, svara på frågor om inlärningsteorier, minnen, drömmar och andra spännande saker..

otrivin menthol

mentholherrejösses vilken grej!

rösten är nästan helt borta

..jag som trodde jag var på bättringsvägen.
okej, febern som infann sig i fredags infann sig bara just då, jätte skönt! men sen dess har jag haft så jäkla ont i halsen, kan inte minnas att jag någonsin haft så ont, fruktansvärt! halsontet försvann till viss del framåt förmiddagen idag, men har nu kommit tillbaka.. vafan, jag som trodde jag skulle slippa skiten nu. rösten var i princip borta i morse, men kom så sakterliga tillbaka under dagen, men nu har den börjat försvinna igen.. vad är det för fel? jag blir dessutom helt slut av att anstränga mig det minsta.. faen, jag har inte tid att vara sjuk, jag behöver lägga ner tid på skolan.. på att gå på föreläsningar och sånt viktigt!

när jag inte vågra hosta, för att det gör så jävla ont (och för att det känns som att jag ska spy) så måste det vara nåt som är knas, väl?

som det känns nu så kommer jag inte orka gå till skolan i morgon och vara där hela dagen.. nej, jag borde vara hemma. jag kanske kan få skrivet svaren på instuderingsfrågorna i alla fall..


sjuk?!

ja, jag är sjuk.. och vafan då för?
bläko säger jag..! =(
..nog för att det börjar kännas bättre, men i alla fall..

neuropsykologi och perception

jepp, alldeles strax ska jag bege mig till skolan och gå på en föreläsning om just de ämnena.. ganska kul, men eftersom alla anteckningar från den föreläsningen redan ligger ute på nätet så känns det lite sisådär att gå dit. men jag tycker att jag borde ge det en chans iaf. det är ju inte värre än att jag går hem efter ett tag om det skulle visa sig kännas helt meningslöst.

annars så spenderades helgen i bettna, det var skönt. jag kunde slappna av ganska så bra.. åtminstone större delen av tiden. men ja, något måste göras åt min situation i stort.. måste.

nu ska jag ta och traska iväg..


konstigt och märkligt

ah, så känns det.. det är mycket nu..
jag skulle självklart kunna ösa ur mig saker och ting, men det blir nog mest en massa svårtolkade meningar i alla fall.. skulle jag tro.

hursomhelst så ska jag snart gå och möta min älskling som kommer med tåget, sen ska vi ner på stan en sväng och se om vi hittar de sista julklapparna. ska bli skönt att komma ut lite, det behövs =)

intro. psykologi

den fjärde, och sista, fempoängaren den här terminen startade igår - introduktion till psykologi. det kommer nog bli som de tidigare kurserna, en massa att läsa och plugga in på relativt kort tid.. (men så "ska" det ju vara..) och så salstenta på det. den 14:e januari (ja, det är en söndagseftermiddag, låter det inte härligt?) så sitter jag där med mina kurskamrater och våndas. okej, jag kommer att våndas i alla fall! prov av det sorten har aldrig varit min starka sida, det är något som gör att jag inte klarar av det, och detta trots att jag pluggat och kanske till och med kunnat rabbla allt precis innan, men just då, så fort jag kliver in i salen för provet, då försvinner allt och jag får någon slags blackout. mindre kul, men så är det och jag kan inte göra annat än att försöka.
hur som helst så har vi, en relativt nystartad "läsgrupp", redan börjat planera för hur vi ska lägga upp läsandet och pluggandet inför det här, och det känns bra. det är skönt att ha några att diskutera litteraturen med, och framför allt ta sig igenom litteraturen med =) vi är ett bra team känns det som ;)

idag blir det nog fika med en eller kanske två vänner. men först borde jag greja lite här hemma, det är lite för mycket småskit som ligger överallt.. och det finns en hel del damm som ska bort. skojigt värre!
..och plugga borde jag också göra..


idolkväll

jajamen! och kusinen är här =)
..och jag dricker vin och förbereder mig inför morgondagens skrivande.. typ.

och jaaa! kent släpper nytt! =D


älsklingen

vad skulle jag göra utan dig? ärligt talat. du är finast!