fredag och snart helg!

gomorron! fredag, wohoo =)
ikväll kommer det ett litet gäng undebara flickor hit, så mysigt!

igår var det en givande dag på "jobbet", jag var under hela dagen med på socialförvaltningens ledningsgruppsmöte (där alla enhetschefer för alla olika verksamheter träffas ungefär varannan vecka) och det var väldigt intressant! jag kommer ha lärt mig så mycket efter de här veckorna känner jag.

idag går vi bara halvdag eftersom det är röd dag imorgon, en lycka för tjänstemännen hehe

ÄNTLIGEN!

nu är äntligen tentan inlämnad, eller ja, alldeles snart iaf! en klasskompis är jätte snäll och lämnar in min och christines tenta, så jäkla bra! jag fryser så otroligt mycket så jag är väldigt glad att slippa ge mig ut nu! TACK! så snart ska jag hoppa in i duschen och vrida på värmen så mycket det bara går och stå där tills jag blir varm och sen ska jag göra en stor kopp te och mysa ner mig i soffan. det behövs!

imorgon ska jag sitta på ett ledningsgruppmöte hela långa dagen, spännande!



uppdatering 20.57
gissa vad? det strular! självklart var bläcket slut i den ena skrivaren och den andra som testades fungerade inte alls!
jag blir så less.. hur ska jag kunna slappna av nu?
känner hur det gör ont i hela kroppen.. och hur mycket tror ni jag slappnade av i duschen då, nada.. stressade som om jag skulle med ett tåg eller nåt. =/ men det ska jag ju inte förrän imorron bitti.. suck vad jag blir less på mig själv.



uppdatering 21.19
nu så, nu så, nu så!
ÄNTLIGEN!
kan jag få försöka koppla av nu?

vad händer?

vilken jävla dag!
magont, magont, magont.
och så tentaskrivande på det..
men nu är den snart över och imorgon börjar en ny.
då blir det nya tag och ännu en dag på praktikplatsen, en givande sådan förhoppningsvis.
nu blir det snart sängen känner jag, är TRÖTT!

kolla in bara

så mysigt och mumsigt!
detta fick jag alltså av tommy när jag kom hem, inte alls fy skam!
vet ni vad jag ska få alldeles strax då? efterrätt. vilken bra kväll!
inte bara för den goda maten och framför allt inte på grund av efterrätten hehe, utan för att det känns så bra just nu. ta tillvara på det är precis vad jag ska göra!

första dagen

dagen har vart jätte bra! men oj så mycket det är i huvudet nu, är helt slut! men det är riktigt kul att se hur allt man lär sig faktiskt kan sättas i praktiken. super!
nu ska jag äta mumsig sallad som tommy håller på och gör precis just nu. =)
så lite mer uppdatering kommer nog senare..
hej så länge!

som alltid

..när det är dags att göra nåt nytt eller helt på egen hand så mår jag som jag mår precis nu. sådär jätte konstigt nervös och illamående. men det är väl som det ska vara kanske? hursomhelst så kommer de där positiva tankarna fram i alla fall, att det här nog kommer bli jätte bra! jag har alltså min första dag på praktiken idag, tåget går vid åtta och sen när jag kommer till kungsör så är det en bit att gå och det är väl det som är värst kanske, tänk om jag inte hittar?! haha men det ska nog gå bra! tommy är hemma så jag tänkte ringa honom när jag kommer fram så får han hjälpa mig så gott han kan genom kartan på eniro. om inte annat så kunde jag ringa min handledare, hon sa att hon kunde komma och leta efter mig om jag gick vilse, väldigt snällt!

jaja, jag skulle väl tro att jag gör en uppdatering om läget när jag kommit hem ikväll.
later.

vunnit en timma

jag hade ställt klockan på halv sju men snoozade till närmare halv åtta.. sen när jag o tommy satt på våra datorer såg vi att "vafan, klockan är 06.52, hur kan den va det, klockan är väl typ tio i åtta?" och så slog tanken oss att det kanske var den tiden på året när man ställer tillbaka klockan. efter lite googlande så upptäckte vi att det var så, det är tur att man har koll ;)

hursomhelst så var det ju rätt bra att det var en sån dag just idag, alla timmar är bra för mitt tentaskrivande. nu blir det kaffe och lite slösurf, sen tentatentatenta!

wrooom

ungefär så skulle det låta om tiden hade ett ljud för tillfället. jäklar vad fort klockan tickar iväg! det är ju när jag pluggar som tiden behöver gå sakta, men nej då svischar den förbi i världens fart.. suckelisuck.
jaja, nu kurrar magen så in i norden, så jag förmodar att dagens plugg är över, för när jag väl fått i mig maten (efter att ha handlat den och tillagat den) så kommer klockan vara åtta och jag kommer att ha hamnat i matkoma. sen är jag inte den duktigaste på att plugga så sent heller.. hjärnan är inte riktigt på g då. men på morgonen däremot går det bra, det är som bäst då, så imorgon får jag ta och gå upp i ottan om den här tentan ska bli klar.

jepp, roligare än så här är det inte i mitt liv för tillfället, men kanske kan jag få i mig lite vin ikväll i alla fall, så livet blir lite roligare haha

pendlarkort

vafan tar tiden vägen? på morgonen går tiden rätt lagom fort ändå, men så blir klockan tolv sen går det i rasande fart och jag tycker inte att jag hinner med någonting.. märkligt det där! hursomhelst så gick jag ju upp runt fem imorse, samtidigt som tommy. sen dess har jag i princip hållt på med uppehåll i nån timma för en sväng till stationen och ica. på stationen köpte jag pendlarkort, hej å hå där försvann massa pengar, men jag får se det som en investering, precis som hela min härliga studieskuld, ehum.

åter till pluggandet då, emma-skriver-gärna-hur-mycket-som-helst-på-varje-fråga är ju igång, kanske inte så konstigt om jag aldrig blir klar då? överbearbetar, analyserar, ja jag grejar nog i allmänhet lite för mycket med de olika uppgifterna än vad jag har tid med, borde bara skriva, men å andra sidan lär jag mig ju så jäkla mycket och det är ju det viktigaste av allt!

gomorron!

då ska det skrivas tenta igen då, jäklar så rolig fredag jag ska ha!
ekonomitentan som är i eftermiddag måste jag nog skippa, det finns inte en chans att jag klarar den, har inte hunnit läst så mycket som jag hade planerat o önskat att jag gjort. tyvärr.

jag bara måste!

helt ärligt, nu börjar det gå för långt! eller nej, jag tyckte det gjorde det redan då jag såg en bild av de där "byxorna" fulla med hål, eller revor, ja vad det nu är?! inte bara nåt enstaka "snyggt" hål eller reva på grund av slitning eller så, nej utan jeans som mer liknar nåt som jag kunde hitta i pappas garage när jag var liten, sånt han använde för att klippa sönder och göra trasor av. hursomhelst. vet ni vad jag sett nu? jo, velourtights. alltså hör: velourtights! alltså det är inte snyggt! jag brukar inte klaga på vad människor sätter på sig, men en del av det som verkar vara på "modet" i höst faller mig verkligen inte i smaken!

ja, så är det, jag var bara tvungen att avreagera mig efter att jag sett den hemska bilden på: tadaa velourtightsen!

nej, borde kanske plugga i stället? eller nej, sova en stund, sen sätta på kaffe och plugga.
ja, så får det bli!

börjat

jag har börjat skriva på tentan nu, ordentligt i word, inte bara bland alla anteckningar, det är bra det! det går sakta, men jag skriver i alla fall, ett delmål avklarat! nu ska bara två uppgifter bli färdigskrivna så kan jag vara nöjd idag! kommer det att hända? jag hoppas det..

det blir inget gluttande på dessan när hon tatuerar sig, jag måste prioritera tentaskrivandet tyvärr. men hon är inte ensam som tur är, så det ska nog gå alldeles jätte bra ändå. det ska bli superkul att se när det är klart sen! =)

spy?

åh jag mår så illa! jag "råkade" käka chips igår, det skulla jag inte ha gjort! jag tål det uppenbarligen inte, trots "less fat" så är det nog alldeles för mycket fett ändå (som om jag trodde nåt annat?) för att min mage ska klara av det. nej fan, aldrig mer chips, inte en tredjedels påse i alla fall. ett och annat går säkert bra, men varför egentligen när jag bara får ont i magen? det är ju knappt ens gott.. suck förstår inte varför jag ska stoppa i mig skiten? jaja, jag hoppas jag lär mig en läxa nu och struntar i fettdrypande grejer framöver. jag har försökt förut men så tänker jag "lite kan väl inte göra så mycket" men jo, det gör det kan jag lova. ajaj i magen är inte värt det för fem öre!

idag ska jag skriva tenta, jag har satt upp ett mål för mig själv och ska banne mig hålla det! förutom det så ska jag nog följa med dessan när hon ska tatuera sig, spännande!


världens fulaste katt? kanske inte.. ^^

jobbigt läge

det är onsdag och tentaskrivandet är i full gång, eller ja pluggandet i alla fall, skrivandet verkar inte bli av idag heller (förutom alla miljoner anteckningar) då det finns så jäkla mycket att kolla upp innan. vår lärare sa någonting om att inom juridiken finns i alla fall ett facit och ja, rent logiskt så är det ju säkert så, men vart då undrar jag? lagboken känns ju som ett säkert kort, men njaaa, för börjar man sen kolla alla olika rättsfall så tolkas ju lagen olika lika många gånger som det finns rättsfall ungefär. så ja, jag har det så roligt så, som ni kanske förstår ;)

en positiv nyhet är i alla fall att inlämningsdatumet för den här tentan är framflyttat, förmodligen på grund av hemsidestrul. gött det, det framflyttade datumet alltså, inte hemsidestrulet.

ja just det, det jobbiga läget.. ja, jag tycker att det känns riktigt jobbigt att behöva sitta inne o skriva och se hur solen skiner utanför.. usch och fy! men en promenad borde jag ju kunna klämma in, får se om tommy har lust att följa med. =)

stolt!

min underbara bror är numera godkänd installationsingenjör!
jag är en jättestolt storasyster! =D

you are an important part of the computer

nu lyssnar jag underbara, ja helt fantastiska, matthew good. jag kan inte komma på en enda artist vars låtar så genomgående är så suveräna, på alla sätt och vis! ett musikaliskt geni är vad han är!

jag började tänka på en nära vän alldeles nyss, när jag hörde en av låtarna. jag saknar den här personen mer och mer och tänker på allt vi gått igenom genom åren. det har vart mycket fram och tillbaka, men allra mest bara bra. den här personen är en sån viktig del i min tillvaro, precis som så många andra av mina vänner, men den här personen och jag delar nog någonting speciellt, något som jag inte kan sätta ord på.. och jag tror det finns så mycket mer än så. jag älskar den här personen så mycket och vill aldrig att den ska försvinna ur mitt liv, det har hänt och jag vill aldrig vara med om det igen. det är en slags kärlek som inte går att ersätta bara, en slags kärlek som alltid kommer att följa med mig, vad som än händer mellan oss två.

mina vänner har alltid betytt allt för mig, det har vart dom jag vänt mig till när saker och ting vart jobbigt, åtminstone så var det så förr, innan bakslaget då jag fick allt tillbaka som en hård snöboll rakt i ansiktet. det var då jag började tvivla på vad mina vänner egentligen var och varför jag la så mycket tillit till just dem. då var svaret enkelt - för att jag inte hade någon annan. idag har jag någon annan och idag har jag min familj, det hade jag inte då. men det där att våga tro på mina vänner, tro på att de vill ha just mig som vän och finnas där för mig, det är svårt och kommer nog alltid att vara svårt. på grund av detta, på bakslaget i mina tonår. och trots detta så klamrar jag mig lätt fast och vill inte släppa det som är bra, den som är bra, den som en gång visar att den finns där, för mig. precis så som jag gjorde då, innan bakslaget. precis så som jag inte vill göra igen. jag borde ha lärt mig, men uppenbarligen inte. jag vill bara kunna vara vänner, skratta och vara glad, inte fokusera på att jag kanske "öser" över för mycket en dag och förlorar dem. men det är så det är, just den rädslan finns där alltjämt. men jag försöker, tragglar och tragglar med att inte lägga för mycket vikt i "vem" mina vänner ska vara för mig, jag försöker se dem som mina vänner och det som det generellt står för. men när det kommer till det där nära, allt det där som är så tungt och jobbigt att prata om, då blir jag nervös och får en klump i magen. "tänk om den lämnar mig om jag berättar, om jag öppnar mig".

krångligt och jobbigt är det, men medvetenheten finns där och det är viktigtast.. och så här är det, att jag har så mycket att vara glad för, så många underbara människor i min närhet och jag vill vara er underbara vän, precis så som ni är.

duktig!

efter mycket om och med samt en del ångest så kom jag till slut igång med tentan i förmiddags. nu kan jag känna mig nöjd över det jag åstadkommit hittills, det är en väldigt skön känsla! jag försöker att inte stressa upp mig för mycket, men vet ju att det är mycket kvar att göra. ekonomitentan på fredag är så gott som körd, men jag kommer nog gå dit att skriva den i alla fall, så jag får se hur den ser ut. jag känner att det inte spelar så stor roll, fokuserar hellre på att försöka göra en bra hemtenta i juridiken. jag behöver fokusera enbart på det ena eller det andra, det är alldeles för mycket att ta in både ekonomi och juridik samtidigt, framför allt när det är så grundläggande och övergripande som dessa kurser har vart.

jaja, nu ska jag glutta på tv en stund och vänta på tommy som kommer hem vid nio.

gissa vem?

ja gissa vem som började få ont i halsen igår? ja.. jag så klart.
vad är detta nu då? jag var ju nyss sjuk..
jag hoppas verkligen att det är övergående!

gårdagen var bra, jag tog "ledigt" från allt plugg och var med tommy hela dagen då jag förmodar att det inte blir så mycket annat än plugg resten av veckan..

somewhere, all that we leave behind

gick upp lite efter sex i morse, samtidigt som tommy som skulle iväg o jobba, sen dess har jag suttit framför den här datorskärmen och tragglat med tentan, med uppehåll för vila mellan två och tre. jag har inte grejat med tentan hela tiden, en hel del annat har jag lyckats greja med också, det finns ju en del att glutta på och fördriva tiden med om man säger så, hehe..

jaja snart kommer tommy hem i alla fall och middagen är klar så att vi kan käka direkt när han kommer hem. så ikväll blir det vin, mys och säkert en del spelande. =)

ut i höstsolen

nu har jag vart duktig i flera timmar, så nu får det bli en promenad medan solen är framme, sen lunch och lite vila innan jag sätter igång igen. gött!

morsning

när våra alarm gick för tjugo minuter sen så vaknade jag och kände mig pigg, så det var lika bra att gå upp. nu, några få minuter senare, så känner jag mig inte alls lika pigg längre. men, men får se om inte en mugg kaffe botar det problemet.
plugg står på schemat idag, vilket det kommer göra x-antal dagar till, då jag skriver hemtenta (och samtidigt försöker plugga till en salstenta)...
så tjingeling!

check it out

haha hur kunde jag missa det här förra året?


i vår

igår kom jag på att det var dags att söka kurser till våren, verkligen dags dessutom, sista anmälningsdagen är idag. hursomhelst så blir det social omsorg sista terminen också. så det blir forskningsmetodik, fördjupning inom social omsorg och så uppsatsskrivande nästa termin. det låter väl spännande?

..och just ja, praktikplats har jag ju fått också, vi fick faktiskt reda på det hela två veckor innan praktiken börjar, inte illa! jag ska i alla fall gå tillsammans med en enhetschef på ett äldreboende i kungsör första halvan och med en biståndshandläggare här i eskilstuna den andra halvan.
så nu vet ni det!

amazing

jag mår bättre nu, jag behövde nog bara få ur mig lite innan. jag var ledsen en stund och pratade med en fantastisk vän på msn, det var tungt men bra. klokare människa får jag leta efter. hursomhelst så är jag medveten om mycket, men måste inse att jag inte kommer undan vissa saker, att det alltid kommer finnas händelser som ständigt gör sig påminda. jag måste även inse att jag behöver hjälp för att bearbeta allt detta som jag skjutit framför mig i hopp om att det ska förträngas helt och hållet. det är dumt att tro att det fungerar så men jag har gjort det för att rädda mig själv och för att jag inte velat göra någon annan illa. men jag måste våga tro på att människor bryr sig om mig och vill finnas, fast det är något av det svåraste jag har.
det är jobbigt att se mig själv gå under så mycket till och från, trots den medvetenheten jag har. jag låter en rädsla för någonting, som jag inte ens kan sätta ord på, styra och oftast så styrs jag då mot att åter igen förtränga. jag ser det ju hela tiden. liksom oj där händer något som får mig att må oerhört dåligt, men det förtränger jag och hoppas på att det faktiskt försvinner en dag.
ännu en insikt.

ledsen.

ja, nu är jag ledsen. den där klumpen i halsen vill komma ut och bort. men jag håller så klart tillbaka eftersom jag ska iväg på föreläsning lite senare. fan och helvete vad jag är less på att alltid ha ont! ont, ont, ont hela jävla tiden! när jag tänker efter har jag haft ont i magen VARJE dag sen jag var 16. längre tillbaka minns jag inte, minns bara att jag fick mina första tabletter mot magkatarr då. och är det inte magen så är det huvudet. huvudvärken förra veckan försvann på lördagen, då hade jag haft konstant värk sen måndagskvällen och inte så lite heller. allt det här hänger ihop och innerst inne så vet jag säkert vad mycket av det beror på. men fan, jag vill inte mer nu!

nej fy

vad tusan gör jag uppe nu? jaja, det får bli sängen snart igen, för annars lär det inte pluggas mycket idag. jag är beroende av ett visst antal timmar sömn och jag har ungefär 3-4 timmar kvar att ta igen. riktigt så mycket blir det nog inte, men ett par till måste det nog bli för att hjärnan ska fungera och det vill jag ju gärna.

igår hämtade jag min nya dator. har köpt ett uppgraderingspaket, begagnat dock, men jäkligt mycket bättre än det jag hade innan, det känns riktigt bra! äntligen kan jag ha på datorn utan att den hörs i hela lägenheten, det är nästan det bästa haha

kasst

det har vart dåligt med uppdateringar här, men jag har ju trots allt haft "semester", en underbar sådan dessutom! hursomhelst så är vi hemma nu, vi kom hem rätt sent igår kväll. idag vaknade jag och kände hur stressen tagit över. jag har lyckats hålla den borta när vi vart iväg, men nu har den kommit ifatt vilket märks i och med sömn, mat och magproblem. roligare kan man ha det.

nu ska jag strax möta christine och gå iväg till slottskolan och träffa "våra" tjejer. idag ska vi kolla på film är det tänkt, så jag hoppas inget strular nu bara, haha

skågedalen

åh vilken bra eftermiddag/kväll vi hade igår!
vi var ju och hälsade på hos
krister, maria och den sötaste ungen i världen!
vi blev bjudna på mat och efterrätt men framför allt gott sällskap! riktigt underbara människor det där!

idag blir det middag hos tommys farmor och farfar, sen är faktiskt resten av dagen inte riktigt planerad, det finns en del lösa planer, så vi får se hur det blir.

nu ska jag läsa lite i ekonomiboken..
jepp, den är faktiskt med och vet ni? jag har FAKTISKT läst i den också, en hel del till och med!

torsdag i bohuslän

i eftermiddag/kväll ska jag och tommy iväg och träffa Krister, Maria och lilla Maja-Stina. Maja-Stina som är något av det sötaste jag skådat. bebis is the shit, så länge jag inte behövar ha en själv ;) det ska i alla fall bli hur kul som helst att träffa dem, det var alldeles för länge sen vi sågs sist, minst två år sedan.. men, men vi får ta vara på de korta stunder vi får med de underbara här i bohuslän. =)

min huvudvärk då? ja, den sitter i än, inte riktigt lika illa som det har vart, men jag känner att det är på gång. jag har kommit underfund med att det nog är något med ögonen, kanske är det så att det behövs nya glasögon, det är ändå nästan 2½ år sen jag skaffade de jag har nu. hm.. det får bli att boka tid för synundersökning i alla fall! jag hoppas väl att det är det som är problemet, även om det är ett tag kvar innan det blir åtgärdat i så fall. det som känns så märkligt är att jag till och från ser väldigt suddigt och att det gör så pass ont i ögonen som det gör.. =/

jaja, snart blir det en sväng till munkedal för ett besök på systemet inför helgens bravader. sen blir det dingle och väntan på tåget till strömstad där krister möter upp oss och tar med oss till Lur. =)

hög på värktabletter

igår åktes det tåg, vi var framme i munkedal vid halv fyra ungefär, då gick vi till systembolaget och hälsade på tommys gamla arbetskamrater. vi blev kvar där ett par timmar, det var kul! =) idag har vi inte gjort någonting särskilt. jag har sovit bort några timmar på grund av en jäkla huvudvärk som inte vill släppa. jag vet verkligen inte vad det är. har haft den sen i måndags kväll nu och jag knapprar alvedon konstant känns det som, plus eox. så två alvedon och en eox samtidigt, det blev jag rådd att ta när jag var på apoteket för några månader sen. men jag kan inte påstå att det hjälper, trots två sådana doser bara idag. usch och fy.. det känns väldigt jobbigt att inte veta vad det är som orsakar det. =/ det är läskigt då det snurrar till ibland och jag blir liksom "tårögd" nästan, det sitter liksom bakom ögonen och så rakt bak i huvudet, men det känns i hela, men värst där. fan, vad är det för något? jag är så orolig att det ska vara något allvarligt..

hursomhelst så är dagarna framöver rätt så fullbokade, det ska bli kul att träffa "alla". =)

åh så bra!

the killers - human

tack molnet! ^^

packa

jag har en förhoppning om att vi bara ska behöva ha med oss en resväska imorgon, men jag har en känsla av att jag hoppas på för mycket. vi ska ändå vara borta i 6 dagar och det behövs ju mer än bara kläder. bara påsen med "toalettgrejer" tar ju upp en fjärdedel av väskan haha.. usch, jag avskyr verkligen o packa! jag är en mästare på att släpa med mig för mycket grejer, men nu har jag verkligen försökt att inte ta med mig massa onödigt. jaja, vi får väl se hur det går med min lilla plan.

annars så har det blivit lite plugg idag och så har jag tvättat, det är väl egentligen det som jag har grejat med. nu ska jag ta en dusch och sen se hur det går med det där packandet..

morsning korsning

nu ska jag plugga ekonomi. jepp, det är i alla fall det som är meningen.
jättetaggad är jag. jag lovar.

..men vet ni? imorron blir det västkusten! =D

closer

mm lovely. kan inte sluta lyssna! jag är lite knäpp eller nåt, för jag längtar tills på tisdag då vi sitter på tåget och jag ska lyssna på musik o kan sätta på closer på jättehög volym. det är ju inte så att jag kan göra det nu närsomhelst, nej nej, jag ska vänta tills på tisdag haha..

jaja, nog tjatat om det. igår var mamma, rolf och oskar här, vi bjöd på middag och jättegod efterrätt. jag fick en parfym och en klänning som mamma köpt i USA, parfymen luktade mums och klänningen var jättefin. =) när de åkte hem tog mamma olliver med sen, hon har längtat länge efter att få vara kattvakt till vårt monster, hehe.. (eller inte;) i alla fall så saknar jag honom massor redan, det blir så jäkla tomt utan honom!

nej nu ska vi nörda oss med wow. ut vill man (jag) ju ändå inte i det här vädret, uschi!

på repeat

kings of leon - closer

länge sen jag lyssnade på dem, men nya skivan är wonderful!

ett annat tips:

hercules and love affair - blind

nu ska jag hoppa in i duschen.

stör mig inte, jag sover





ingen rast och ingen ro, bara gneta bara gno

haha ja jo, det skulle ju kunna vara så. slappar ju mest hela dagarna (="pluggar") så jag klagar inte nu när jag städar, grejar och donar. faktum är att det är rätt kul! det luktar gott också, såpa, det är grejer det! jag har för tillfället en scones-paus, men scones är ju helt klart godast när dom är nybakta, men helt okej nu också.

nej, nu får rasten snart va slut och så får det bli en svängom med snabeldraken. haha, snabeldraken, det sa jag alltid när jag var liten.. rätt fult egentligen. en del säger tydligen det om kukar också? haha stackars kukar!

sån där skojig utmaning

Jessica har utmanat mig och om jag inte minns helt fel så gjorde även Heléne det för ett tag sen. så det kanske är dags att jag fixar ihop nåt då ;)

fem saker i min frys:
  • wokgrönsaker
  • kyckling
  • köttbullar
  • korv
  • is
fem saker i min garderob:
  • alldeles för mycket kläder (som jag inte använder)
  • alldeles för mycket skor (som jag inte använder)
  • resväskor
  • hygienartiklar
  • en hemmabyggd projektor
fem saker i min bil:
  • har ju ingen skruttibang bang.
fem saker i min handväska:
  • pennor
  • block
  • almanacka
  • försvarets hudsalva (viktigast av allt!)
  • nagelfil
den som vill får känna sig utmanad!

good day for living

idag har det vart en bra dag! jag har umgåtts med underbara människor hela dagen (ja, sen 13 iaf) innan dess umgicks jag mest med mig själv. hursomhelst så var det först plugg med linnéa o christine på eftermiddagen och ikväll har tessan o dessan vart här. vi har myst framför tv:n med nybakta scones, ost, marmelad och te - helt perfekt och supergott! jag har "tjatat" om scones i flera dagar nu och har alltså äntligen fått i mig en dos, mums var det!

quote




"Don't wonder why people go crazy.

Wonder why they don't.

In face of what we can lose in a day,

in an instant,

wonder what the hell it is

that make us hold it together".




vet ni?

idag har jag faktiskt pluggat till och från hela dagen, jäklar vad jag kan va?
jag har kommit på mer än en månad "för sent" hur man faktiskt gör när man öppnar en bok och läser.. haha riktigt så illa har det kanske inte vart, men nästan!
..det är ju egentligen inte ett dugg roligt, utan faktiskt rätt så illa. men jag vet ju om det och får ta de eventuella konsekvenser som det medför. men jag tar inte ur nåt i förskott utan ställer in mig på att jag kommer fixa det här ändå!