ledig

ja, idag och i morgon.. och igår var jag sjukskriven.
jag grejar och försöker rensa bland kläder och annat, det går ganska bra. jag håller tummarna för att allt ska få plats i släpvagnen!
annars är det väl sisådär, jag mår inte så bra.. av olika anledningar. men, men det är som oftast och det går upp och ner, egentligen är det nog inte så farligt.. förmodar jag.

jag kommer att skriva mer.. sen, eller någon annan dag.
hejs

foo fighters - no way back

dagens
plats: hemma.
gjort: vaknat, gått promenad, käkat frulle & druckit kaffe.
planer för resten av dagen: strax dags för tvättstugan, senare dusch och så jobb 14.30-21.
humör/tankar: just nu ganska pigg och glad faktsikt.
äter/dricker: håller på med min morgonkopp med kaffe och ska efter den hälla i mig en flaska vatten (alltid välbehövligt).
låt: se rubrik. ^^
kläder: just nu boxertrosor och tröja.


uns av avsky

ja, jag måste faktiskt säga att jag avskyr den värmen som har varit en stor del av den här sommaren. okej, att det är varmt och skönt det är en sak, men när det är för varmt (över 25) och luften liksom står stilla, då är det för mycket för mig! samt det faktum att jag inte kan sova på nätterna gör inte saken bättre. jag skulle tro att jag sovit sammanlagt fyra timmar inatt och det är alldeles för lite för en emma som jag. framför allt när jag vet att det inte finns mycket tid för annan vila idag eftersom jag har tvättid mellan 8 och 12 och börjar jobba vid halv tre. dessutom slutar jag vid nio och går på igen vid sju i morgon bitti, och söndagen är den samma (7-16). däremellan vill folk att jag ska parta lite, men ja, jag får nog se hur det blir med det. men, men jag klarar mig nog igenom den här helgen hur som helst, trots att jag är rätt säker på att sömnbrist kommer vara en stor del av den, men som "tur är" så är jag ledig i två dagar sen.

gick upp vid 06 i morse i alla fall och traskade ut på en långpromenad, tänkte att det var lika bra att passa på innan det blir alldeles för varmt, precis som så många andra mornar den här sommaren. och skönt var det =)

skönt

..kom precis in från en långpromenad, det har fasen inte gått att komma ut tidigare idag, värmen har varit näst intill outhärdlig! för mycket för mig, helt klart! aja, hur som helst så var promenaden ikväll otroligt skön, traskade på ordentligt för energi fanns det gått om =) jag har inte gjort så där fasligt mycket idag på grund av värmen. men jag har grejat lite med papper och sånt, samt packat in lite glas. sakta men säkert.. det är ju faktiskt inte långt tid kvar nu =)

det verkar som om jag har ännu mer energi, vet inte vad jag ska ta ut den på bara.. älsklingen är ju inte hemma.. ;) får väl ta och greja lite mer kanske.. yes.

nattinatt folks.

yessa

..som det ser ut nu så går flyttlasset till eskilstuna någongång den 17/8. men det kan hända att jag och älsklingen kommer "hem" till bettna redan ett par dagar innan för en liten mini-semester innan skolan drar igång. =)

japp, så är det med det.. nu ska jag alldeles snart gå och jobba.
tjingeling!

wee ^^

VHS hade strulat till det och jag HAR KOMMIT IN på mitt förstahandsval =D
det blir alltså det beteendevetenskapliga programmet, social omsorg till hösten. =)

depeche mode - a pain that i'm used to

dagens
plats: hemma.
gjort: bytt om, käkat frulle, kikat på nätet, försökt få tag på graflunds..
planer för resten av dagen: rensning bland porslin och annat bröte, få tag på graflunds, invänta antagningsbesked, senare jobba 16-21.
humör/tankar: ganska pigg och glad, men tankarna kretsar mestadels kring den krångliga magen =/
äter/dricker: har nyss hällt i mig lite mer än en halvliter vatten.
låt: se rubrik.
kläder: capribyxor och linne.


paul van dyke - out there and back

idag är det rensning och lite packning som har varit, och kommer att vara tommys fortsatta syssla.. välbehövligt om man säger så.. =)

jag ska snart lämna tommy, och den väldigt fina röran av bös, och gå och jobba.

tjingeling!

mandy moore - only hope

well, fredag.. IGEN! det finns ingen hejd.. och jag vet, jag har sagt det många gånger, men tiden rusar verkligen iväg! just nu känns det i och för sig bara bra, för jag längtar till det nya som kommer. =)
apropå det så mailade jag VHS häromdagen eftersom jag, efter att ha kollat på statistiken över lägsta antagningspoäng i urval 1, och sett att den som kommit in på mitt förstahandsval och haft lägst poäng haft 0,7 på högskoleprovet. jag började fundera kring det här och tänkte att jag mailar och frågar om det finns någon logisk förklaring till att jag inte kommit in trots att jag har 0,9 på högskoleprovet.
igår fick jag ett mail där de säger att min ansökan har korrigerats och att jag blivit upprättad till det första urvalet inför höstterminen 2006. samt att de skickar mig ett nytt antagningsbesked.
jag förmodar att det betyder att jag faktiskt blivit antagen till mitt förstahandsval som var beteendevetenskapliga programmet, social omsorg. jag har ännu inte fått något nytt besked och får vänta med att vara allt för säker tills på måndag då jag borde få beskedet. spännande tider! ..för det här gör att jag självklart kommer att hoppa på det programmet =) (pedagogik som jag vill läsa är ju ett utan huvudämnena där).

idag har jag varit ledig.. det är tråkigt, främst för att tommy jobbar som en tok. men idag slutar han i alla fall lite tidigare. ^^
jag har inte gjort något särskilt alls känns det som, bara grejat lite smått och varit ute på promenad. men jag känner mig krasslig så det är nog lika så bra att jag tar det ganska lugnt.

...baii

rensning så här "dagen efter"

jajamen, helt oplanerat blev det visst lite sent igår kväll.. dessutom liite för mycket vin.. men, men en trevlig kväll var det hur som helst! och jag van intro-tävlingen ;) =)

när jag och älsklingen väl hade tagit oss upp i morse, kring elva sådär, så började jag greja så smått.. sedan bestämde vi oss för att ge oss på en koll i förrådet.. som förövrigt är väldans fullpackat med bös. så här i efterhand så kan man väl säga att det är ungefär en femtedel av grejerna där som ska få följa med vid flytten, resten ska eldas eller slängas. att man kan samla på sig så mycket skit?! men skyller det mesta på tommy, så klart ;)

nu ska jag gå och jobba =)

WEEHUU

jaaa, idag är det en braaa daaag! för både jag och tommy har blivit antagna till det vi ville på högskolan! superbt bra! =D

jag har funderat nu i det sista på om jag verkligen vill komma in på högskolan alls, framför allt om jag vill in på något av de två programmen som jag sökt.. jag har väl kommit fram till att jag åtminstone inte vill gå programmen, men att jag nog gärna vill gå pedagogik kursen som var mitt förstahandsval bland kurserna.. och där kom jag in! så det är suveränt.. =)

ja.. nej.. om man skulle ta och diska lite nu då?! ;)

Heejs!

yeah

då var det redan torsdag.. dagarna går fort, fort, fort.. de bara svischar förbi utan att jag hinner reflektera någonting alls känns det som. kanske lika bra det?

aja, jag hade inte tänkt att skriva något speciellt här egentligen, mer än att det mesta är bra och att vi går och väntar på besked från vhs här hemma.. hua så spännande! går o väntar är väl lite fel att säga eftersom vi tycks jobba en hel del.. framför allt tommy som jobbar typ 50 timmar i veckan så här års.. men det är inte fel när lönen kommer sen.. =)

aja, på tal och jobb så ska jag alldeles snart dra mig iväg mot mitt.. kulikul =)

tisdag

..jag har ingen koll på dagarna när jag jobbar helg, det känns som att det är helg bara för att man är ledig. inte för att jag är ledig idag, ska iväg och jobba vid tre, men igår var det en sån dag som kändes som helg. aja..
det finns inte så mycket att säga, söndagen på jobbet var väldans bra, trivs så in i norden där! 
igår var jag och tommy i uddevalla en sväng, det var tänkt att jag skulle kika efter kläder till bröllopet vi ska på i augusti, men inte hittade jag någonting, men det är som vanligt.. vet inte ens vad jag vill ha på mig. tips vore väldigt bra.
när vi kom hem så började vi städa undan lite i lägenheten, en tjej skulle komma och kika på den och hon tog den på en gång, bra det och kul för henne =)

nej.. det här känns segt.. hejs.

hum..

ingen aning om varför inlägget innan ser knasigt ut.. om det nu ser knas ut för er också..? =/
knepigt..
aja, nattis!

kom änglar

kom änglar - winnebäck



...










så var det.. =)
jag och anders har funderat halva kvällen på hur texten gick.. sånt vi pysslar med på jobbet ;)
nej.. skulle bara säga det.. och underbar låt för övrigt.. ^^
jag ska nog ta och lägga mig snart, upp 05.15 typilyp.. och jobbar till 16.. men ja, det ska nog gå bra..
skönt att det är svalare iaf. =)









tropisk natt

tjo så skoj! aja, det blir att ha fläkten på för fullt inatt.
har jobbat ikväll, som jag nämnde tidigare att jag skulle göra, och herrejösses så jävla varmt det har varit! det finns ingen hejd, det är verkligen så! när jag gick de 15 minuterarna till jobbet så trodde jag att jag skulle börja koka.. och när jag väl kom till jobbet så blev det nästan värre.. det var 30 grader inomhus och 33 i skuggan klockan fyra, det är aningens för mycket för mig.. för mycket är väl att ta i eftersom jag fortfarande lever, men det är faen inte skönt att jobba när det är så här varmt!
jag hoppas på att det ska bli svalare under helgen, som det är sagt, det behövs.. och gärna lite regn också för växternas skull..

jaha.. och älsklingen har inte kommit hem än.. de är fortfarande kvar och packar.. fy fasen vad folk super.. jag hade ingen aning om att det var så "illa" faktiskt..
aja, hoppas han kan gå hem snart så han får mysa och sova med mig lite =)

..jag ska i alla fall krypa ner i sängen nu för att orka gå upp vid halv sex och gå på promenad och sådär.
nattis.

huvudvärk

som fan också!
..och inte tycks det gå över.
gick upp med älsklingen vid sju i morse och gick ut med jettisen på promenad, tänkte att det kunde hjälpa, men inte. jag mådde nästan värre när jag kom in igen.. =/
och förresten, fasen va fort det blir varmt på morgonen! igår var jag ute och gick långpromenad vid 06 och då var det relativt svalt och skönt, men idag, när jag gick en timma senare, så var det redan riktigt varmt ute.. den där solen alltså..! och jag måste säga att det är skillnad här, på den här sidan sverige.. en jädrans skillnad känns det som, åtminstone på sättet som solen tar. jag blir solbränd efter 5-10 minuter, det är sjukt! hemma tar det åtminstone lite längre tid.. nog för att jag har lätt för att bli röd och sådär, men det är inte alls samma sak här som på östkusten. hudcancer here I come.. typ
aja, hur som helst så la jag mig i någon timma för att se om det kunde hjälpa.. tjugo över nio ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba kvällen.. och ja visst, så klart jag kan.. mår nog bättre då tänkte jag.. och det hoppas jag fortfarande. i och för sig så har varken kaffe eller frulle hjälpt än så länge, så ja, jag får allt se hur det går med den här huvudvärken.. i värsta fall så får jag stå ut de där fem timmarna jag ska jobba ikväll.. och tror nog att det ska gå bra.
upphovet till värken vet jag sisådär mycket om, men det kan vara för att jag slavat med bettskenan, men det känns inte riktigt som det i käkarna.. om inte annat så är det kanske för några tankar och annat som cirklar omkring och trycker på i huvudet.. jag vet inte riktigt.

annars så är det mest jobb faktiskt, men jag trivs och tycker att det är skönt att ha något att göra, så det är allt bra. =)

hett..

..som faen också! det finns ingen hejd på det tror jag.. och på onsdag skulle det bli ännu varmare såg det ut som.. uäck! ja, det är synd att inte klaga när det är så här! haha ja, faktiskt.. jag mår inte alls bra av det. gör någon det egentligen? möjligtvis om man inte rör en fena..
på jobbet var det 28 grader inne idag, väldigt behagligt när man håller på och grejar mest hela tiden.. nej, inte så värst. =/ aja, det var skönt att hoppa in i duschen när jag kom hem i alla fall.. =)

så.. i helgen var jag och tommy i kungshamn. vi lånade hans mammas lägenhet ett dygn, jätte mysigt var det! framför allt kvällspromenaden ner till hamnen och badplatsen.. och klipporna.. åh, underbara klippor! =) det är något av det mest fantastiska jag vet, när klipporna möter havet.. och att jag får vara där tillsammans med någon eller några jag tycker om.. gå, springa eller bara vara på dem, underbart!

ni hinner jag inte skriva mer, snart kommer tommy hem och då ska vi käka.. och sen är det snart dags för mig att gå och lägga mig, ska upp 05.15 i morgon också, tjohoo! men innan det är dags för sängen så får det nog bli en promenad och förhoppningsvis så är det lite svalare då, kring nio-tio tiden =)

tjing!