väntan

orolig. orolig för att jag inte ska säga allt, att jag ska vara "lam" och hålla tillbaka. jag får inte, jag kan inte, jag måste göra det här nu! jag har lovat mamma och jag har lovat mig själv.
vad jag skriver om är att be om hjälp, på ett eller annat sätt, och jag har valt att ringa till vårdcentralen och de ska ringa upp om en halvtimma ungefär. och hela dagen har jag väntat på dem och jag blir ju inte ett dugg nervös. =/ aja, jag grejar det, jag måste greja det. (alla dessa jävla måsten! det är de som tar kål på mig, alla måsten som jag tror finns där).

det blir bra, kanske.

besök från göteborg

det blev lite shopping igår, inte julklappsshopping dock. utan det blev lite grejer till oss själva istället, bland annat en ny mobil till mig, som det följde med en mp3-spelare till, som älsklingen fick, suveränt! =) men vi kikade på en del klappar i alla fall. får se vad det blir till slut.

igår kväll kom lovisa och josefina, det plattades hår och spelades kort. och jag och älsklingen spöade dem ganska rejält hehe

..och idag då? ja, jag borde verkligen sätta igång och skriva på hemtentan och det ska jag göra också! men först blir det besök. tommys kusin, som har varit i västerås i helgen, kommer förbi en sväng innan det är dags för henne att åka hem till göterborg, kul =)


julklappsshopping?

igår var kära bror och hans jenny här, myyys! blev god mat och kortspel =)
annars är det tentamentider. jag har gjort så mycket som funderat och ja, det är en del att ha i huvudet, så jag borde nog sätta igång med skrivandet snart. kanske imorgon..

idag vill jag köpa julklappar. jag tror i alla fall att jag vill det. men när jag väl kommer ut på stan så har jag en känsla av att jag kommer ångra mig ganska fort, med tanke på hur mycket folk det antagligen kommer att vara överallt. men å andra sidan så tror jag att det kommer krylla fram till jul.
så det är bara att ta sig i kragen!

hej svejs.


hämtade ut tentan idag

idag var det bestämt att "kompetensgruppen" skulle träffas och prata om grupparbetet som ska redovisas på torsdag, och så blev det. kring tio i morse traskade jag iväg och träffen gick som förväntat, vi vet vad som ska göras och sådär. det är så skönt att det fungerar så bra! det är skittrist att vi ska behöva byta grupper till vårterminen.. men, men.

hur som helst så passade jag på att hämta ut tentan också, kunde ju inte göra det i fredags eftersom expeditionen var stängd. så ja, nu har jag den och jag har fått många bra kommentarer, så det är kul och känns bra framför allt! =)


jaaa, klarade tentan!

wee! känns underbart skönt måste jag säga, första tentan avklarad! =D

firas förstås med lite bubbel ^^

vad att göra?

mycket om massor, massor om mycket. så äre..
jag har egentligen ingenting särskilt att skriva. jag är i ett tillstånd, eller en period, för tillfället där jag har svårt att sätta ord på saker, framför allt "rätt" ord för att kunna förklara något för andra. vad det nu är som behöver förklaras.. jag vet ju knappt det.
hur som helst så är det mycket att göra, mycket med skolan, mycket med annat. det är kul med skolan, men jag dras mellan att tycka (och tänka) att det kanske är alldeles för "flummigt" och okontrollerat till att tycka att just det är bra. dubbelt.

aja, vad ska jag göra av kvällen?
jag, mitt smartskaft, la mig på soffan (pga magont (ovanligt)) vid halv fem.. och somnade, så klart! så det ska bli intressant att se hur dags jag kommer att somna ikväll/inatt. konstigt nog så känner jag mig lite trött just nu, men det är säkert övergående, men förhoppningsvis inte.

men ja.. jag ska nog pussa på min älskling nu =)

noll energi

jag har ingen energi, överhuvudtaget.
lusten och orken den bara försvann. den fanns ju, till viss del, i förmiddags..
jag fryser, trots raggsockor och myskläder..burr!
..och apropå burr så borde jag läsa just boken som är skriven av en viss "Burr". jävligt lätt när jag för det första, som sagt, har noll energi och för det andra så är den på engelska (vilket brukar vara sisådär krångligt annars så då kan jag tänka mig hur det är just  nu, idag). jag vill inte ens försöka, mina ögon är tunga och jag känner mig totalt nollställd inför allt. varför?
och jag MÅSTE ha tre frågor från "burr-boken" till imorgon, skoj.

wok och vin

jepp, om ett tag kommes lovisa och då blir det att ordna med käk och dricka massa gott vin, najs =)

annars har det varit en trist dag, tills för en stund sen då kära kusinen kom och förgyllde tillvaron en stund =)
att det har varit trist och tråkigt beror nog till stor del på vädret.. jag blir så matt och har ingen energi överhuvudtaget när det är sånt här grått och regnigt väder ute, blä!

aja, nu ska jag greja lite..


1½ år

idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 1½ år! älsk, älsk, älsk ^^ 
dagen till ära, eller ja det blev så, så har vi köpt en säng.. en begagnad dubbelsäng iofs. menjag tror att det blir bättre än den 120 säng vi hade innan. vi får se.. vi har inte provat den än.. vi vet dock att den knarrar och det är ju inte så käckt, men vafan ;)

nu blir det ost och skinksallad.. och mousserande vin =)

hgrh

någon idé?

funderar på innebörden av den här bloggen, egentligen. vem betyder den någonting för? inte mig, inte särskilt mycket i alla fall, det kan inte ens vara en tillflyktsort längre, det är inte den typen av tillflyktsort jag behöver. nej, den har bara blivit till något att skriva av sig på. kanske är det tillräckligt? men är det någon som läser? är det ens det viktiga?
funderingar som sagt.

helgen spenderades i bettna, hos familjen.
vi åkte redan på torsdagskvällen. på fredagen och lördagen så krattade vi en hel del, det var den största anledningen till att vi åkte faktiskt, mamma ville gärna ha hjälp med det, och inte mig emot. skönt var det hur som helst, mys att vara ute så mycket! =)

annars är det mest plugg faktiskt, känns som att det är det som tar upp mitt liv och det är väl så det ska vara, kanske.

sociologi

   ja, jag har tyckt att det varit ganska flummigt hittills under min högskoletid, men det är uppenbart att den trenden inte kommer att vända än på ett tag.
   om det här faktumet är bra eller dåligt det vet jag inte, på ett sätt känns det ju bra, som att jag passar in som handen i handsken. men å andra sidan så är det tvärtom. jag som är ganska flummig själv och som är väldigt så här att saker och ting kan vara och ses på massvis av olika sätt, jag skulle kanske behöva lite raka svar. i stället blir det tvärtom. jag kommer bli ännu "värre", stackars min omgivning. mitt ifrågasättande kan nog redan nu ses som ganska frustrerande ibland, men ännu mer av det kommer det att bli, det är ju det hela min utbildning går ut på känns det som. men det passar mig, det gör verkligen det!
    jag önskar bara att några av mina tankar, som tycks infinna sig ganska ofta, kan försvinna.. upplösas eller bara vändas till något positivt. dessa handlar om mitt vara eller inte vara på min utbildning. men jag ska, jag måste, låta det gå ett tag till, åtminstone terminen ut, innan jag börjar fundera ordentligt på om det här är bra för mig, för inte förrän då har jag tillräckligt med koll (om ens då).

   nu ska jag sätta mig med vår första, av två, engelska böcker till den här kursen. det känns inte alls roligt, men jag ska inte ha den inställningen när jag knappt har kikat i böckerna. nu jävlar!