jag befarar..

image312..att jag håller på att bli förkyld eller liknande. usch och fy i så fall! visst jag har känt så här förut och så har det ändå inte hänt nåt större, så jag hoppas det bara är något snabbt övergående. JAG VILL INTE BLI SJUK! ..fast å andra sidan vore det väl på tiden, men nej jag hoppas verkligen att jag slipper undan även den här gången!

jag och tommy "firar" valborg med att tvätta, kul va? äsch, det spelar ingen större roll faktiskt.. vädret blev ju typiskt valborgväder i alla fall, så vad gör mys (ja, vi tvättar ju inte hela tiden) inomhus då? inte så mycket! =)
det var meningen att att vi, eller i alla fall jag skulle ha åkt till maria i nyköping ikväll och partat lite, men sinar det i plånboken så gör det.. =/

..hoppas ni har en trevlig kväll hursomhelst!



grått

oj, en grå dag idag, än så länge i alla fall.. kanske kan vara skönt att vila från solen lite ;) nej, sol är underbart! men det är bra om det är grått, då blir jag inte lika sugen på att gå ut och då kanske det kan bli något skrivet på tentan, det vore toppen!
..igår blev det nämligen inte så mycket skrivet, några rader bara.. för sen hördes jag och dessan så då bestämde vi att vi skulle ses på stan. det blev lunch på KAKA och sen en del shopping, inte så mycket för min del, men en fin liten väska bland annat. =) efter några timmar på stan gick vi hem till mig och myste på balkongen en stund innan dessan for vidare. kort och kort en underbar dag! =)

nej om jag skulle försöka få något skrivet kanske..?

up with the rooster

jag gick upp med tommy även idag, grejen var att han skulle åka redan 06.42, så 05.30 var vi uppe och drack kaffe. men det var mys och jag följde honom till tåget och passade på att gå en promenad med Vito. det var soligt, men lite småkyligt, precis som jag gillar det. =) det är verkligen skönt att gå ut och gå på morgonen, men jag var faktiskt förvånad över att det ändå var så mycket folk i rörelse redan innan sju. men ja, folk ska väl till jobb och så förmodar jag.
hursomhelst så ska jag käka upp min frukost och kolla "det vanliga" på nätet. sen får jag se om det blir något pluggande, men jag hoppas det.. fast lite har jag faktiskt skrivit nu på morgonen.
jaja, det återstår att se hur det blir.

åh nyklippt gräs!

Vito och jag har precis varit på en skogspromenad, det var jättemysigt!
..och när vi nästan var hemma så gick vi förbi en kille som klippte gräset på deras tomt och det luktade gott! sommar känner jag då! =D

image309 image311
det var soligt och fint.. och fullt med vitsippor överallt. =)

mors!

jag har varit uppe sen sju, gick upp tillsammans med tommy som ska göra sin första dag på nya jobbet idag. =)
..så nu sitter jag här och ska käka lite frulle, det blir bland annat hembakat bröd med leverpastej och alfa-alfa-groddar, så jäkla gott! sen blir det till att plugga en del, har tenta den här veckan. det känns inte som att det är annat nästan?! men så är det, jag känner att jag vet ungefär vad och hur jag ska skriva, så det är skönt!

ha en bra dag!

riktigt bra kväll!

kvällen igår var riktigt lyckad, jag har inte haft så kul på länge, väldigt länge!
först blev det middag och så hemma hos Linnéa där Jossan och Cristine också var. Christine stod för maten och det var verkligen jättegott! under timmarna där så blev det även jätte goda vattenmelondrinkar, vi fick i oss en hel bacardi med vattenmelonsmak, med massor av riktig vattenmelon och vindruvor i! vi blev glada(re) och taggade och begav oss runt åtta till Elle där de som skulle komma från klassen var, plus några till. =) där blev det lite vinhinkande och en massa prat. lite senare kom även dessan och förgyllde tillvaron lite extra, superkul! till slut blev det dags att börja dra sig mot nybron, som vi alla verkade ha siktat in oss på. ..där var det 25-års gräns, men det verkade inte hindra någon av oss från att komma in. =) väl inne så var vi mest överallt tills jag och dessan hittade schlagergolvet (eller vad man ska kalla det) där vi fastnade och dansande o sjöng i 1½ timma, minst ;) så det blir inget träningspass idag inte haha!

image306
fina tjejerna; christine, linnéa och jossan. =)

image307
jag och underbara dessan. =)

image308
dans, eller nåt haha
(fler bilder blir det nog inte, det är dålig kvalitet på de flesta, som ni säkert ser..)

det blir den uppdateringen ni får, men det var en rikigt lyckad kväll i alla fall! =D
nu ska jag slappa vidare!

märkligt vin?

image304 image305

när vi kom hem från stan för en liten stund sen och skulle "packa upp" vinet tills ikväll, så var det något annat märkligt i påsen när jag kom ut i köket.. undrar vad det här vinet kallas? "les olivier" kanske.. haha

aja, det har som sagt blivit en tripp till stan idag, där inhandlades vin och ett linne till kvällen.
..det blir först middag hos
Linnéa med några tjejer från klassen, sen blir det förfest hos Elle och senare blir det nog Nybron. jag hoppas på en toppenkväll och är rätt säker på att det blir så!

gårdagen i skolan var bra och givande, hela dagen var fylld av glada miner kändes det som, kanske berodde det på den bra starten? hursomhelst så var det skönt med en sådan dag för omväxlingsskull! =) efter skolan blev det som planerat "after school", vi var ett gäng på åtta som mest och det blev ett par glas vin för min del, alldeles lagom. det var en kul eftermiddag/kväll, eller ja, hela dagen var riktigt bra!

jäkla fot!

ja, nåt är fel på den.. eller det var, nu känns den lite bättre. jag förmodar att det bara var sendrag eller nåt, men i hela foten? och det värkte också.. men ja, jag skulle tro det. fast det har suttit i sen i morse och blev väldigt mycket värre när jag sprang förut.. jag försökte "bota" det med vattenbad, men det gick inte så bra.. aja, jag hoppas det är bättre tills imorgon! ..då är det skola mellan 9 och 15 sen blir det "after school" med några från klassen.. och utgång blir det även på lördag, riktigt kul!

nu ska jag sova, tror jag?

kvällspromenad

nu har jag duschat och ska snart lägga mig tänkte jag, så jag orkar med en tretimmars föreläsning imorgon, hehe
nej men jag är faktiskt rätt trött, eller ja, i alla fall sugen på att lägga mig under täcket och mysa..
hursomhelst så har det varit en bra dag idag, tommy och jag gick en långpromenad vid lunch någon gång, det var väldigt varmt kan jag säga.. men jag ska inte klaga, det är underbart med sol! =)
..och det blev en promenad ikväll också, för en stund sedan. lovisa ringde och frågade om jag ville gå en sväng och jag tackar sällan nej till en promenad. =) så blev det och en timma senare kom jag in med hes röst, haha när jag pratar är det svårt att få tyst på mig! ..men ja, vi hade inte setts på ett tag och jag hade mycket att berätta.. tydligen ;)

jag har lärt mig lite idag och de senaste dagarna.
jag väljer att lyssna och ta emot råd, jag kan inte helt och hållet förlita mig på min egen förmåga, det är ju rent ut sagt dumt!

nej, nu får det bli sängen!
gonatt!

..det var inget skämt

när jag kollade studentmailen imorse och såg att resultatet från tentan hade kommit så fick jag genast en klump i magen. jag tänkte direkt att det där stora U:et skulle stå där och hånle åt mig.. men när jag väl öppnade mailet så var det verkligen inte så, det var tvärtom, där stod ett stort VG i stället, jag trodde förstås inte på det.. det gör jag aldrig.. så jag gick in på studentportalen också, där alla avslutade kurser och betyg står, och även där stod det VG. heeelt otroligt! jag är glad för det, verkligen! ..men jag hade blivit glad för ett G också, det blir jag alltid! ..jag trodde verkligen inte att jag skulle klara den här tentan, jag var långt ifrån nöjd när jag lämnade in den. men ja, jag tackar och tar emot och försöker vara stolt över mig själv. =)

nu ska jag maila iväg två frågor till seminariet som är på fredag. sen blir det promenad i solen, myyys!

solenergi?

image302ja, med tanke på att jag ändå vistats rätt mycket i solen de senaste dagarna, så borde jag ha mer energi än vad jag har just nu. men nej då, inte det minsta! ..men förhoppningsvis kan timmarna i skolan pigga upp lite, såvida föreläsningarna inte är som sömnpiller förstås.
aja, det återstår att se.. är det obligatoriskt så är det..


liten uppdatering

det har varit dåligt med uppdateringar här.. mycket beror på att jag verkligen inte haft ork.. eller lust.
ibland finns inte orden och ibland finns dom men borde inte skrivas..

hursomhelst så är vädret alldeles fantastiskt och därför ska jag spendera största delen av den här dagen på balkongen, det ska bli skönt! ..innan en vecka med rätt mycket plugg sätter igång.

igår var det också superfint väder, jag kunde till och med gå i bara kortärmad klänning och tights ute, så jäkla skönt! =)

50 år!

GRATTIS PAPPA!
50 år fyller han idag och tydligen kände han sig plötsligt som en gubbe imorse ;)
ikväll blir det middag och bowling! =)

börjar ledsna på denna jäkla huvudvärk!

jahapp, i tron om att få spendera natten hos en av mina bästa vänner, så blev det i stället att jag fick traska hem för att ta tabletter mot den här jäkla huvudvärken..  som jag för övrigt börjar ledsna väldigt mycket på! är det inte det så är det magen.. och idag har det varit båda! riktigt ljuvligt. =/

hursomhelst så har jag haft en bra dag (trots magont o annat).. och en välbehövlig sådan! tack =)

nu får det bli sängen, för imorgon behöver jag vara pigg!

makalöst otroligt fantastiskt underbart!

image301
jag förstår inte hur jag (och tommy) har lyckats undgå matthew good's senaste album. det har funnits sen förra året och vi har missat det! helt jäkla otroligt.. (dåligt av oss!)
men nu har vi det och det njuts för fullt! jag kan ärligt talat säga att det inte finns någon annan musik som så direkt går rakt in i hjärtat på mig som hans! jag är förälskad och har varit det sen första tonen jag hörde ..och skulle jag vara tvungen att välja en enda artist att lyssna på för resten av mitt liv så vore det fantastiska matthew, det är ett som är säkert!



weapon, en låt från den helt suveräna skivan "avalanche".

migrän?

idag skulla jag ha varit i skolan i några timmar. men så blev det inte..
..när jag vaknade vid sju imorse gjort mitt huvud så jäkla ont! jag kunde verkligen inte förmå mig att gå upp. jag hoppas att jag inte missade något som var alltför viktigt. värken började redan igår morse, men det gick ändå att vara i skolan hela dagen, jag stod ut liksom. så det var nog inte så farligt.. men jobbigt är det då det sitter vid ögonen och trycker och har sig på nåt olustigt sätt..
aja, nu har jag tagit en eox och två alvedon och det känns i alla fall lite bättre..

inget kvar.

mår jag som jag förtjänar?
nej, det hade nog känts bättre då.

nya tag

gomorron! nu har jag precis fått i mig frullen och ska snart ta och borsta tänderna och sätta på mig några kläder. idag blir det mdh hela dagen, i alla fall som det ser ut på schemat. dessutom tror (hoppas) jag att det är grupparbete även idag, så förmodligen kommer den här dagen kännas bra. =)

vilken dag!

känslan jag har i kroppen just nu är mest något depressions liknande och så trötthet, om det nu är en känsla? jag har varit så här trött nu i flera dagar, som om att jag skulle kunna somna rakt upp och ner, på fläcken. jag förstår inte riktigt vad dessa perioder beror på och varför de är återkommande. men antagligen är det på grund av hur jag mår psykiskt.

hursomhelst så började dagen idag på akuten. lagom skoj?!
tommy har haft någon allergisk reaktion av något slag, det började inatt men nu har det väl lugnat sig det mesta, då han är hög på allergimedicin. läskigt det där! ..och jag hoppas de hittar nåt när de väl testar honom (om en sisådär 4:a veckor), för det är riktigt olustigt hur det bara kan hända. ..men han mår bra nu i alla fall och det är det viktigaste!
..detta och mitt redan relativt dåliga mående gjorde inte saker och ting bättre. jag mår verkligen inte bra i själen. det här beror på flera saker som jag förmodligen inte kommer att dela med mig av här, inte mer än i kryptiska och märkliga inlägg förstås, som det nog bara är jag som förstår.
..men jag hoppas att jag känner mig bättre snart, men just nu är det bara för mycket med det mesta.. det känns som att jag går runt i tjock dimma.
..som tur är finns det vissa ljusglimtar ibland, som när jag är i skolan och får träffa alla suveräna människor i klassen, eller som idag, när jag gick till Dessan och bara "var" och hade det bra. utan dessa stunder vore saker och ting förmodligen ännu sämre. det är tur att ni finns!

eskobar - silver & gold

jag har ingenting att uppdatera er med känns det som. men främst är det orden som inte kommer ut på något bra sätt. fingrarna vill knappt nudda tangenterna.. men så är det ibland.
igår käkade vi jätte god middag och så, kollade ett gäng avsnitt av la ink och drack lite rödvin, det var mys!

idag har det bland annat blivit en långpromenad och så har jag pluggat lite, men alldeles för lite för att vara nöjd över mig själv. men jag är så trött hela tiden, så jag somnar bara jag slår upp någon utav böckerna. =/ aja, det är ju så ibland och det hänger förmodligen ihop med hur jag känner angående skrivandet här. det är egentligen inte brist på saker att skriva det handlar om utan snarare brist på motivation skulle jag tro..

nej, nu ska jag springa en sväng innan det är dags att fixa lite käk. =)

tjuvlyssnat

Kille 1: "jag hade så jävla dåligt sex igår."
Kille 2: "vadårå?"
Kille 1: "det var som att vifta med en limpa i globen."

haha gå in på www.tjuvlyssnat.se, jag lovar ni kan inte komma därifrån skrattfria ;)

W.T.A.I.

JAG VILL DIT!
..men tyvärr finns det inga pengar till övers för det, framför allt inte när det handlar om 860*2. visst, hade pengarna funnits så hade det vart värt varenda öre, det är ett som är säkert! nej usch, jag måste sluta tänka på det nu.. och är det så att någon av er som läser det här ska dit så TALA INTE OM DET FÖR MIG! jag är inte på humör för att vara glad för någon annans skull, inte just nu i alla fall haha!

idag blir tommy ännu äldre, hua! ;) vi väntar på att ett blomsterbud ska komma, lagom spännande. jag tycker att det är intressant hur man blir uppbokad för att vänta på ett bud, eftersom de sa nåt i stil med (när de ringde vid nio imorse) att "det åker en bil om en timma och du borde få blommorna några timmar efter det". är det bara jag som tycker det känns knepigt?
jag vill i alla fall ut på en promenad och vill ju gärna att tommy ska följa med. men nej, jag får väl diska eller något annat spännande så länge, för här vill jag i alla fall inte sitta o uggla!

burr,burr!

jag fryser, skakar, mår lite illa, har huvudvärk och ja, sa jag att jag fryser?! haha ja, det är inte klokt.. jag huttrar som att jag vore naken utanför en fjällstuga, eller något liknande.. vad vet jag? jag har aldrig varit naken utanför en, så det var kanske ett dumt exempel..

..hursomhelst så ska jag stänga av här, sätta på mig ett par vantar (ja det känns faktiskt så!?) och gosa in mig i ett täcke eller två..

hoppas ni andra får en varmare kväll än jag!

perfa

det var alldeles lagom idag. skönt!
min grupp är verkligen toppen! att jag alltid haft sån tur med mina grupper..? jag kan ju bara hoppas att det fortsätter så resten av livet, men något säger mig att det inte är nåt att räkna med. men, men jag får vara glad så länge det varar. =) hursomhelst så fick vi lite gjort, kanske alldeles för lite, men det lär ordna sig ändå, det tycks det alltid göra!

nu ska vi dra iväg till willys, så det lär bli att kånka kassar hem sen.. usch.. men å andra sidan är det skönt med påfyllning i kyl o frys!

just nu hoppas jag bara att den huvudvärk jag känt hela dagen inte bryter ut till något migränliknande så att jag kan få lite pluggat i helgen. tyvärr är det ett måste då det är ett seminarium igen på tisdag och till dess ska två böcker vara lästa. jag förstår inte riktigt hur de har tänkt när de gjort planeringen.. men ja, det är inget att fundera på, det är väl bara att göra't!

seminariedags igen

om en stund ska jag pallra mig iväg till skolan för ännu ett seminarium, men idag skulle det visst vara i våra kompetensgrupper, så jag hoppas jag kommer hem mer positiv än senast. men med tanke på hur bra just gruppen jag tillhör är, så är jag rätt säker redan nu att dagen innebär mer positiva tankar en föregående seminarium. om det nu blir som det faktiskt står på schemat för dagen, det har ju hänt förut att det har ändrats menar jag..
..dessvärre är jag långt ifrån "på g" idag, men jag hoppas det känns bättre när vi väl sätter igång.

Vito-Lisa?

image300
är han inte bildskön, så säg?

tandläkarbesök

jajamen, idag var det tandläkarbesök som gällde och nervös var jag, som alltid, men utan anledning förstås. mina tänder var lika fina som de (turligt nog) varit i hela mitt liv. väldigt skönt! jag passade på att fixa en sån där försäkring också och beloppet blev det lägsta, inte helt fel att kunna gå till tandläkaren utan att behöva tänka på att plånboken får lida rätt rejält varje gång.

nej nu blir det mat, jag är jätte hungrig!

vad finns det att säga?

idag var det mdh och seminarium som stod på schemat. kommentarer kring det är överflödiga då dessa skulle speglas av den frustration som jag tyvärr drabbades av. suck.. men jag får skylla mig själv, jag förstår det. jag hade kunnat sagt nåt. men, men några nya intryck och lite andra perspektiv har väl infunnit sig trots allt och det är ju positivt.

nej, nu får det bli en promenad känner jag, så jag får "vädra" tankarna lite..


uppdatering: 17.33

varför var det ingen som sa att det snöade/regnade innan jag gick ut i tron om en härlig långpromenad i skogen? hmm, kanske hade jag kanske kunnat rikta nyllet mot ett fönster själv. men ändå! hursomhelst så blev det en liten promenad i alla fall, Vito måste ju rastas liksom.. och jag med för den delen! en halvtimma blev det och jag vet inte vem som såg mest ut som en dränkt hund när vi kom in, troligtvis Vito.. men jag var nog inte långt efter!

aja, nu blir det mumsigt grönt te och macka i soffan (och för att mysa till det riktigt så får boken "arbetsgruppen, den professionella gruppens psykologi" följa med ;).

ny trend?

image297 image298 image299
katt i stället för hund i väskan?
oliver verkar ju inte hata idén i alla fall med tanke på att han ska ner i allt som ser ut som en påse, väska eller liknande (allra helst om den prasslar). fast ja, det verkade ju inte som att det var lika kul att bli buren, ska väl erkännas..

snart blir det att "orba" lite, hehe snyggt uttryck!
hursomhelst så försökte jag förut, fast min mage höll på att ta livet av mig, rätt osmart jag vet.
men nu känns magen i alla fall lite bättre (kanske?), så jag ska snart joina "orbin" och mix megapol. =)

jag är duktig.

40 minuter. alldeles nyss.
det är skönt att springa bort från överjävliga tankar.

nu ska jag läsa "kommunikation på arbetsplatsen".
..en jäkligt bra bok för övrigt!

aj. igen.

and it hurts wïth every heartbeat.

promenad

idag har det bland annat blivit en promenad i solen, det var väldigt skönt och det var riktigt varmt emellanåt. =)



image294

de bortoli

de bortoli - gewürztraminer och riesling, det godaste vinet alla kategorier! så ni vet. köp och drick, ni lär inte ångra er, om ni gillar vitt vin förstås. =)
ja, jag ska alltså avnjuta detta alldeles snart, till det blir det hemmagjord kräftröra på baguetter, mums! dessutom tror jag tommy gör nåt väldigt onyttigt, han höll i alla fall på med nåt som liknande det som niklas, i "niklas mat" gjorde igår. hua.. kaloriintaget lär inte se bra ut efter ikväll. men ja, någon kväll i veckan kanske det inte gör så mycket. men dessvärre sätter det sig ju direkt på det dåliga samvetet också.. aja, jag ska försöka njuta i alla fall. jag har ju trots allt gått i närmare 1½ timma och orbitrekat en halvtimma idag. =)

idag är det visst fredag

image290morsning! efter mitt mastodontinlägg igår så får jag väl försöka hålla mig kort idag, så ni inte överger mig på grund av tristess. hursomhelst så får det bli en promenad snart, jag blir sugen när jag ser hur solen tittar fram. =) sen skulle det visst bli skitväder resten av helgen, så då lär det inte alls kännas lika inbjudande att gå ut..
efter promenaden kommer det förmodligen kännas bättre och lättare att läsa lite inför seminariet också, det brukar göra det efter att jag varit ute och traskat och andats lite frisk luft. =)


förvånad?

dagens föreläsning var till en början precis lika inspirerande och bra (ironi) som jag redan igår trodde att den skulle vara. tanken slog mig (och isabell) om vad det egentligen är för mening med att ha kurslitteratur om vi ändå ska få berättat för oss om lärarens egna teorier om saker och ting? jag menar inte att det inte är bra det också, men att näst intill bara få höra om vad "denna" anser känns väl lite si och så. fast i och för sig, det är kanske inte mer dumt än att läsa om vad en författare tycker.
..men ja, det lilla vi faktiskt fick veta om böckerna kan vi nog läsa oss till på baksidan av dem. aja, nu ska jag inte vara allt för negativ då det efter kaffepausen plötsligt blev lite mer intressant. det blev lite mer av den sortens kreativa inslag som jag (och förmodligen fler med mig) önskat många gånger.

image289
för att försöka beskriva vad dagens positiva inslag gick ut på så handlade det om att vi delades in i två grupper med sex personer i varje, mikael blev utan grupp och blev därför observatör (vilket vi märkte när uppgiften väl började). uppgiften gick ut på att varje medlem i gruppen fick varsitt kuvert och i det låg det mellan 1-4 "pusselbitar" i papper, med dessa skulle vi bilda en kvadrat. när varje medlem hade en kvadrat framför sig så hade man klarat uppgiften. låter det lätt? lägg då till att vi fick särskilda instruktioner att gå efter, vilka lät ungefär så här: ni får inte prata med varandra, inte göra några som helst tecken, men ni får ge bort pusselbiten/bitarna till någon person som ser ut att behöva en. löste vi uppgiften? jojo, efter mycket om och men så löste även våran grupp uppgiften, men det krävdes att vi fick prata. den andra gruppen löste uppgiften mycket fortare än oss, men "bröt mot reglerna" ganska långt innan oss också. för bröt mot reglerna gjorde även vi. vi märkte hur den andra gruppen blev klar och blev med all säkerhet ännu mer stressade på grund av det. frustrationen över att inte bara kunna säga att den och den biten kanske passar med den och så vidare, tog till slut över och gjorde att vi bara struntade i reglerna och började använda tecken och drog de där pusselbitarna hit och dit över bordet, vi försökte till och med ge oss på att göra en stor kvadrat i mitten av bordet. vad gör man inte för att lösa en uppgift? haha, förvirringen var uppenbarligen stor! efter en stund läste vår ena lärare upp instruktionerna igen och åter igen blev vi påminda om vad vi inte fick göra. frustrationen växte i mig ännu mer, och det såg ut som att det gjorde det hos de andra också, då vi blev påminda om reglerna och verkligen jobbade efter dem. det var skitsvårt! ..och vi klarade det inte förrän läraren sa att vi fick prata med varandra, då hade vi löst 3 kvadrater (tror jag?) och löste de tre resterande på bara några sekunder. tänk vad lite kommunikation kan göra? men att innan sitta där och se hur vissa bitar hos andra personer passar ihop och kan bilda en kvadrat, utan att kunna säga eller göra någonting var fruktansvärt frustrerande för mig, kroppen ville liksom bara ta de där bitarna som verkligen såg ut att passa ihop, men nej, var och en var tvungna att se samma sak som alla andra för att det skulle kunna fungera.

i en grupp på sex individer så tror jag att det är oerhört svårt att klara en sån här uppgift, frågan är om det hade fungerat i någon grupp? det vore intressant att veta om det finns någon som faktiskt har klarat uppgiften utan att "fuska". hursomhelst så märkte vi hur lätt uppgiften egentligen var, bara vi fick prata med varandra.

intressant var det i alla fall.. och kanske framför allt att höra kommentarerna efteråt, både från vår "observatör", men också från den andra gruppen. mer än så ska jag nog inte skriva om det då det förekom ett och annat irritationsmoment där. suck och pust. människor är olika, tänker olika och jobbar olika. det anser i alla fall jag..

annars (som att ni orkat läst ända hit i alla fall ;) så har jag köpt boken som vi ska ha seminarium om på tisdag, så den ska jag se till att läsa under helgen. men det borde inte vara några problem eftersom jag är intresserad av det mesta som den här kursen hittills har har handlat om.

jaja, jag ska sluta skriva nu.. även om jag känner hur mycket det finns inuti som bara vill ut! ..men jag ska nog träna lite i stället. =)

nytt mål?

mitt mål att klara av 30 minuter på orbitreken innan sista april var väl lite väl lätt, i alla fall så känns det så efter idag då jag sprang lite längre än så.. men glad och stolt är jag faktiskt, och det ska jag nog vara också! för ett par veckor sen orkade jag knappt 10 minuter, det var illa.. eller så hade jag bara inte lusten då. nu finns massor av lust och jag kände idag att jag hade kunnat springa ännu mer, men jag vill ta det i etapper, kanske öka med 5-10 minuter om dagen, det känns bäst på något sätt.. =)

imorgon är det föreläsning.. here I come "tårtan", inspirera mig nu till tusen!

jag tror minsann min själ dör av svält

det gör ont i mig nu, igen. jag har ont ofta nu för tiden, precis som då, för flera år sen. jag förtjänar det inte, vem gör det? det handlar inte ens om det.. fan, jag är feg. jag måste ta makten över mig eget liv och se till det som är bra för mig. men hur ska jag göra det? allt jag kan är motsattsen till just det.. allt jag vet är att sätta andra främst och mig själv sist.

naturlig bloggpaus

skönt va? men jag har haft lite abstinens faktiskt, men mest för att jag inte har kunnat läsa andras bloggar..
hursomhelst så har mina dagar tills idag sett ut som de senaste jag skrivit om här. jag har mest ägnat tid till tentan och så har det blivit en och annan promenad och joggning på orbitreken. mer spännande än så har det faktiskt inte varit.. och idag började ännu en ny kurs; ledning och utveckling i social omsorg. den blir nog intressant, jag hoppas det i alla fall..!

nej, nu ska jag snart gå och skriva ut min och christines tenta så jag får dom inlämnade idag, det vore nog rätt så bra!

..och lite senare blir det fika hos dessan. =)