muchos

massa mycket känslor just nu. känslorna i mig just nu är pirriga, bubbliga och märkliga. märkliga för att jag inte vet varför jag känner mig som jag gör. jag vet inte om det är positivt eller negativt, alla känslorna. de kan bero på att jag mår sisådär, eller så beror de på något jag inte vet om, något jag inte kan sätta ord på. mycket är det i alla fall. och för varje dag så fylls det på med nya tankar. det börjar bli som förut och jag avskyr förut. fan!

risig

ja, precis så är det. jag känner mig som en rishög, en lagom krasslig sådan. jag är inte jätte sjuk, men tillräckligt sjuk för att inte gå till skolan. men tillräckligt frisk för att vilja göra saker. lagom sjuk alltså. men det är ett frustrerande tillstånd, för det gör att jag får dåligt samvete när jag inte orkar göra saker när jag någonstans i mig känner att jag kanske borde orka? vad jag borde är kanske att verkligen slappna av och fokusera på att bli ordentligt frisk i stället? ja, egentligen. men det funkar så jävla inte bra! jag mår skit av att inte kunna greja, inte känna att jag orkar med att läsa, eftersom jag vet hur mycket jag måste läsa! stress, stress, stress.. det är vad det handlar om. jag är stressad inombords för jämnan och när jag inte klarar av att göra saker så blir jag stressad för det, för jag tillåter mig inte att vara just bara sjuk.
märkliga jag.

helg i bettna

prom

helgen har spenderats i bettna med underbara människor. det vart utgång i fredags, resten av helgen har mest varit slappis, vilket borde vara bra, men för mig som har skitsvårt att koppla av så blev det ganska jobbigt till och från, men det är ju ett problem som ligger hos mig...
men en långpromenad blev det i alla fall på lördagskvällen, skönt! det är därifrån kortet kommer, älsklingen kunde inte lämna kameran hemma. =)
så mycket mer än så behöver egentligen inte sägas.. jag har haft det bra, nästan hela tiden. <3
och jenny har flyttat till sthlm, hoppas att hon får det bra där.. och att det går bra med nya jobbet!

första tentan avklarad

underbart! nu hoppas jag bara att det gick vägen.. tänk om jag får underkänt, uschi..! okej, det är "bara" att komplettera, men vem fan vill det när arbetet känns bra och när hela gruppen känner så?! aja, jag ska försöka att inte tänka på det mer just nu.. det visar sig hur det går.
hur som helst så har jag verkligen en underbar grupp, suveräna människor! folket i klassen verkar i stort vara ett härligt gäng, så det känns verkligen bra =)

alldeles snart ska jag och älsklingen åka till bettna. jag kände för att göra något och eftersom jag inte har nåt plugg innan onsdagen så passar det ju bra att ta en liten tripp. skönt att komma ifrån lite också. och passande nog är det planerat för utgång ikväll som vi hänger på, inte fel =)

så, ni får ha en bra helg!

nervös

redan nu?
imorgon sker det. då har jag (och de andra i klassen) vår första tentamen i vår utbildning. hua! seminarium är vad som gäller, för mig är det dock ett av de bättre tentamensalternativen. hur som helst så känns det i magen.. för jag vet hur jag är vid muntliga framträdanden. för hur påläst jag än är så händer det nästan alltid att jag tappar ord, formulerar meningar helt annorlunda än det är tänkt osv. men ja, jag känner mig trygg i gruppen så jag hoppas att det går bra!
jag ska förövrigt till skolan om en timma för att träffa gruppen och öva lite inför morgondagen, välbehövligt!

höst

jäklar vad höstigt det är ute.
men solen lyser så det känns väldigt bra i alla fall. så länge jag slipper regn o slask så är hösten en favoritårstid. =)

slut i huvudet

långsamt, långsamt å så långsamt.
mitt huvud spricker snart. ögonen gör ont.
vad är det som är fel?

jag måste få bort det ur huvudet och fokusera, fokusera på skolan.
lätt som en plätt.

en timma kvar, sen är det dags att vara på g. ordentligt.

valet

ärligt talat så har jag inte orden, och framför allt inte kunskapen, att egentligen uttala mig om utgången i gårdagens val. det jag vet, och ärligt kan säga, är att jag inte alls sympatiserar med de fyra partier som ska styra landet de närmaste fyra åren. "inte alls" vore väl fel att säga, men jag har valt att stå på den andra sidan och det är där som jag har flest personer med liknande tankar. det högra blocket står för, vad jag har förstått, bland annat för att de som har det dåligt ska få det ännu sämre och det här för att de som redan tjänar en hel del mer än vad de egentligen borde ska kunna få betala lägre skatter... (det här är bara sådant jag hört på omvägar, inget jag hittat själv.. men är det så, så är det något som är galet.. men å andra sidan så vore det väl helt fel av vem som helst, oavsett om man är röd eller blå att tro att någon politiker över huvud taget vill att människor ska ha det dåligt! det är bara att hoppas och se vad tiden utvisar).
hur som helst så är det så här läget är, och jag kan nog inte göra mer än att finna mig i det. jag får helt enkelt försöka lita på de folkvalda och hoppas att de kan styra landet i rätt riktning i alla fall!

äsch, det här skulle kunna ringla iväg i en mängd kringelkrokika vägar känner jag, och som jag inledde så är det egentligen "fel" av mig att försöka uttala mig.
jag ville ha rött men fick blått.
frustrerande!

parken zoo

jao, idag var jag och älsklingen på parken zoo här i eskilstuna.. lagom söndagsutflyckt.
sen gick vi till tuna park en sväng och kikade lite.. så våran dag har mest bestått av en massa gång och mys. ^^
röstat har vi gjort också.. men det verkar inte gå åt "vårat" håll tyvärr.. bläko!

kärleksmys

mys med älsklingen hela kvällen. välbehövande ^^
inte så pigg.. men med älsklingen finns inga krav.

love. <3

ny design

kände för att testa om jag kunde få någon mer originell layout på min blogg.. och med älsklingens hjälp så blev det väl helt okej.. ett godkänt första försök. =) men ja, lite brist på idéer för tillfället..
...men hur som helst så blev i alla fall teckensnittet ändrat till en av favoriterna. goodie..

nu: dags för sängen.
i morgon: träff med christine för att ordna med en uppgift, sedan träff med gruppen.

nattinatt.


lång dag

jepp, föreläsning och seminarium hela dagen.. det känns vill jag lova. huvudet känns slutkört. shit så lite jag klarar av.. men ja, det har varit kul i stort sett hela tiden, så jag borde inte klaga. egentligen..

nu ska jag krama på älsklingen tänkte jag. <3


jävla huvud!

huvudvärken går inte över! den verkligen envisas med mig och jag har verkligen INTE tid att dras med skiten! fy faen så frustrerande det är, frustrerande så att det nästan gör ont. kanske är det lite annat som gör ont också, annat som jag väntat på.. länge. får se hur det blir, vill inte ösa ur mig saken här.. än.. om någonsin. hur som helst så förbryllas jag över vad det är som gör att jag får sån här värk.. det känns inte riktigt som spänningshuvudvärk, det är aningens värre, men ändå så tror jag inte att det är migrän, har inte riktigt de symtomen. satan! och jag som måste till föreläsningen i morgon, det känns åtminstone som att jag borde.. men om jag känner mig så här i morgon bitti då, är det verkligen så klokt att traska iväg då? 
blä, blä, blä!

hur som helst så har dagen, förutom den ständiga värken, varit bra. träffade gruppen på förmiddagen och eftermiddagen och kvällen har jag spenderat i bettna med tjejerna för att fira finaste jenny. =)

nu borde jag sova.

11 september.

fem år har gått, fem år. shit vad tiden försvinner fort!
det är inte för inget som dagen påminner mig om allt som har hänt och framför allt vad som hände just den dagen, det klockslag som jag först hörde talas om det hemska. jag minns precis.
3000 människor förlorade sina liv den dagen.
samtidigt som jag är ledsen för alla dem som förlorade någon den dagen, så kan jag inte låta bli att fundera på alla andra som förlorar sina nära på grund av de hemskheter som sker runt om i världen varje dag, varje sekund.
hålls det någonsin en tyst minut för dem? vad bestämmer vad som ska uppmärksammas, ursprungslandets betydelse i stort? hur som helst så är det så det är, hur märkligt jag än tycker att det ter sig, så är det ändå så att människor alltid kommer att uppmärksammas på olika sätt, helt beroende på vilken världsdel de lever i.
allt borde uppmärksammas, det borde inte handla om siffror och antal utan om att människor drabbas av hemskhet efter hemsket, allt för ofta utan att vi andra ens vet om det.

en sån här diskussion handlar om så mycket annat än det jag skrivit här och jag skulle kunna skriva så mycket mer, men mitt huvud tillåter inte. jag vet inte om det är migrän eller "bara" min nacke som spökar. hur som helst så var det meningen att uppmärksamma och hedra de som dog där, för fem år sen, men jag kom att tänka på alla andra, på allt annat som ständigt sker, men kanske inte på ett sånt vis.
jag vill att allt ska ha samma värde, dessvärre så har det allt för sällan det.

suverän gårdag

älsklingen och jag grejade en hel massa igår.. och en stund kom lovisa och hjälpte till o bar tomlådor till förrådet.. så nu är det fint och ordnat här.. så fantastiskt skönt! =)
gårdagskvällen/natten var jätte bra! kul att få se och umgås med några fina ansikten och härliga personligheter, taack! <3

mycket på gång

..idag.
men det är kul.. kul att greja.. kul att se resultat.. kul att få se några fina ansikten ikväll.. jaa =)
dags att sätta fart!

på bättringsvägen med ikeasvårigheterna

ik2

ja, det blev ett besök på ikea med pappa igår. vi åkte till sthlm eftersom chansen var störst att prylarna fanns där.. och hem kom jag med två av de tre grejerna som jag hade velet haft, inte illa det i och för sig. men det innebär att jag idag tänkte åka till ikea igen, med kära kusinen som chaufför.. hua, det blir mycket ikea det.. men ja, vi måste verkligen försöka få tag på en tv-bänk!

plugg och ikea svårigheter

jag är trött, jag är seg, helst av allt så skulle jag vilja ligga under mitt mjuka härliga täcke hela dagen. men inte. nej, det ska pluggas, läsas en jävla bok som mest bara gör mig frustrerad och ännu mera tankspridd, dessutom så gör den mig väldigt sömnig..
och, till råga på allt, så finns inte alla saker som jag vill ha på ikea på just det varuhus jag har tänkt att åka till, och det är ju så frustrerande så det finns inte! går det ens att lita på den där sökningen man kan göra på hemsidan överhuvudtaget? jag vet inte..

bläko. =(

gott och blandat från ikea

det blev en hel del grejer handlade på ikea i förrgår, och det mesta var faktiskt sånt som vi behöver, inte illa! det är väldigt lätt annars att få ner både en, två och tjugo olika saker som egentligen inte behövs sådär jätte mycket.. men som kan vara bra-och-ha-ändå-saker ;-*
hur som helst så var det en kul kväll med en fartfylld resa både dit och hem, haha

ik

i morgon eller på fredag så bär det förhoppningsvis av igen, då med pappa och hans bil (som han har i jobbet) för att köpa de lite större grejerna.. sånt som inte får plats i en redan fullsmockad liten mazda =)

annars så var det en heldag i skolan igår, först träff med gruppen för att prata om vårat arbete och sedan seminarium på eftermiddagen. lite segt mot slutet men annars var det en kul dag med bra människor!
kvällen spenderades med älsklingen med bland annat biobesök med killarna och tösen från pirates på duken, najs värre!
..idag måste jag däremot traggla mig igenom lite av kurslitteraturen.. har försökt flera gånger förut men lagt ifrån mig den ena boken otaligt många gånger (den är rent ut sagt hemsk!), men ja, den här gången ska jag inte ge mig!
..håll tummarna!

mot ikea

jajamen, om ett par timmar bär det iväg mot västerås med jenny och dessan, där vi ska hämta upp tommy och sen åka vidare till ikea.. efterlängtat! =)


förbifarten

uppdaterat: nu faaar jag!
tjosan!

metallica - master of puppets

morsning korsning!
hm.. vaknade kvart i elva idag och inte ens då kände jag riktigt för att gå upp, men ja, det gjorde jag.. hur som helst och bra var väl det. jag och älsklingen har vart på hugget och satt upp en hylla till (vi satte upp en igår också förstår ni..), så nu (eller ja, lite senare) ska den "dekoreras" med stereon och lite böcker, dessutom någon ljusdetalj eller två, det brukar bli så.. =)

isafisa ringde för en stund sen och ville släpa med mig ner på stan vid två.. så ja, det är nog bäst att jag börjar få saker och ting att hända här, trallila..
hon var förresten här och förgyllde eftermiddagen/kvällen igår.. trevlans!