snart natta

vi har precis kikat på filmen "barnhemmet", den skulle vara läskigt stod det.. men det vet jag ju inte om jag kan hålla med om. men ja, rätt okej film.. men jag hade önskat mig mer läskigheter faktiskt..


måndag imorgon igen då, börjar inte förrän halv tio, skönt!

mys

nu håller jag på med maten, det blir tacos med massa guacamole, så jäkla gott!
annars har jag fått lite fixat idag, inget plugg dock vilket jag verkligen borde ha fått gjort, men jag har grejat med annat i stället. konstigt det där. fast å andra sidan har jag svårt att koppla av med pluggandet om det är rörigt omkring mig. hursomhelst så har det i alla fall kommit upp lite adventssaker här hemma, riktigt mysigt är det!

snart kommer tommy hem och då blir det vin och käk. sen tror jag vi ska glutta på film och bara mysa, blir så sällan numera..

later.

som jag sa..

tessan; låten går om och om igen, jäkla bra är den!
hela albumet är bra, men när den låten kommer höjer jag volymen på max och skrålar med som aldrig förr! ..jag börjar fundera på att ge öronproppar till grannarna, hehe

låten jag pratar om är gotta be somebody med nickelback.

yesterday

åh vilken bra dag det var igår! jag ville inte gå hem från praktiken.. men nu är sista dagen gjord i kungsör. det kändes jätte trist att sluta faktiskt! men, men nu är det nya tag på måndag då jag ska vara här i eskilstuna tillsammans med en biståndshandläggare, det kommer säkert bli bra det också.

kvällen igår spenderades hos dessan där tessan, elin och elli också var. en supermysig kväll med mumsig mat och det bästa sällskapet! =) pratade lite om nyår också, så det finns lite planer.. får se hur det blir med det, men det borde bli bra!

nej om jag skulle ta och göra lite nytta?
det "nyttigaste" jag gjort hittills idag är väl att betala räkningar..

det finns en del att greja med om jag säger så..

good morning

fredag it is. najs som bara den känner jag!
idag är det sista dagen på praktiken i Kungsör, jäklar liksom, vart tog tiden vägen?
men, men nu är det som det är och jag är nöjd med min tid där, jag har träffat så många bra människor och faktiskt lärt mig en hel del, det ni!

ikväll blir det fredagsmys hos dessan, om allt går enligt planerna. myspys! =)

nu ska jag försöka skriva lite på min sammanfattning om de här veckorna på praktiken, men det går som vanligt när det gäller mig, jag skriver alldeles för mycket!

åh så skönt!

blev godkänd på juridiktentan, så jäkla skönt!
allt det där kämpandet lönade sig, även om ett vg hade vart pricken över i:et, men jag är riktigt nöjd för det där var verkligen ingen lätt match!

näst sista dagen på praktiken idag, ska sitta med på ledningsgruppmöte hela dagen, det ska bli spännande och se om jag tänker annorlunda nu än vad jag gjorde sist då jag var med under min första vecka.

ikväll skulle jag vilja dra till raw och kolla in johnossi, men jag måste nog skippa det. =/
jag har massor jag måste få skrivet och fixat.
dessutom har jag fortfarande huvudvärk.. att den inte släpper?!

ellen-dagen

det blev en bra dag idag, från att ha varit lite halvdan med huvudvärk och annat, så blev det bra till slut. huvudvärken sitter fortfarande i, men jag känner mig glad i sinnet, så det får duga. =) efter ellen-träffen idag så blev det lite stressigt för christine att hinna med tåget, så hon frågade om vi inte skulle käka middag på stan och de var ju en ypperlig idé tyckte jag! så först gick vi hem hit o lastade av alla tunga grejer som det ska släpas på varje tisdag och sen gick vi ner på stan. först blev det en sväng in på gina, men sen gick vi till beirut seller och åt jätte mumsig mat. tack för att du kom med den braiga idén christine! =)

när christine tog tåget hem så passade jag på att möta upp tommy som kom med sitt tåg. sen gick vi hem och var riktigt duktiga, vi tog tag i både det rätt stora diskerget och fixade matlådor för resten av veckan, riktigt skönt att ha det gjort! =)

nothing

jag har inte så mycket att säga..
jag fryser som en idiot, hur nu de fryser?
hursomhelst, så känner jag mig som en isbit.

imorron är det ledig dag och träff med "ellen-tjejerna".
inte att förglömma är ju att jag får träffa christine också. =)

later.

skön dag

jag gick inte upp förrän tio idag, åh så skönt!
sen satte jag mig vid datorn och fördrev tiden med lite spelande och sedvanligt gluttande på miljoner bloggar och annat trams.
nu på eftermiddagen har jag vart duktig och städat lite, tagit det värsta, så nu kommer vi nog inte fastna i all skit i alla fall (för så illa var det ju.. ;), men det var väldigt skönt att få det gjort!
om en stund kommer tommy hem och då blir det en tripp till affären och sen mumsig mat. någonstans där kommer även kusinen och hämtar nyckel, han ska sova här inatt så jag förmodar att det kommer komma en rätt dragen kusin indundrandes här inatt. men imorrn när han nyktrat till blir det lite fika och prat, vi har inte träffats på väldigt länge nu så det ska bli kul. =)
förhoppningsvis kommer den här dagen sluta rätt skönt också, heeh
later.

happy friday

äntligen fredag! jag har vart så trött den här veckan av någon anledning, men nu är det fredag och jag får sova hur länge jag vill imorgon, fast något säger mig att jag lär vakna rätt tidigt ändå.. men, men så länge jag får sova längre än till kvart över sex så är jag nöjd! hursomhelst så har det vart en bra dag idag! just nu har jag en glad känsla i kroppen, lite som en sån där övertrötthetskänsla, jag skrattar åt mig själv och sånt där skoj. jaja, nu ska jag nog sätta på någon bra musik och skråla lite innan tommy kommer hem och antagligen inte ger mig en så uppskattande blick för min fina sång! och när han kommer tror jag att jag får lite vin också, så mumsigt! men min "övertrötthet" lär ju inte gå över av det direkt, stackars tommy.. heho













tjarå!

torsdag

känner mig lite febrig, men det är en vanlig känsla jag har. det beror nog på nåt matintag av något slag, eller kaffet. usch, jag måste verkligen försöka minska på kaffet! hursomhelst så är det snart bara en vecka kvar på första halvan av praktiken. den här veckan har känts väldigt bra, jag känner att jag har reflekterat mer och mer för varje dag som går. sen om det räcker hela vägen det vet jag inte, men jag känner mig nöjd och det är det viktigaste just nu.

för övrigt så har jag ingen lust alls att blogga, det känns mest bara onödig och som att jag skriver samma sak dag ut och dag in. men jag vill ändå inte sluta, jag har hållt igång med den här bloggen i lite mer än tre år nu.. det är jätte kul att kunna gå tillbaka och läsa då och då och jag skriver ju först och främst för min egen skull. så ja, jag lär väl hålla på ett tag till skulle jag tro..

nej, nu ska jag ta o fixa matlåda tills imorgon.

4:e veckan

ja jäklar, idag började fjärde veckan på praktiken.
nu är det bara sju arbetsdagar kvar på första praktikperioden.
tiden rinner iväg.
..men det vet ni ju redan.

idag har reflektioner och tankar sprutat ur mig och jag har antecknat massor.
tror jag skrivit 10 sidor idag.. usch jag bävar för att skriva allt på datorn sen.
..fast då lär jag ju se hur jäkla mycket det är jag grejat med de senaste veckorna.
spännande!

nej, nu ska jag nog glutta lite tv eller fortsätta läsa lite stieg larsson kanske?
jag är nog en av få som inte läst de omtalade böckerna än, lyllos mig!

mys

alldeles strax blir mys hos dessan!
lovely!

mors

gomorron!
åh vad det var skönt att sova länge idag, ända till nio ;)
idag ska jag mysa runt här hemma och försöka att bara göra det jag känner för, men sen finns det ju så klart lite att plocka och greja med, får se hur det blir med det..

nej, på med lite bra musik och så kaffe på det, perfa!

you bleed just to know you're alive

det har varit en märklig dag idag, rent känslomässigt.
jag vet inte om jag ska vara glad, arg, ledsen eller bara jäkligt less på allt på en och samma gång.
det landar oftast i att jag mest är besviken på saker och ting, främst på den utbildningen jag går.
det har gått upp så jäkla mycket för mig hur otroligt lite jag egentligen lärt mig när det handlar om viktiga saker, viktiga saker som jag SKA kunna. jag ska fan inte behöva vara så osäker som jag är..!

jag vet att jag har ett STORT ansvar själv, men vissa delar är verkligen under all kritik!

jag ska inte ösa ur mig för mycket nu, det snurrar fortfarande alldeles för mycket i mitt huvud.
..men från att ha vart nära botten en stund idag så tog jag mig upp och försöker nu inse att jag inte är kassast i världen och inte duger till någonting. för visst är jag bra, på mitt sätt. jag måste bara våga tro på det också, tro på att jag också kan. kan en massa!

wth?

fredag igen? vad är detta?
aja, jag känner mig glad idag, trots magont igen =( det som gick över lite igår.. jaja. jag längtar tills imorgon då jag ska träffa underbara brudar och mysa. det blir nog veckans höjdpunkt, helt klart! minns ju knappt vad som hänt annars i veckan, känns lite som en dimma faktiskt.. förutom cykelvurpan då, den är liksom omöjlig att inte känna av med söndriga händer och blåmärken lite varstans..

jaja, snart är det måndag igen ;)

haha

Is your cat plotting to kill you?

lägesbeskrivning

magen gör skitont idag med, men jag tänker inte gå in på detaljer.. övriga kroppen gör också skitont, känns som om att jag skulle ha tränat i ett dygn eller nåt.. kan knappt röra mig. =/
men, men idag ska jag bege mig till praktiken (får hoppas jag kommer fram den här gången haha), kommer vara där själv idag så jag ska se till att få lite gjort.

ha en bra dag!

klantarsel..

..eller bara ur balans?
vaknade med magont som gjorde mig ledsen direkt på morgonen. försökte käka frulle, fick i min två mackor som jag sen inte kunde behålla i alla fall. magen fortsatte att krångla vilket påverkade mig så som det alltid gör, genom att koncentrationen ligger på en långt ifrån bra nivå och att jag blir skakig och fumlig. hursomhelst så försökte jag greja och dona i alla fall, till slut kom jag iväg till cykeln men kom på att jag måste springa upp igen för att jag glömt halsduken, en sån grej händer inte i "vanliga" fall. dessutom tappade jag nycklar och annat sånt som inte händer annars. när jag väl kommit på cykeln och har kommit en liten bit så ser jag världens vattenpöl som jag så klart inte ville cykla rakt i, bredvid står det en lyktstolpe. jag skulle alltså mellan dessa två. hur tror ni det gick? jag var stressad, hade ont i magen och var allmänt okoncentrerad, så jag märker hur jag åker mer mot stolpen än förbi den och jag hinner tänka att "jag åker in i den nu". jag sträckte ut handen precis så att jag mer stötte mig bort från den, men jag ramlade så klart och fick cykeln över mig. med skitiga händer och kläder så bestämde jag mig så klart för att cykla den lilla biten hem igen. händerna började dunka och det blödde en del. när jag kom in försökte jag tvätta så gott det gick men det sitter fortfarande lite grus kvar och det gör skitont rent ut sagt! jag känner lite i kroppen nu, efter att ha vilat lite sen morgonens bravader, att jag har lite ont här och var, men det kunde ha gått så mycket värre!

nu när jag sitter här så är det tänkt att jag ska få i mig lite fil och så, men jag har inget sug alls, men jag vet att jag måste. jag känner mig fortfarande långt ifrån bra i magen och jag är fortfarande ganska skakig, men det är jag rätt säker på att det beror just på magen och en låg energinivå. nu hoppas jag bara att maten får stanna kvar den här gången.

ledig tisdag

ja, idag är det ellen-träff igen, så ingen praktik. vi ska prata sex idag och jag ska rita en fitta.. jag börjar bli lite av en fitt-expert nu, haha.. hursomhelst så lär det nog bli en rolig och intressant träff idag och jag hoppas att jag o christine kan ge bra svar på alla frågor.. men det ska vi nog kunna!

igår var det en stressig måndag på praktiken, stressig men väldigt intressant (som vanligt), vi var bland annat med i radion, eller jag stod mest och lyssnade brevid. men det var direktsänd radio i alla fall, så det var spännande. anledningen till att vi var med är för att Kungsör är en av de tre kommuner som ligger i topp när det gäller äldreomsorgen i hela landet. det är riktigt kul att jag får prakitsera i just en av de kommunerna. =)

3:e veckan

jepp, idag börjar tredje veckan på praktiken.. fan vad tiden försvinner fort!
jag vill inte sluta praktisera, inte där jag är nu.. men, men jag ska ju inte göra det än heller, så får ta vara på tiden.

snart går cykeln mot tåget.

slappfia


idag har jag inte gjort ett vettigt handtag, om inte traskandet till affären räknas som ett sånt?
jo men det får det göra idag, så får jag känna mig lite duktig. jag ska ju laga mat snart också.. ni ser, det tar sig ;)
men det har vart skönt att inte göra nåt särskilt. imorgon däremot ska jag göra det jag inte gjort idag. jag kommer inte undan.. men det är rätt roliga saker, så.. ja.

ha en bra kväll hörrni!

good day

bra dag idag!
bra dag på jobbet med mycket att reflektera kring osv.
..och bra dag för övrigt också, främst på grund av en anledning.
i övrigt känns det bra att va så trött, det är härligt för att jag förmodligen är trött pga att jag använt huvudet så mycket.
så ja, en bra dag helt enkelt och jag lär sova sötast inatt.

gomorron

fredag igen då.. hm.. ingen mening med att säga att tiden går fort va?
strax ska jag cykla iväg till tåget, är ute i god tid som vanligt.. men det är skönt att slippa stressa på morgonen, gör jag det så blir hela min dag förstörd. hursomhelst så stå det bland annat medarbetarsamtal på schemat idag, sen finns det en hel massa annat att greja med.
..och kul är det! =)

heppåer!

en snabb

måndagskvällen var super! mat, bubbel och massa prat i underbara vänners sällskap - helt perfekt med andra ord.  igår var jag ledig från praktiken, eftersom jag har ellen-träffarna på tisdagar så har vi gjort så. så det var alltså ellen som gällde och i övrigt myste jag och tommy mest här hemma. idag har jag vart på praktiken och jag trivs så himla bra!
ja, det var väl det.. nu blir det kaffe!

mys!

om en timme eller så kommer maria och jenny och hämtar upp mig för att sen åka till dessan.
åh så mysigt! ^^
jag ska ta tillvara på varenda sekund!

hitta

ett virrvarr av känslor som uppstår. uppstår och försvinner - oftast lika fort.
jag måste inse att det här inte fungerar, inte på en endaste fläck fungerar det här, det här livet. - det som jag vill kunna säga att jag är stolt över. jag är inte stolt för jag glömmer bort mig själv, i mitt eget liv.
vems liv blir det då?
så mycket insikt så lite handling, det är alltid så.
problemet är att jag vill kunna lösa allting själv och så är det bara, det har jag alltid velat göra.
ett till en början påtvingat beteende som jag nu inte kan bli av med. märkligt men sant.
sen finns det eldsjälar, fantastiska människor som mitt i allt det här ger mig fina ord, förhoppningar och kärlek.
jag vill kunna visa att de där orden betyder så mycket, jag vill visa det genom att hitta mig själv.
vart och hur går jag tillväga? finns det någon "kyrkogård" för förvirrade levande själar?
vet ni vad? jag får leta.
jag kan fan inte skylla på att jag inte har tid, det lär ju inte direkt finnas mer framöver!

snabbgenomgång

jahapp, måndag igen då och jag är inte alls pigg på att dra iväg, längtar redan tills jag kommer hem och bara får mysa runt. vet inte vad det är som gör att jag känner så.. men, men. hursomhelst så har jag haft en jättebra helg! i fredags kom tjejerna hit och vi åt och drack massa gott, myste, pratade och bara hade det bra. tack för den kvällen tjejer! i lördags morse efter alldeles för några timmars sömn brummade vi iväg mot bettna, maria skulle hem till nyköping så hon släppte av oss på vägen, väldigt snällt! så vi kom till bettna lagom tills pappa skulle käka frulle, så då blev det kaffe och macka. sen kikade vi på pappas motorcykel som han ska "leka" med och sen ha i vår när det är dags för honom att ta kortet, kul! senare blev det stan och lite sko- och matshopping och på kvällen middag med vin. igår var vi ute i stugan en sväng och krattade och sånt, det var jätte fint väder så det var ritkigt skönt! sen skjutsade pappa hem oss och vi passade på att storhandla när vi hade någon med bil, skönt att få det gjort!

nu ska jag nog ta och göra mig iordning, idag ska jag jobba själv då min handledare är iväg på annat hela dagen. men jag lär nog ha lite att göra ändå..