seg

jäklars vad seg jag är! ..och jag har ändå vilat närmare två timmar idag. =/
nu tänkte jag mysa till det i soffan med tända ljus och engelska artiklar, hur mysigt det nu kan bli på en skala? men, men jag får ju försöka!

i förmiddags blev det i alla fall en promenad med linsan, det var väldigt skönt även om det var jäkligt kallt! jag frös i alla fall större delen av promenaden av någon anledning.. kanske hänger det ihop med att jag är hängig, kanske har jag nåt skit i kroppen. jaja, skönt med promenad i alla fall och mysigt att solen har tittat fram en hel del idag, mer sånt! =)

nej soffan och plugg var det ja... eller nej först en snabbis till affären.. mjölken är slut - som vanligt!

morning

morsning! hur har ni det? hoppas ni mår bra och har haft en jätte bra helg!
jag har haft det bra och igår kväll kom pricken över i:et.
JAG BLEV ERBJUDEN JOBB!
runt 21.00 ringde det här hemma, jag trodde det var mamma, men inte. det var chefen för biståndshandläggarna på oxen som ville ringa och erbjuda mig semestervikariat där i sommar. snacka om att jag blev förvånad! men oj så glad sen!
jag tackade ja på studs och kände mig glad för att jag uppenbarligen hade gjort ett bra intryck.
så ja, jag ska arbeta på vuxenförvaltningen som biståndshandläggare i sommar.
..och vet ni? det känns väldigt bra!

pure

mötte dessan för en mysig lunch på sylvia tidigare, åt världens godaste räksallad! muuums! senare hämtade tessan upp oss för att åka vidare till ica ekängen för storhandling och ja, det blev det verkligen! får passa på när någon snäll själ med bil  är med. =) hursomhelst så är det nu ganska fullt i kyl, frys och andra skåp vilket känns bra! tack tessan! ikväll hade jag planer på att joina dessan och co på förfest, men nej.. även linnéa hade bjudit med mig på en tur till katrineholm, men jag känner mig grå och trist så det får bli en annan gång. nästa helg är det ju fest hos elin, så sparar mig tills dess, hehe!

får bli en lugn kväll, mitt huvud känns dessutom inte på topp.. tror det är nacken som spökar. =/
älsklingen kommer inte hem än på ett par timmar, så jag får roa mig bäst jag kan på egen hand.  hoppas ni får en suverän kväll i alla fall! <3

one step closer..

idag känns saker mycket bättre, det är ju så ibland.. upp o ner, hit o dit, ja ni vet. en anledning är väl nattens aktiviteter HAHA, men en är också att jag pratat med en enhetschef om min studie och hon verkar intresserad, jäklar så skönt! så nu har jag skickat iväg mitt PM till henne och så ska vi höras lite närmre om när jag kan komma dit och så. toppen! ett steg närmre.. =)

nu ska jag strax gå för att möta upp dessan och lite senare även tessan. <3
ha en bra dag!

leende

tack för att det finns så fina människor i min omgivning!
..imorgon ska jag till exempel träffa två av dem, underbaraste dessan för en lunch/fika på stan och sen fina tessan som ska hämta upp oss för att storhandla. hur fånigt det än är så kan det göra en hel dag, om inte mer. låt oss hoppas på det så att jag får lite boost i form av underbar energi så att min jäkla uppsats får sig en rejäl skjuts i rätt riktning i helgen!

nej nu ska jag gå och njuta lite grann.. heho!

solen healar

kom precis in från en promenad, en väldigt välbehövlig sådan. mina tankar här inne höll på att ge mig en panikattack och jag tänkte att om jag går ut så kanske det försvinner. halvvägs ungefär så tryckte tårarna fortfarande innanför och andningen var ansträngd. men jag försökte och jag traskade vidare, lugnt och stilla för att tänka på andningen. när jag gick där så tänkte jag, men kolla på molnen emma och på allt annat vackert som är runt omkring dig, är inte det värt att njuta av, att älska och vilja vara kvar för. med min medvetenhet och med mycket energi lagt på postiva tankar så sitter jag här nu och känner mig lite lugnare och mer harmonisk än innan.
det här är min vardag och har varit min vardag länge, det som är skönt är att stunder som dessa, då panikattackerna bara är ett andetag bort, har blivt betydligt färre. jag lär mig att hantera dem, det jag måste lära mig hantera är det som ligger bakom, det som är grunden till det här.

hursomhelst så ska jag nu försöka njuta av en stor kopp kaffe och ostmackor med paprika på! hoppas allt är bra med er finingar!

solen skiner!

   
gomorron! att dagen börjat så bra beror nog på att den underbara solen lyser utanför =) sen att det ligger en del vitt på backen spelar ingen roll, för snart är det vår på riktigt, det vet jag! sen blir det sommar och då kan man sitta i en park med underbara vänner och mysa, så som vi gjorde kvällen då bilderna ovan togs. =) ge mig sommar och låt den här våren vara över, trots att jag älskar vår, men jag vill att den ska vara över och att jag kan känna mig nöjd över mig själv.. men ja, det återstår att se om det blir så.

idag blir det skolan på förmiddagen och sen vet jag inte riktigt, men älsklingen är ju hemma idag och imorgon så det blir nog en del tid spenderad med honom. =)

helgen

festen i lördags var kanon, verkligen hur kul som helst! gårdagen blev på grund av ett ganska stort alkoholintag rätt så seg, men tentan blev skriven även om jag är otroligt missnöjd med den.
idag hade jag planerat att jag skulle skriva på uppsatsen, men än har det inte hänt något på den fronten.. men ja, vi får väl se. jag ska i alla fall maila iväg lite viktiga frågor och annat, så jag fått nått vettigt gjort idag, hehe.. hoppas allt är bra med er!

vips borta

den motivation, gladhet och tjohoo vilken bra dag det är, som infann sig i morse, försvann tyvärr ju längre dagen gick, det var som att musten sögs ur mig av någon anledning som jag inte har någon aning om. men nu ikväll så bestämde jag mig ändå för att försöka och vips så hade jag skrivit ett par sidor på tentan, vilket är mycket bättre än ingenting och jag får känna mig nöjd så, för idag. imorgon ska jag skriva lite till innan jag lär få sitta och pula med det hela (eller ja, halva) söndagen, har nämligen en känsla av att jag kan vara lite seg efter imorgon. hursomhelst så har jag nu, efter en springtur och en dusch återfått lite motivation och glädjen finns där. så ja, jag har egentligen haft en bra dag, jag har bara så svårt att hålla fast vid den där känslan av motivation och "nu jäklar.."

jaja, hoppas ni har en bra kväll! =)

you don't know

hello sweethearts! vilken underbar morgon, inte för någon speciell anledning, utan mest bara för känslan jag har i kroppen. lovely! jag har druckit mumsigt kaffe och ätit en jätte god frukost bestående av massor av frukt, cashewnötter, fil och lite müsli. annars har jag dansat in morgonen lite också, till låten you don't know med gruppen milow. olliver kollade väldigt konstigt på mig.. men vafan.. ;) idag ska jag skriva på tentan, inte alls roligt egentligen, för det känns inte som att det ger mig så mycket.. men, men det måste göras. herrå =)

<3

TACK för ikväll underbaringar! =)

lovely people

åh så många fina människor jag har omkring mig, smått otroligt att jag har det så bra.. eller kanske inte? men, men jag ska inte börja överanalysera nåt nu Heléne, jag lovar ;) jag vill mest bara säga att jag mår så bra just nu, trots magontet som förföljt mig hela dagen. men det har liksom inte spelat någon roll, för en annan underbar känsla har infunntit sig idag och varit mycket starkare än det där jäkla ontet jag dras med så ofta, så himla underbart!

dagen har spenderats i skolan på ett seminarium som var tristare än tristast, men med lite humor och en hel del flum så går det ju att piffa till det mesta, haha. sen blev det en tripp på stan med mina två underbaringar linsan och christine innan jag cyklade hemåt och förberedde mig för intervjun. eller ja, jag hann inte förbereda mig så mycket, jag fixade här hemma med allt som kommit med posten och sådär.. och så hade det kommit blommor som stod och väntade på mig utanför dörren, från finaste pappa! hade även fått en del kort och sådär som jag blev superglad för!

ikväll var det meningen att det skulle ha käkats ute med två andra underbaringar, nämligen maria och dessan, men så blev det inte då maria tyvärr inte hann. MEN desto bättre på ett annat sätt för då blir det av imorgon och då kan både linsan och tommy följa med också, supermysigt!

så, kort och gott (eller ja, ganska långt) så har jag en sån underbar känsla i kroppen och det är tack vare er och så klart för att solen har lyst hela dagen! ^^

24

idag är det min födelsedag, hela 24 år fyller jag om sisådär tio minuter eller så.
solen skiner och jag tror det här kommer bli en bra dag! ..även om illamåande och magkatarr gör sig påmind jut nu. hursomhelst så är dagen fullspäckad och det som är mest spännande är arbetsintervjun jag ska på i eftermiddag. innan dess blir det seminarium hela långa dagen och ikväll blir det middag ute med maria och dessan. <3

mors!

nytt försök idag då. hmm, känns väl lite som igår.
..men promenad klockan tio med linsan (om det bara kunde sluta regna..), sen pluggeliplugg.

later.


damn tired

avskyr den här känslan. vad beror den på?
jag vill bara vara pigg och glad. inte fullkomligt håglös som nu.
hur det än är så försöker jag intala mig att morgondagen blir annorlunda.
den måste bli det.

burr!

jäklar vad jag fryser! det var verkligen ingen värme när jag var ute och gick tidigare, inte alls som igår då det var helt underbart! känner mig genomfrusen, trots en kopp varmt mumsigt kaffe och mat i magen. men det brukar kunna vara så här ibland, tror även tröttheten (och ibland huvudvärken) hänger ihop med det, en viss period varje månad. kan va så.

segare än kola..

morsning! jag har vart uppe sen sju, tänkte att jag skulle vara hurtig o gå upp tidigt för att skriva på tentan. jag har kommit så långt att jag skrivit ner frågorna på ett papper, för att liksom få in dom bättre i huvudet, men inte mer än så. det kändes i och för sig bra att göra det, för tankarna satte igång lite och jag har fått ett bättre hum om vad jag ska skriva. så ja, egentligen var det ju en ganska bra grej.
hursomhelst så är jag otroligt trött och seg, skulle lätt kunna gå och sova igen men funderar på att ta en promenad i stället, för att förhoppningsvis piggna till lite. vad tror ni om det? jag tror det får bli så. hoppas ni får en bra dag!

avhandling..

idag har jag läst klart den avhandling som jag valt att läsa i den här kursen. jag kan inte säga så mycket om den, tror den måste tänkas över en hel del innan alla bitar faller på plats. en väldig massa siffror och sånt blev det ett tag, inte alls min kopp av te. jaja, får se hur det går att skriva en hemtenta om det här då.. uschi, vill inte ens tänka på det förrän på måndag då jag ska börja skriva den.

jaja, i övrigt så är det mesta bara bra, väntar på min älskling som kommer hem snart, ska möta honom vid affären och så ska vi handla mat för kvällen. kycklingen är framtagen, frågan är bara vad vi ska göra med den.. en mumsig sallad vore ju inte fel.. =)
later.

qutiepie


sötaste isa slappar på soffan och slappar hon inte där så slappar hon på skrivbordet.
en riktig slappis är hon hursomhelst, men en oerhört söt sådan! =)

nu vill jag att min älskling ska komma hem så jag kan pussa på honom lite, vi har knappt setts på två dagar.. men han väntar på tåget och är inte hemma förrän om 1½ timma..
men det blir i och för sig perfekt för då kan jag läsa mer i den avhandling som vi ska ha seminarium (och tenta) på innan jag börjar med maten.. inte för att det är särskilt skoj att läsa avhandlingar, men väldigt intressant (om man hoppar över metoddelen hehe).

ha en bra kväll!

svett

har tagit min (nästan) dagliga springtur på orbitreken, så jäkla skönt! det blir riktigt jäkla segt att sitta hela dagen, jag blir i alla fall alldeles full i spring i slutet av dagen av att inte göra ett skit, eller ja, plugga, spela eller vad jag nu gör. hursomhelst så känns det mycket bättre i kroppen nu och jag kan tänka mig att det känns fulländat efter en dusch! =)

har ni haft en bra dag? hoppas det!

music

jag är jätte efter och allt sånt, men jag måste bara tala om hur jäkla bra Guru Josh Projekt med låten Infinity 2008 är, muuums! och ni ska veta hur bra man tränar till den! womanizer med brittan är ju inte så dålig heller, men det får stå kursivt för det är ju nästan pinsamt att säga, eh ;)

tack spotify!

not so much

morsning! nu har jag precis sörplat i mig mitt kaffe, det var mumsigt som vanligt. nu får det snart bli frulle, men först disk! ha en bra dag hörrni!

nej men grattis..

..va kul emma, verkligen, lycka till! yeah right.

dagen började rätt tidigt, med kaffe och så. sen blev det promenad i snöovädret med linsan, skönt med promenad men mindre skönt med all snuskig snö. men, men snart är det vår eller det är vad jag intalar mig i alla fall. =)
annars har jag mest slöat med älsklingen idag, som för övrigt har varit iväg en sväng till södertälje och hälsat på ett systembolag där, de vill att han kommer dit och jobbar och det vill han med, så i april någon gång börjar han där. spännande. =)

nu ska jag nörda vidare. inte för att ni bryr er om det, men ändå. hejrå.

18:e mars..

intervju. oxen. biståndshandläggare. spännande.. som fan också! vill jag? så klart. men ja, läskigt..
..och så är det ju min födelsedag också. får hoppas på en bra present.
nightinglater.

hm..

okej brudar, jag är visst liiite efter. det finns tydligen snödroppar i både flen och nyköping, men i äckeltuna har jag inte sett röken av någon.. kanske har jag inte letat sådär värst mycket heller, men ändå.
jaja, jag får ge mig ut på jakt!

ha en bra söndag sweethearts!

snödroppar

i malmö har det tydligen tittat upp snödroppar, vet ni hur avundsjuk jag är på det? väldans - för jag älskar det där första ögonblicket varje vår då jag ser de allra första snödropparna. då är det liksom på g, då är det inte långt kvar innan träden får små musöron till löv och allt snart sprudlar, lovely!

hursomhelst. idag har jag vart i skolan en sväng, seminarim var vad som gällde och det gick bra och var ganska givande, det är alltid intressant att lyssna på de andras tankar och funderingar. nu är det helg igen och jag tänkte göra så lite som möjligt, om ingenting annat dyker upp. idag blir det nog rätt lugnt då jag har magkatarr som gör sig påmind..

hoppas ni får en bra kväll! =)

pust!

trappträning is the shit! inte för att det var meningen som något träningspass då jag och tommy sprang upp och ner till förrådet med massa prylar, men nu efteråt så känns det lite så, antagligen för att ingen av oss är riktigt krya heller. jaja, nu har det åkt ner en del bös i källaren och det känns skönt, även fast förrådet är överfullt och egentligen behöver rensas. men, men det får bli en annan dag!

nu blir det en tur till tvättstugan innan det blir lite lunch.

liten uns av..

..frustration. men ändå inte. är ändå lugn, nästan för lugn. lugnare än vad jag borde vara kanske? men kanske lika bra det, snart kommer paniken att fylla kroppen igen, det vet jag ju.. så kanske är det lika bra att ta till vara på det här? jag vet inte, men jag försöker ta det för vad det är och vara just lugn. lugnet före stormen, precis så tror jag att det är.

hursomhelst så har jag precis sprungit av mig lite energi, lika skönt som vanligt! illa att jag inte gör det oftare, det där med att göra det varje dag verkar inte fungera av någon anledning, ibland kommer andra saker emellan på något konsigt vis och vänster.. men, men =)

nu ska jag äta upp min fruktsallad som är blandad med fil och lite müsli. hoppas allt är bra med er!