gott nytt (snorigt) år!

en resumé över året som gått vore väl på plats, precis som så många av er andra har gjort.. men nja, det lär inte komma någon idag i alla fall. jag är sjuk och har legat med feber sen i måndags. kul att åka på influensan två gånger på en o samma månad, nej inte så värst..

något särskilt nyårsfirande blir det inte här hemma, det får bli att ta det lugnt så att både jag o tommy blir friska någon gång.

gott nytt år till er i alla fall! =)

dan före dan

imorgon är det julafton, det känns lika lite som det gjort de senaste åren, tyvärr. ja för lite synd är det ju, den där känslan dagen innan julafton var verkligen speciell. jaja, den kanske kommer igen någon gång, när/om jag får någon unge eller två, jag kan ju hoppas på det i alla fall. =) men, men det känns nog mysigare ikväll när vi kommit till bettna, robin är snäll och kommer o hämtar oss när tommy slutat jobba. så slipper vi åka tåg imorgon, tycker om julaftonsmorgonen, så vill gärna ha lugn o ro då, inte något jäkla tågguppande hehe.. nej, då ska det vara tända ljus, en kopp kaffe eller te, skinkmacka och underbart sällskap. =)

nej, dags att ordna med tvätten, diska och packa klart det sista.

ha en underbar jul darlingar!







julklappar

idag har älsklingen och jag shoppat loss riktigt ordentligt, det blev mer än vi trodde, men det känns bra i alla fall och det är ju det viktigaste!
nu har vi precis käkat god mat, det blev lax med sallad och hemlagat potatismos, supergott!
det har varit en mysig dag och än är den inte över. =)

nu blir det kaffe och lite spelande skulle jag tro.
later.

doesn't feel right

nej, det känns inte alls rätt. det känns olustigt och konstigt.
jag vill bara ta itu med det, säga som det är och ha det avklarat.
men det gör jag ju sällan. fast jag hoppas jag gör det dock, så jag växer lite.
konstigt känns det hursomhelst och så vill jag inte ha det.
jag känner mig undanskuffad och lite glömd.
är det verkligen mitt fel? visar jag inte att jag finns?
jaja..

några julklappar blev det inte köpta idag, vi grejar med det imorgon i stället, vädret skulle förhoppningsvis bli bättre då.
nej, nu bli lite myspys. =)

två besök hos doktorn

det är inte bara jag som besökt läkaren den här veckan, även isa har behövt träffa en doktor idag. jag är dock rätt säker på att hennes upplevelse inte var lika hemsk som min var, fy fan säger jag bara.. men jag tänker inte ens ge mig in på att försöka förklara det som hände igår, då lär jag väl inte kunna sova inatt heller. förtränga och se framåt får det bli i stället. isa har förmodligen någon form av urinvägsinfektion eller liknande, stackarn! igår försökte hon kissa säkert 20 gånger på en halvtimma utan att en droppe kom, så jag ringde veterinären på en gång. så i morse gick tommy dit med henne och de tog prover och så. nu har hon fått någon medicin som ska hjälpa om hon har ont. på måndag ska jag försöka ordna ett urinprov och gå o lämna, men förhoppningsvis mår hon bättre snart! det här besöket kostade oss en jäkla massa pengar, över tusen spänn, jag kan inte förstå hur de kan ta så mycket betalt för sammanlagt en halvtimmes kontakt med katten. det här lär påverka vår redan låga budget när det gäller de få julklappar vi tänkte köpa i år.. men, men det viktigaste är att katten mår bra!

sötnosen.

måste ju berätta att jag idag har vart på mitt första hembesök alldeles själv, det gick alldeles utmärkt och var superkul! jag träffade en alldeles underbar liten tant, så det var verkligen ett bra första intryck för min del. =)

snart kommer älsklingen hem, då blir det nog ett glas vin och så ska vi göra en vinlista till julen så pappa vet vad han ska köpa, matlistan är redan skickad ;). imorgon tror jag det blir julklappsinköp tillsammans med halva eskilstuna, åh vad jag ser fram emot det..! (ni anar säkert sarkasmen)

märklig känsla

usch vilken trist och tråkig blogg jag har, eller i alla fall har haft den senaste tiden.. fast det beror förstås på hur jag ser på det. jag skriver här för min egen skull och har alltid gjort det. då kanske ni tänker att jag lika gärna kan skriva en dagbok för mig själv, men nja, det är inte riktigt så heller. självklart skriver jag för er också, för/om ni är intresserade, vilket en del verkar vara av någon anledning. men mest av allt så skriver jag för att kunna gå tillbaka och läsa. jag kan se vad som händer under åren, vad som förändras och olika mönster. det är spännande. det händer väldigt många gånger att jag kan gå tillbaka i bloggen och kolla när jag gjort vissa saker och det är kul!
hursomhelst så var det inte alls det här som jag skulle skriva om..

jag mår inget vidare idag. eller tidvis har jag gjort det. stunderna på praktiken är verkligen jätte bra och jag trivs så himla bra där borta, människorna är underbara! men några stunder idag har det inte vart så bra, jag har mått lite konstigt och vid några tillfällen har jag blödit jätte mycket näsblod. det var främst vid första tillfället, då stod jag inne på toaletten i en kvart och det forsade i princip. jag var lagom dåsig efteråt kan jag ju säga. hursomhelst så gick det bättre framåt lunch, men en konstig känsla har funnits i kroppen hela dagen. jag känner mig nedstämd men ändå lugn. jag vet inte om allt det här beror på det som ska hända i morgon. jag ska till sjukhuset, då jag har fått en tid jag väntat på länge. men jag känner samtidigt ingen större oro inför det, jag får ta det för vad det är och vara glad för att det äntligen blir av, det är i alla fall så jag försöker tänka. men kanske är det mitt bortträngande av det här (men även andra saker) som visar sig i hur jag mår. förmodligen är det så. jag har svårt att ta på känslan och jag har svårt att förklara den..

nu till någonting annat. igår var sista ellen-träffen, det känns lite trist men samtidigt bra för det känns som att vi åstadkommit något och att tjejerna har haft det bra när de vart på våra träffar. det är det viktigaste! i alla fall så hade vi en vanlig träff först och sen gick vi till ming palace och käkade. ett bra avslut på en rolig och givande termin. =)

nu ska jag sluta skriva, även om jag skulle kunna fortsätta i evigheter för att det är så mycket som vill ut.. men jag hoppar det. kanske för alltid. vi får se.

jag hoppas att allt är bra med er i alla fall!

morrn morrn

nu sitter jag o dricker kaffe, jag hade i lite vanilj när jag bryggde det för det vet jag att de har på praktiken ibland och det brukar vara supergott! dessvärre blev det inte lika gott här hemma.. kanske beror det på doseringen eller på vilken sorts kaffe man har..? jaja, jag får prova mig fram.
nu ska jag nog spela lite.
ha en toppenbra lucia!

tillskott i familjen





känner ni igen sötnosen? =)
(då pratar jag förstås inte om linslusen olliver som ni med all säkerhet känner igen..;)

det är ju isa, underbaraste kissen som bott på vänhem tidigare.
nu ville/kunde inte pappa ha henne kvar, då sa jag självklart att jag ville testa att ha henne här!
hon har vart lite knepig i några år då hon har stuckit iväg och ibland vart borta väldigt länge, nu senast var hon borta i fyra månader. jag tror att hon behöver en trygghet, på vänhem så är pappa borta och jobbar ganska ofta vilket gör att det inte alltid finns någon där hemma. egentligen har det vart konstigt sedan jag flyttade och sen när mamma flyttade förra sommaren blev det ännu värre. det känns självklart olustigt att ha henne inne, hon som är van att vara ute. men hittills har det inte vart några problem alls, hon har inte visat några som helst tendenser på att vilja gå ut.
jag hoppas verkligen att det här ska gå bra, vill ju att hon ska må så bra hon bara kan!

coldplay

coldplay kommer till sverige igen!


nästa sommar, den 22:a augusti.
jag vill verkligen dit!
sist de var här så var det meningen att jag skulle gå, men så blev det inte.
åh.. hur ska jag göra nu då?

trött

jag är helt slut och skulle nog somna direkt om jag la mig. jag har sån jäkla huvudvärk, som så många andra dagar.. nu är det kanske sviter från förkylningen då bihålorna fortfarande inte är okej och så har jag ont i nacken också vilket säkert gör sitt. hursomhelst så måste jag ignorera det och i alla fall försöka ta itu med ekonomin. jag är väldigt sent ute då tentan är på torsdag, men jag ska i alla fall försöka, då har jag gjort den. går det åt skogen så gör det.

idag har det i alla fall vart en givande dag på praktiken, gjort lite grejer för "första gången" och sådär, alltid spännande.
så ja, så är det med det.. jag kan knappt tänka, hur ska jag kunna få in nåt i skallen då? jag blev nästan rädd förut då min handledare skulle försöka förklara vägen till ett ställe vi skulle till och jag inte kunde se framför mig hur det såg ut där osv, något som jag aldrig har problem med annars, jag kan verkligen inte fokusera. =/

aja, jag har tagit alvedon i alla fall så jag hoppas det hjälper lite.

mors

jag är inte helt frisk, men jag ska ändå ta och bege mig till praktiken, vill inte missa fler dagar! vi ska uppnå ett visst antal dagar under den här andra perioden, ett antal dagar som i realiteten är omöjliga att uppnå om vi inte ska skippa våra studiedagar (som vi har rätt till). nu har jag ju dessutom vart sjuk, så för min del är det helt kört att komma upp i de där antalet dagarna. men, men för min del är det viktiga att jag lär mig så mycket som möjligt under den här tiden.
så ja, vi får se hur länge jag orkar idag, men jag ska ge det ett försök i alla fall.

later.

ingen ork

jag har liksom ingen ork att uppdatera här, influensan jag åkt på tar den mesta energin.. och så skojiga inlägg skulle det väl inte bli heller, skulle nog mest handla om snorkråkor, hostattacker, feberfrossa och annat sånt mysigt som har infunnit sig i min vardag i några dagar. nu börjar jag känna mig lite bättre, men det blir vila hela helgen så hoppas jag att jag kan gå till praktiken på måndag.

hoppas ni får en bra helg!

fått för mina synder

haha ja, eller nåt.. mår skit gör jag i alla fall.. feber, halsont, snörvel och så är det nåt vajsning med öronen.. så roligt har jag det! så ni vet.. hoppas ni har det tusen gånger bättre!

jäkla skit!

fan, jag är på väg att bli sjuk.. bihålorna värker och svider, precis som de brukar göra innan det är dags för en redig förkyldning. jäkla skit, jag har inte tid att va sjuk! men det är väl bara att ta det för vad det är, bättre lär det väl inte bli.. blir bara värre och värre för varje halvtimma som går.. =(

idag har dagen i alla fall vart rätt fullspäckad, först en givande praktikdag till två, sen ellen och så ikväll har jag firat världens underbaraste dessan som fyller år idag. =)

ignorera känslan

nej, jag borde verkligen sova! jag är ju trött.. och har vart det länge nu. varför sitter jag fortfarande här?! har tänkt sen flera timmar tillbaka att "nu ska jag gå o slappa", men har det hänt? nej, men i stället att jag sysselsatt mig med att prata med massa folk på msn, inte fy skam det heller, men jag borde ju sova när jag är trött, inte sitta här och uggla. jaja, har fått lite saker gjort ändå, så får väl vara nöjd.

en annan sak, jag ska inte bli sjuk! tommy darling, smitta mig inte, tack! =)