spänningshuvudvärk deluxe

först och främst tack för kommentarerna, va söta ni är! jag får väl försöka ta och platta kalufsen lite oftare, men när det tar ungefär en timma bara att platta det, så känns det rätt så olockande.. men, men vill man va fin så.. ja, ni vet. fast jag hoppas jag är det annars också haha

hursomhelst. fy satan så ont i huvudet jag har! det är precis som igår, men då gick det över senare på kvällen med hjälp av alvedon och kaffe, så jag tänkte ta och köra på den kuren nu också och hoppas på det bästa!

platt frippa



alltid nåt...

ja, det känns så i alla fall.
nu när förkylningen äntligen börjat ge med sig så kommer migränen, eller ja, vad det nu är.
huvudvärken började i eftermiddags och avtog sen för en stund, nu slog den till som en bomb och jag är jätte känslig för ljus och har riktigt jävla ont i huvudet! det blir inget sittande framför den här skärmen ikväll i alla fall.

hursomhelst så har jag haft en jätte bra eftermiddag med dessan. =)
klippningen blev toppen, även om det är väldigt platt för tillfället, riktigt ovant! men jag vill inte tvätta det heller nu när jag äntligen vant av håret från att tvättas så ofta. så det får va platt någon dag till.
det blev middag på beirut seller också, mmm så gott! tommy joinade han också. =)

one of those days

idag ska jag skolka, eller ja, det är väl inte att skolka när det är frivilliga studier, men det känns precis likadant. jag bestämde mig i morse för att det här är ingen bra dag (av olika anledningar) och därför kommer jag inte orka med någon tråkig (förmodligen jätte kass) föreläsning (nej jag tar inte alls ut nåt i förskott). hursomhelst så frågade dessan om jag inte ska ta och följa med ner på stan senare och min första tanke blir att jag inte borde, för orkar jag inte gå på en föreläsning så orkar jag väl inte gå på stan. men jag ser det så här, jag kom på att det här med att träffa dessan och gå på stan och så, det är lite mer av terapi, jag kommer förmodligen alltså att må bättre av att spendera tid med henne än några timmar på en föreläsning som jag förmodligen ändå skulle gått tidigare ifrån. så ja, så tänker jag. dessutom innebär skolkandet att jag fått en klipptid idag hos superduktiga jessica på studioett, så nu hoppas jag bara att hon är lika duktig med mitt hår som hon vart med alla andra. =)

for you, for me, come crash into me

tjabba. vad har jag lyckats åstadkomma idag?
not much. men jag har i alla fall gjort müsli, inte illa det.
lika bra att ta det lugnt känner jag, vill inte ge mig ut på äventyr eller liknande, vill bara bli frisk!
..så ja, jag hoppas den här "påtvingade" vilan gör att jag blir frisk. helst nu direkt. men det är okej om det är fixat tills imorrn. men inte en dag senare! jag har så jäkla mycket plugg som jag måste ta itu med.. och för att palla det så behövs det en fungerande hjärna, min går verkligen på halvfart för tillfället.

snart kommer tommy hem, då blir det att käka lite och slappa framför tv:n skulle jag tro. för slappa har jag ju inte gjort nästan hela dagen, nädå.

fotomodellen


aningen skeptisk..



en favoritposition..

snörvel

morsning! hoppas ni mår bra, det gör dessvärre inte jag.. jäkla förkylning! nu har jag ändå vart sjuk i fyra dagar, tycker det borde räcka faktiskt. min förhoppning om att vakna och vilja studsa ut på en promenad gick rätt fort i stöpet när jag öppnade ögonen för första gången runt sex i morse. jahapp tänkte jag och somnade om igen.
..förhoppningsvis känns det lite bättre senare idag.

igår bjöd vi i alla fall hit dessan på middag och efter det gluttade vi på idol, myspys. =)

rishög

fy, usch och blä.. varför blir jag inte bättre?
idag låter jag som att jag är i målbrottet eller ja, ibland har jag ingen röst alls. skitskoj är det. verkligen.
nej fan, nu vill jag bli frisk!

host, host

usch och fy för att vara sjuk när solen skiner ute, det ser så jäkla mysigt ut, jag vill bara uuut!
men ja, jag vet ju att jag inte skulle orka så det är bara att försöka ignorera så gott det går.
jag har i alla fall orkat bara bröd idag, supergott blev det!

för övrigt så hostar jag mest.. not so funny.

nu blir det kaffe.

jaa! =)

biljetterna till västkusten är bokade!
wee så härligt!
..och vi kommer inte ha en lugn stund där nere känns det som, men vad gör det?!
vi får ju träffa massa underbara människor!

rödden

jäklar vad jag är opigg och det syns lång väg, jag ser precis lika rödden ut som jag känner mig.
..och vi som skulle plugga idag. det känns inte alls bra, men jag kan väl inte rå för det heller, men det där dåliga samvetet kommer över mig ändå, hur kan det göra det när jag är sjuk? skillnad vore väl om jag hittade på.. jaja, jag ska försöka att inte tänka på det och vila så mycket som möjligt så att jag kan traska iväg och ha ellen-gruppen i alla fall.

sämre..

jag mår absolut inte bättre än imorse, jäkla skit!
jag har feber nu, det känns i hela kroppen, jag behöver inte ens ta nån temp.
det kryper sådär konstigt, som det i alla fall gör på mig när jag har feber.
..och så har jag ondare i kroppen än vanligt.

fan så härligt.. eller inte.
men vad kan jag göra?

imorrn är det tänkt att vi ska plugga hela dagen och så är det ju ellen på eftermiddagen.. shit, hur ska det gå om jag mår såhär? aja, jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre!

skönt med promenad

sådärja, nu har jag ganska nyss kommit tillbaka från promenaden med Linnéa. vi gick en runda som kommer bli min nya favorit och lagom lång var den också, toppen! jag vet inte om min förkylning (eller vad det nu är?) gillar att jag ger mig ut på promenader, men det struntar jag i. blir jag sjuk så blir jag sjuk. jag ska i alla fall dricka te med honung i nu, senare ska jag nog ta och köpa ingefära, det ska vara bra har jag hört.
later.

ändrade planer

det blir inget plugg, christine mådde inget bra idag. =( hoppas hon mår bättre imorgon!
jag får se till att plugga lite på egen hand, även om de där ekonomiböckerna ser riktigt ofrestande ut..
..men först blir det en promenad med Linnéa. =)

kanske,kanske,kanske

..blir det en tur till västkusten snart, det vore så jäkla härligt!
jag vill, vill, vill!

what do you see when you close your eyes

jag gick alltså upp tidigt som bara den i morse, tänkte för en stund sen att jag skulle lägga mig igen i någon timma. så jag gick och la mig men kände att nej, jag är inte så trött, så jag gick upp igen och fixade lite frulle. så nu ska jag bara få i mig den, jag har lyckats med hälften i alla fall så jag är en god bit på väg.
vid tio-halv elva ska jag till linnéa där hon, jag och christine ska plugga ekonomi, vi ska greja med ett litet grupparbete. jag känner att jag inte har så stor koll, men jag har i alla fall gjort "läxan" vi kom överrens om, så jag hoppas vi kommer att komma fram till nåt idag och inte bara snacka om en massa andra (o)viktigheter. ;)

min hals gör fortfarande ont.. jag tänkte att det nog var nåt övergående, men det verkar inte som det.. =/

pigg like a mört

..nej, det är jag verkligen inte.
snarare är mitt tillstånd tvärtom.
halsen gör ont och ögonen är svullna.
så, nu vet ni det.
nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

från fågel till fisk.

fredagskvällen var riktigt jäkla bra, det var så himla mycket bra folk som tenderade att vara i just min närhet den kvällen. sån tur man kan ha ibland! hursomhelst så började kvällen på beirut seller med middag och vin, mätta och belåtna så begav sig hela skaran mot förfesten där det fanns ännu mer folk. där blev det (bland annat) sedvanlig singstar där vi tävlade om vem som skulle få städa efter oss, det var slamporna mot backstreet boys (vilka fantasifulla namn?) och efter en rätt kass inledning från min sida, så vann ändå slamporna till slut, tur det! sen att killarna inte tog det där med att städa på så stort allvar är ju en annan sak.. men till slut så såg jag i alla fall att några av dem gick runt med påsar.. det där med att sortera efter glas och metall osv som vår lagledare försökte få dem att göra, det innebar nog lite för mycket jobb för deras hjärnor efter x antal öl/groggar/whatever. men det var ju väl värt ett försök ;)

i alla fall så var ju det här en avskedsfest, då några ska iväg till australien ett år,ett helt jäkla år.. ni kommer att saknas! jag fick några ord av johan som jag nog ska ta till vara på, även om han var rätt dragen vid tillfället så fanns det ändå en ton av allvar i hans röst när han sa det han sa..

något av det bästa på hela kvällen var att träffa min underbara bror, jag är så jäkla glad för att han verkar må så bra och för att han är så glad! =)

jag fick bara en bra bild från den kvällen, även om kvalitén är rätt kass så är motivet fint.

skit också, nu är mitt kaffe slut..

ni är så bra!

jag har haft en JÄTTE bra kväll!
nu blir det snart sängen, så mer uppdatering blir det först imorgon!
nattinatt.

personlighetstest

var inne på Linnéas blogg och såg att hon hade gjort det här och blev förstås sugen på att göra det själv. så här blev mitt (inte så oväntade) resultat:

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Karriärer som skulle kunna passa dig:
Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

solig fredag

morsning! jag är ganska trött, som vanligt. just nu kan det bero på lite för lite sömn, gick upp vid 06 idag också och somnade nog inte förrän runt 24, sex timmar är för lite för mig. men jag är ju ledig så jag kan ju sova mer senare. jag har i alla fall hunnit med en promenad och en god frukost framför tv:n, myspys. nu hade jag tänkt att läsa lite ekonomi, men får se hur det går..

ikväll blir det middag ute med en gäng vänner och sen en liten avskedsfest för några av dem, då de ska åka iväg till australien i ett år. det är förstås trist för oss här hemma att dom åker, men så jäkla kul för dom! det blir eventuellt utgång också, men min plånbok blir nog inte så glad för det, så vi får se ;)

höstigt




men väldigt vackert, eller hur?

ja, det blev en promenad till slut och det var riktigt skönt att komma ut en stund!

morgonpromenad?

tanken var att jag skulle ge mig ut o traska en sväng nu på morgonkvisten, men så gick jag ut på balkongen och möttes av något kallt och väldigt oinbjudande. allt jag hade önskat var några solstrålar, men solen kanske inte ens går upp så här tidigt nu? får ta o kolla upp det.. (googlar).. jodå, 06.27 skulle den vart uppe, ja i stockholm i alla fall. aja, jag får helt enkelt gå ut lite senare, jag hoppas vädret blir mer inbjudande under dagen..

..nu får det bli lite ekonomiplugg i stället.

all that you have is your soul

det är lite segt med uppdateringarna, men inspirationen är låg för tillfället. tröttheten har slagit till ordentligt och känner jag mig inte bättre snart så får det bli ett samtal till vårdcentralen, det oroar mig när jag är så här.

hursomhelst så hade jag och christine en bra ellen-träff på eftermiddagen igår, det är ett litet gäng supersöta tjejer och jag hoppas de kommer att komma tillbaka resten av veckorna.
innan det var dags för ellen så var vi hos linnéa och pluggade lite, med betoning på lite tror jag, men bättre än inget antar jag, haha.. och igår kväll kom dessan hit, vi käkade först, sen blev det mys i soffan framför tv:n resten av kvällen, ett alldeles perfekt avslut på den dagen. =)

idag var det juridikföreläsning på förmiddagen, intressant som alltid! jag känner hur jag vill läsa och lära mig mer, jag önskar bara att kroppen ville det också!

nej, nu ska jag ordna med mat till tommy, så han har matlåda imorgon och på fredag, I know jag är bästa fickvännen ever ;)

klumpen hänger kvar

gomorron. vaknade med magont, trots att jag tog tablett vid läggdags. kunde sova hela natten men vaknade av tommys larm och tänkte "nej, inte redan?", men jo.. redan. nu dricker vi kaffe och gluttar på varsin datorskärm, men det är mysigt. hursomhelst så känner jag mig inte helt hundra, det sitter en konstig klump i halsen som började förfölja mig igår kväll. det är den där klumpen som gör det väldigt mycket lättare för mig att tänka på en eventuell attack av något slag, vilket i sin tur gör att en sådan attack förmodligen blir mer nära till hands. så jäkla dumt.
nej, det fungerar inte, jag måste skingra tankarna.. förhoppningsvis hjälper det att träffa sötnosarna linnéa o christine idag, för lite roligt plugg ;) sen i eftermiddag är det ju som sagt dags för ellen..

it's all coming back..

..ja, inte vet jag. nåt är fel. det ska inte snurra till som det gör nu, det ska inte "klia" över bröstet (matstrupen?) eller heller inte göra ont i magen som nu. fan att jag inte tål ett jävla skit! minsta sak blir till ett stressmoment. vad har jag att jaga upp mig för? blir så ledsen när jag tänker på det. direkt blir jag det, så jävla nära till hands är det. fan..

jag har i alla fall bakat muffins ikväll, tommy sa att de var goda, jag vet inte, jag har inte smakat. jag hoppas att tjejerna gillar dem imorgon när jag och christine ska ha vår första ellen-träff. spännande!

olliver


det var ju faktiskt ett tag sen han var med nu..
..det lilla monstret!

dagen efter kvällen före

jag är snyld. det säger pappa när han är förkyld, det kanske är för att det är svårt att uttala förkyld när man är förkyld, hehe.. kom att tänka på det eftersom jag känner mig förkyld, men bara lite, sådär tröttsamt.. och det har ju vart så jag vet inte hur länge nu.. är liksom tung i huvudet och känner av nåt i näsan och i halsen.. tröttsamt var ordet ja..

hursomhelst. igår bjöd vi dessan på middag, igen haha, vi förväntar oss nåt storslaget tillbaka snart ;) det var i alla fall väldigt gott och efter efterrätten så var vi redigt mätta kan jag säga. det var i alla fall en jätte mysig kväll med många underbara skratt och roliga samtal. tack för sällskapet finaste dessan, du förgyller, som alltid!

efter lunch ska jag dra till skolan, vid ett är det ekonomiföreläsning, det ska bli riktigt ospännande faktiskt.. det är väldigt trist att det inte ger mig så mycket (eller något alls?), men förhoppningsvis är det ju i alla fall någonting som stannar kvar i huvudet. men det hade nog hjälpt lite om vi hade haft en lärare som var aningens mer pedagogisk. men man kan väl inte få allt? nej, vi får nöja oss med halvtaskiga föreläsningar och köra självstudier till 99% och så hoppas på att det där tentamensresultatet i slutändan visar ett G i alla fall.

det är ju sol för sjutton!

jepp, underbart härligt! två timmar ute har det blivit än så länge.. vi har vart nere på stan och sådär.. räknat steg med tommys nya stegräknare, spännade som tusan.. de ska tävla på jobbet, hehe
hursomhelst. det är söndag och jag har förbannat ont i min hand.. igen.. tumjävel.. musjävel? datorjävel? jävel i alla fall, för varför ska jag få infektion (eller vad det är) så jäkla ofta för?!
..det är ju inte så lätt att strunta i att sitta framför datorn heller, jobbigt som tusan är det.
jaja, det är bara att smörja tre gånger om dagen..

nu blir det kaffe..
sen får vi se om dessan kommer ikväll, jag hoppas förstås på det! =)

nästan löjligt

..ja, det är nästan det så som jag dansar omkring, tidvis med dammsugaren i högsta hugg, till erasure med låten don't say your love is killing me. ända sen jag hörde den första gången så har samma märkliga lyckorus infunnit sig i kroppen och jag kan inte sitta still och än mindre inte skråla med hehe.. i dessa stunder har jag dessutom oftast en katt som glor på mig och ser väldigt frågande ut, haha

men det är kul, musik är grädden på moset!

nej men tjena

här sitter jag halv sju en lördagsmorgon och ja, jag är ledig (så klart).
det är ju så att jag går upp när tommy går upp, jag tycker liksom att det är mysigt. sen uppskattar han nog att jag går upp och sätter på kaffe till honom (oss),. idag låg han t.ex. kvar i sängen, fast det är han som ska iväg, hmpf (det är tur att han har mig, haha) ;)

ja, jag har ju egentligen ingenting emot det här, jag tycker snarare att det är rätt mysigt att kunna gå o lägga mig sen igen, om jag vill..

senare idag är det nån som verkligen borde läsa lite (eller rätt mycket) ekonomi, fast jag vill hellre läsa juridik, jobbigt det där.. det är kanske som att välja mellan pest eller kolera för de flesta av er, men jag har ju liksom inte något val då båda måste läsas.. tids nog.

skönt

träffen med studievägledaren gick bra, det jag hade hoppats på blev sagt och det känns skönt att jag inte behöver fundera så mycket mer kring det där just nu, nu kan jag i stället fokusera på det som ska göras i höst, så tar jag det där andra framöver. bra, bra. jag har bestämt mig för att det blir social omsorg även nästa termin, vilket innebär uppsatsskrivande, men det kan nog bli spännande, kanske dags att börja fundera över ämne snart.. hursomhelst så får det bli social omsorg eftersom jag vill ha en examen i det, vilket jag inte får annars. sen blir det nog ett fjärde år, då blir det lite psykologi och pedagogik, om nu allt går som jag tänkt mig, man vet ju aldrig vad som händer, men så ser i alla fall planerna ut just nu..

nu ska jag få i mig nåt att äta, kokar två ägg och har ordnat en kopp te som jag ska ha äkta småländsk honung i, som jag fått med mig hem från martin =) (jag hoppas på att halsontet ska lindras lite).

not so good

jag mår inget vidare idag heller, jag fryser och mår lite illa, plus att jag har den där konstiga nervösa känslan som är så svår att förklara.. frågan är om det här är samma "känslor" som jag hade i början av sommaren, då magen började bli (och var?) överjävlig. nej usch, jag vill inte tänka på det, jag vill bara sova..

..men inte än, för strax ska jag iväg och träffa studievägledaren.

strange

idag har jag mått lite sisådär, väldigt mycket upp och ner.. mycket upp vissa stunder, tackar dig för det. mera neråt andra stunder, på grund av jag vet inte vad. antingen håller jag på att bli sjuk, eller så är jag bara nedstämd av någon anledning. men jag har ju egentligen ingenting att vara nedstämd över.. jaja, det är väl så ibland. trött har jag vart i alla fall, men nu har jag hällt i mig massa kaffe, så nu ska jag väl inte somna än på ett par timmar..

idag har jag hämtat boken "personaljuridik", så nu finns det väl inte så många ursäkter kvar att inte plugga haha.. men den är nog faktiskt lite intressant, tror jag.. linnéa säger det i alla fall och henne litar jag ju på! =)

you live, you learn
you love, you burn
you win, you lose
becoming you


coffee

vi har nyss smällt i oss tacos här hemma och jäklar vad mätt jag är! jag hade i massor av guacamole också, så det blev ännu mer mättande än vanligt, men massa gott!

idag har jag mått lite halvkonstigt, frysigt jätte mycket och så, men nu känns det bättre igen, så jag hoppas det inte är nåt som spökar och bara väntar på att få bryta ut..

föreläsningen idag var bra, som det brukar vara på onsdagar, den där anna är bra hon! jag känner mig i alla fall lite mer sugen på att läsa i kurslitteraturen efter hennes föreläsningar än till exempel efter måndagarnas.. och det är inte illa! ;)

jaa!

jag fick receptförnyelse på min magsårsmedicin, så jäkla bra!
..nu får vi se när jag får tid för gastroskopi, men det lär ju dröja =/
fast nu har jag i alla fall medicinen, jag hoppas det kommer kännas bättre nu när jag får den igen.

skolan var det ja..

personaljuridik

om ett tag ska jag cykla iväg till skolan och lära mig allt jag behöver veta om förvaltiningsrätt, jäklar så spännande det ska bli! ;)

idag har jag..

för det första så gick jag upp 06.45, fast jag är ledig, jajamen sån är jag.. då drack jag kaffe och dumglodde på datorn, sen gjorde jag ingenting särskilt, sen fortsatte jag med att inte göra någonting särskilt en stund till.. lite senare så läste jag en bok, en kursbok faktiskt och jag läste hela, med undantag från vissa exempel osv. efter det så drog jag ner i tvättstugan och startade två maskiner och nu några timmar senare är all tvätt klar och alldeles snart torr. shit vilken rolig och händelserik dag jag har haft, haha

bara för det så ska ni få se två snyggingar i vackra huvudbonader:

..fast ingen av dem köpte nåt, hehe

rekryteringen klar

rekryteringen gick jätte bra idag och vi fick ihop ett gäng pratglada tjejer! vi kommer sätta igång med träffarna nästa vecka, det ska bli jätte roligt att se hur det blir, men jag tror det kommer att bli jätte bra!

jag har verkligen ingenting spännande att tala om, haha
jag är så trött.. får se om lite kaffe hjälper. =)

rekrytering

imorgon ska jag och christine rekrytera tjejer till ellen-gruppen, shit var roligt! hoppade det är några som vill vara med bara ;)
..men det blir nog bra! vid elva ska vi ses och fixa lite grejer, sen lite innan två ska vi träffa första klassen, spännande..
jag berättar imorgon hur det gick.

idag har det vart ännu en slappisdag, men skönt det! jag uppskattar när jag kan ta det lugnt utan att känna en massa ångest och annan skit, det är lika bra att ta tillvara på det!
dessan har vart här en sväng ikväll, vi bjöd på middag och så, sen har vi gluttat lite på tv och bara myst. =) några glas vin har slunkit ner också.. det känns kan jag säga.. undrar varför jag är så lättpåverkad? haha

inflyttningsfest

stackars grannarna i vår trappuppgång, igår hade vi inflyttningsfest och idag har grannen ovanför partaj så det står härliga till! men ja, vi båda har i alla fall vart duktiga o satt upp lappar ;) hursomhelst så var det en bra kväll igår mestadels innehållande singstar, som vanligt ;) min söta klasskompis linnéa kom hit också, det var jätte kul! så när alla andra bestämde sig för att dra ut på krogen så stannande jag, tommy och linnéa hemma och sjöng singstar och spelade gitarr, eller ja, tommy och linnéa spelade gitarr, jag lyssnade och njöt, haha

idag har det vart jäkligt segt kan jag ju säga.. men rätt skönt ändå.

grej och fix

idag har det grejats och fixats ännu mera här hemma, men än är det inte klart, jag får stå ut med att det minsta rummet är lite av ett "ställa-skit-i-rum" för tillfället, resten av lägenheten ser ju faktiskt helt okej ut, hehe. det är bra, för imorgon blir det partaj, vi har en liten inflyttningsfest och det kommer några fantastiska människor och joinar oss, det lär bli toppen och jag längtar! ^^

..det är så jäkla skönt att jag känner och att jag är glad för saker, för några månader sen så var det så otroligt mycket inte så! jag kände mig helt tom och bara ledsen konstant, det är ju i och för sig en känsla, men det var inte en ledsen-känsla på det sättet att jag kände mig ledsen, jag var det bara. det var också bara det enda, en ledsen emma som inte visste ett jäkla någe. idag är det annorlunda, åter igen så klättrade jag upp några steg ur mitt "hål" och det är bara så underbart! jag kan inte säga vad som hände, jag vet bara att jag bestämde mig för att jag skulle göra det som kändes rätt just då, oavsett vad det var så valde jag att följa minsta lilla hint om vad som kunde vara rätt, bara jag kände det själv, bara jag fick minsta lilla känning.. och det fick jag. så nu sitter jag här och kan tala om för er hur jäkla bra så mycket känns, även om allt inte är "bra" på alla sätt, så finns ändå känslan och hoppet där och det är ju ändå det viktigaste! =)

later.

tacos


ikväll bjöd vi den underbara tösen till höger på middag, det blev tacos i vanlig ordning, men det är ju så jäkla gott så vad gör det? jag är nog den ända som aldrig tröttnar på det.. haha
hursomhelst så har det varit en jätte mysig kväll och jag känner mig så glad just nu! =)

nattinatt.

vart lite slö..

..på att blogga de två senaste dagarna ser jag, men det har kanske inte gjort så mycket? ;) hursomhelst så var det sista dagen på ellen-utbildningen i söndags och hela helgen har verkligen varit så jäkla rolig! projektledarna och de andra ellen tejerna och allan killarna är verkligen toppen hela högen! vi har gjort massor av roliga saker och fått lyssna på suveräna föreläsare och fått massvis av inspiration inför höstens alla träffar. jag ser verkligen fram emot det här och tror att det kommer att bli en jätte bra erfarenhet att ha med sig.

igår var det ekonomiföreläsning på förmiddagen och trött som jag var efter helgen så blev det mest bara flum av alltihopa, haha.. det var tur att vi satt längst bak, för christine var inte så på g för ekonomi hon heller, vad det verkade som ;) det var tur att linné var där och i alla fall verkade lite mer uppmärksam på vad som sas under föreläsningen.. du får hjälpa oss sen, hehe.. efter föreläsningen blev det en god lunch på stan innan jag traskade hem och mest var trött och slöade resten av dagen, förutom turerna ner i tvättstugan förstås.

idag har tommy och jag varit nere på stan för att gå till synsam för att se om tommy behövde glajjor och jajamensan det behövde han, så han tog hem två bågar för att prova och dessa blev det, så nu är det bara att vänja sig vid att han ska bli lika snygg som jag, hehe

efter synsambesöket så mötte vi upp tessan och dessan för lunch på beirut sellar, det var väldigt gott och sällskapet gjorde ju sitt förstås! =)

sen vi kom hem har jag tänk "jag måste läsa den där boken nu.." (alltså plugga) ungefär 20 gånger och hur tror ni att det har gått? inte så bra nej.. jag har grejat med en massa annat i stället, vilken surprise haha..