fin onsdagsmorgon

pigg och glad. =)
ska om en stund traska iväg till skolan och träffa "kompetensgruppen", den grupp som jag ska arbeta med under den här terminen. jag tror att jag har hamnat i en bra grupp, det känns som att vi kan komma att komplettera varandra bra, så det är skönt.

för övrigt så känns saker och ting ganska bra, vi småpysslar lite här hemma, men gör inget större förrän vi har fått renoverat.. dessutom försöker jag planera någon typ av inflyttningsfest och det går ju sisådär.. men ja, det ger sig nog med tiden skulle jag tro.

nu ska jag försöka få i mig en macka eller två innan det är dags för planering av grupparbetet.

ha en fin dag!

samtal från hyresvärden

ombesiktningen av lägenheten som skulle vara idag vid tio blev inte av, det behövdes helt enkelt inte. och bra det anser jag, det betyder åtminstone att min hyresvärd inte är så slarviga och knepiga som jag innan trodde.
nu är det hur som helst bestämt vad som kommer att ordnas med lägenheten i nuläget, och i köket blir det nya tapeter, ny färg på en vägg och fönstret samt i taket, dessutom även nylackering av luckorna, så det är toppen! dessutom så bestämde de efter mycket om och men att tapetsera om i vardagsrummet, jag hade gärna sett att de gjort om i sovrummet också, det ser nämligen nästan lika dåligt ut där, men ja, jag är nöjd över att de fixar så här pass mycket i alla fall. så inom en månad borde det vara ordnat och klart, jag hoppas i alla fall på det!


förlovning och dåligt med bloggande

att skriva i bloggen är, på gott och ont, inte något som står högt på "listan" i dessa dagar, tråkigt men sant. jag vill skriva. hur som helst så är jag numera en förlovad och lycklig människa, innan var jag "bara" lycklig. =) känns alldeles jätte bra! ^^

förl.
älsk.


utbildningen har tagit ganska god fart, ingen rast och ingen ro här inte, men det är nog lika så bra (eller?), aja det känns bra i alla fall! någon större delaktighet på nollningen, eller introduktionen som det numera heter, har det inte varit.. förra veckan berodde det främst på pengabrist, den kommande veckan får jag se om jag är med på något, det är ju faktiskt en hel del roligheter som hittas på. =)

annars är jag mest frustrerad över vår hyresvärd, varför är det ingen mening att gå in på just nu.. men ja, de kommer hit i morgon (igen!) för att göra en besiktning (till!). jeje, vi får väl se vad som händer och sker efter den..

dagarna som gått har spenderats en del med lovisa och josefina, lovisa som jag saknat en hel del när jag bott på andra sidan landet.. och ja, det har varit toppen hur som helst! =)

nu ska jag snart lägga mig, behöver sooova.

snark!


dåligt med uppdateringar

japp, och så mycket lär det inte bli just nu heller.. det hinns helt enkelt inte med. allt angående flytt och sånt kommer så småningom.. men nu måste jag snart bege mig mot sporthallen för den första delen av dagens upprop.. spännande så in i norden!

packa, packa, packa

flyttai morse slog det mig att det är i morgon kära bror och jenny kommer ner, imorgon!
igår när jag och älsklingen låg och pratade om hur vi ska lägga upp allt så kändes det som att det var gott om tid, men nu är det inte för inget som jag känner mig lite stressad.. men ja, vi har ju gjort en hel del så det är inga problemas egentligen, men ja, det blev så väldans nära nu helt plötsligt! men kul, så jädrans kuuul! =)


idag

trött, trött, trött det är dagens ord, utan tvekan. det är nog inte bara jag utan också större delen av skaran på jobbet som använder det ordet för att beskriva dagen idag.
jag har en anledning, jag sov inget vidare inatt av olika orsaker.. tre timmar är inte tillräckligt för mig.. det kommer det nog aldrig att vara.
..så jag la mig för att vila "en stund" förrut, det blev lite mer än så.. två timmar rättare sagt och jag är fortfarande helt seg och trött, uschi.. men, men.. jag kan sova ut ordentligt i morgon, börjar inte förrän 15.15.

nu då? mys med älsklingen tror jag =)

dessa dagar

hmm.. har varit helt seg hela morgonen, men jag la mig igen för att vila ca 45 minuter nyss och det verkar ha gjort susen, känner mig åtminstone lite piggare och kan tänka klarare.. tidigare så snurrade det mest kring massa konstigheter i huvudet, ingenting klart överhuvudtaget =/

så, nu ska jag ordna med lunchen tills tommy kommer hem.. det blir ugnstekt (lätt)falukorv med fullkornsmakaroner och rårivna morötter. ingen hit enligt mig, falukorv alltså, men ja det ska rensas så mycket som möjligt ur frysen innan flytten så vi slipper göra oss av med för mycket. det kan ju i och för sig vara bra att verkligen käka upp det man har köpt och lagt dit där också?!
yeah..

..och så får lite "uppåt" musik sättas på också, men vad? erasure har funkat ett tag nu, så det får nog bli dem. =)


dagens

playlist: erasure fram till för ett tag sen, nu är det weeping willows.
klädsel: capribyxor och linne.
frisyr: uppsatt i någon knuta.
smink: inget alls.
händelse: ordnat med försäkring samt packat en del.
planer: fortsätta packa och om en stund kommer förhoppningsvis micke (tommys pappa) och hämtar en massa bös som ska slängas på tippen/eldas.
vill ha: fler flyttkartonger.
saknad: . . .
tråkigaste: packa är ingen hit egentligen alltså..
finaste: i alla fall inte vår lägenhet för tillfället, haha
köp: ingenting än så länge.
mat & dryck: frulle, kaffe, lunch och nyss kaffe igen.
sjuka/krämpa: åter igen mina axlar och skuldror.
kärlek: tommydarlingen så klart!
mående/tanke/humör: pigg och glad, men lite smått nervös inför flytt och sånt..

bröllop, jessica och rolle

gårdagen var jätte bra! ceremonin, festen och människorna.. allt tillsammans utgjorde alldeles säkert en suverän bröllopsdag för jessica och rolle. =) det är ingen mening att gå in på detaljer, men jag har inga dåliga minnen från gårdagen hur som helst, och jag tror inte att någon annan har det heller.
underbart att allt blev så bra och jag är så glad för deras skull, fantastiska människor!

bröllop

Tommy hade äran att vara fotograf den här dagen och de "riktiga" bröllopsbilderna ska framkallas snarast möjligt, spännande =) tills dess finns det otaliga bilder tagna med digitalkameran, några av dem ovan.



 

jaoälsk

vi hade en suverän kväll! =)

bröllop

japp, alldeles om en stund ska vi bege oss mot hunnebo och se när den bedårande jessika och hennes rolle ska gifta sig, kuuul! =D jag hoppas på en solig och fin dag, och det ser ju faktiskt ut som att det kommer att bli så. =)

hoppas att ni får en bra helg!

dagens

playlist: hello saferide, dixie chicks och morrissay .
klädsel: mysisar och linne än så länge. senare åker jeans och t-shirt på.
frisyr: hästsvans
smink: inget alls men lite mascara får det bli innan jobbet.
händelse: jag har börjat leka lite med bilder på datorn, funkar inget vidare kan jag ju tala om.. men, men övning ger färdighet (förhoppningsvis!.. jag har tappat alldeles för mycket kunskap sen min tid i mediakorridoren..).
planer: jobba 15.15-21.45.
vill ha: jag har inte kommit på någonting alls än, märkligt..
saknad: som näst intill jämt, de på "andra sidan".. so far away.
tråkigaste: ingen att prata med. =/
finaste: älsklingen, de få sekunder jag såg honom i morse.
köp: förhoppningsvis ingenting.
mat & dryck: än så länge har jag fått i mig lite yoggi och så självklart min morgonkopp kaffe. senare, till lunch, så slänger jag nog ihop en korvsallad eller nåt. någon middag blir det nog inte, nej..
sjuka/krämpa: mina axlar och skuldror som inte tycker om att jag sitter vid datorn (vad det verkar som).
kärlek: tommydarlingen. <3
mående/tanke/humör: ganska pigg och de flesta tankarna är positiva, så ja, jag är en glad prick idag. sicken tur ;)

snart slut.

sommaren, precis som all annan tid, har verkligen rusat iväg. när jag, för en stund sedan, stod i balkongdörren och kände en kall vindpust, i stället för en varm som man känt de allra flesta dagar den här sommaren, så tänkte jag att snart är också den här sommaren slut och hösten är här.
..hösten som för övrigt betyder ännu en nystart för mig och också för tommy så klart, det ska bli kul, så jävla kul! och jag hoppas att vi kommer att trivas =) men jag känner att jag nog kommer att trivas bara av vetskapen att jag har en helt annan närhet till saker där uppe, till skillnad från här. nu blir det ju dessvärre så att det är tommy som dras iväg från allt han har här, sina vänner och sin familj, men jag tror att han är lycklig, annars skulle han nog inte göra det här, och bara det känns ju fantastiskt bra. =)

28735-8

dagarna rusar som sagt och snart är helgen här, lördagen ska för övrigt spenderas i hunnebo där jessica och rolle ska gifta sig, superkul! =) söndagen är ännu oplanerad, men vissa planer finns ju.. men sen om det blir något av det får tiden utvisa. =)
..ja och sedan är det sista arbetsveckan, redan, det är inte klokt! och jag har varit där hela sommaren och verkligen stormtrivts, bra det i och för sig, men trist att behöva lämna dem.. och jag har fått känslan av att de flesta som jag jobbat med gärna sett mig stanna kvar, några utav dem har sagt till mig att det är tråkigt att jag ska flytta och det känns ju bra på så vis att jag vet att de uppskattar mig, det är verkligen jätte skönt att veta! men ja, nu är det som det är.. på både gott och ont. =)

dagens.

dagens
plats: hemma.
gjort: käkat lite frulle, satt på kaffe samt laddat den första tvättmaskinen.
planer för resten av dagen: tvättstugan till 12 och så jobb 14.30-21, däremellan kan det möjligtvis bli lite packning.
humör/tankar: glad och så.
äter/dricker: dricker första koppen kaffe. =)
låt: dixie chicks - travelin' soldier
kläder: capribyxor och t-shirt.