morsning

här sitter jag och sörplar mitt morgonkaffe, mumsigt! jag har slängt ut alla sängkläder på vädring och ska tvätta vid åtta. jag är uppe med tuppen idag, men det händer ju rätt ofta. hursomhelst. humöret känns ganska så bra, om än lite trött med det råder nog kaffet lite bot på hoppas jag. sen blir det alltså tvättning och så ska jag transkribera de sista intervjuerna. ikväll drar vi till bettna. bror har lovat grillat så det hoppas jag att det blir =) kanske blir det en tur till nypan senare ikväll, men det återstår att se. imorgon blir det norrköping och den årliga caravanen av underbara amerikanare som intar stan, underbart! nercabat och mycket sol önskar jag förstås! =)

i den här glider vi runt imorgon! ^^

transkribering pågår

jag har ont i huvudet, mår illa och är allmänt slookig idag. =(
jag har tagit en andra omgång värktabletter och dricker en mugg kaffe i samband just nu, det brukar kunna hjälpa, jag hoppas verkligen det! jag har lyckats transkribera två intervjuer i alla fall, mer vill jag att det blir innan älsklingen kommer vid nio.
..så huvudvärken får gärna lätta nu, tack!

boost

halloj. hoppas allt är bra med er! med mig är det och har varit ganska så bra, men jag tänker så himla mycket på uppsatsen, så mycket att jag blockerar mig själv och inte får någonting gjort. jag är rädd för att inte klara av det, men mitt mål är fortfarande att kunna gå upp med den! men det kommer bli så jäkla jobbigt och tungt de här kommande veckorna och jag har mig själv att skylla helt och fullt för det! ..fast ändå säger alla att det är likadant, de som någon gång skrivit en c-uppsats säger att det är fruktansvärt (för det mesta). hursomhelst så är ingen av dem jag, så vad spelar det egentligen för roll? jag vet ju vilken situation jag försatt mig i och jag kan bara göra mitt bästa för att krångla mig igenom det här. jag ska skriva upp i min almanacka precis vad jag ska göra varje dag tills uppsatsen ska lämnas in och så ska jag följa det!

hursomhelst. ikväll ska jag äntligen få träffa maria och dessan. maria är underbar och ställer upp som chaufför till mig som behöver storhandla. sedan blir det handbollsgluttande och mys här hemma hos mig. jag behöver en liten boost från mina underbaringar innan jag bygger upp min mur och går in i "plugga-som-fan-o-gör-ingenting-annat-stadiet" i ett par veckor framöver.. så ja, jag ska njuta för fullt av deras sällskap ikväll! =)

måndag igen

jag har inte så mycket att berätta..
..men började i alla fall dagen med en långpromenad, riktigt skönt!
..och nu sitter jag och slöar o funderar på ett kopp kaffe till, det vore väldigt mumsigt!
om en stund blir det till att transkribera intervjuer, vilket jag lär hålla på med större delen av veckan.

hoppas allt är bra med er! =)

a walk in the sun

när älsklingen kom in och sa hejdå imorse så kunde inte jag ligga kvar sen, jag tror jag blir så pigg av alla pussar ;) hursomhelst så gick jag upp och satte på kaffe, precis som vanligt, men när jag tittade ut så såg jag hur underbart det såg ut och jag var bara tvungen att gå ut kände jag. det måste vara något av de bästa sätten att starta en dag på, en morgonpromenad i solen =) så nu, efter nästan en timmes promenad så sitter jag här med mitt ljuvliga kaffe och det känns som att det här blir en bra dag!

kärlek

ett vattenfall av fjärilar som viskar;
jag tycker om att vara där du är


när ångesten kryper på..

..då sätter min hjärna igång på högvarv, mest av allt för att få bort de där konstiga krypande känslorna och klumpen i bröstet. alldeles nyss övervann jag ångesten, för en liten stund eller för resten av dagen, det spelar egentligen ingen roll. varje gång jag övervinner den så har jag liksom redan vunnit , oavsett hur länge det håller i sig. =)

hursomhelst. dagarna i den andra staden har varit bra, mina intervjuer är gjorda och jag ligger före i min tidsplan, eller nej egentligen så gör jag verkligen inte alls det, inte om jag ska gå efter min gamla. men enligt min nya så ligger jag någon dag före och det är skönt. planen idag är att transkribera en intervju, men helst två. jag har åtta stycken att fixa med så det är lika bra att få så mycket som möjligt gjort när energin finns.

det känns väl inte sådär jätte kul att behöva sitta inne och uggla när solen skiner ute, men det får bli en promenad senare ikväll så jag inte blir helt tokig här inne.

hur är det med er? jag hoppas så klart att allt är toppen!

idag sker det..

..de första intervjuerna. fyra idag och fyra på torsdag,  spännande!
jag hoppas det ska gå bra och att allt går som planerat. det värsta som kan hända är att inget fastnar på banden, det vore så jäkla tragiskt! men det händer väl bara inte, eller? haha..

annars så mår jag jätte illa och är helt skakig, energin är låg och jag får bara hoppas på att den lilla energin jag har håller mig uppe under dagen. men jag får se till att sova lite på den långa bussresan så kanske det känns lite bättre sen..

ni får ha det så bra alla fina!
min skatt är den bästa som finns! <3

hursomhelst

nu ska jag lägga mig och kramas med min älskling.
den bästa som finns!
min trygghet och min bästa vän. <3


just nu

..inga ord, inga bra i alla fall, så kanske borde jag hejda mig redan nu?
det är bara det att det sker saker runt omkring mig som jag bara vill ordna.
jag vill ställa mig med en stor fet stopskylt och bara säga, ja stopp!
stanna upp, andas, tänk, se dig själv i spegeln.
vad vill du, vad önskar du, vad känner du?
andas.
jag hatar att veta att människor omkring mig inte mår bra och jag önskar jag hade kraften att kunna hjälpa er allihopa!

..och det här är väl precis vad jag också borde göra, så jäkla många gånger.

she's so much more than you're used to

dags för en uppdatering kanske? några av er var jätte söta och önskade mig lycka till inför onsdagen, tack! christine sötnosen önskade mig lycka till igår, men det var ju i förrgår jag träffade enhetschefen. ;) hursomhelst så gick det bra, det var bara en liten träff för att jag skulle få lite mer information och för att prata om kommande intervjuer. allt gick galant och idag har jag bokat in en hel del intervjuer till nästa vecka, resterande blir bekräftade på måndag, men det mesta är fixat och klart så det känns skönt!
mamma och jag hälsade på mormor och raimo efter mötet och det kändes skönt att träffa dem igen, det händer alldeles för sällan. det känns konstigt att raimo inte kommer finnas så länge till, han har funnits i nästan hela mitt liv, att krama om honom för kanske sista gången var en konstig känsla. men förmodligen finns tid att träffa dom under nästa vecka.

hursomhelst så är tankarna många och det är hur mycket som helst som måste fixas med uppsatsen, jag tar en liten bit i taget och (väldigt) sakta så går det framåt och förhoppningsvis har jag en färdig uppsats om lite mer än en månad. det återstår att se, jag försöker hålla mig uppe och jag har fantastiska vänner som hjälper till, så det ska nog gå bra. =)

nej nu får det blir en snabb avsugning innan jag ska skriva klart intervjuguiden och tvätta. det är katthår överallt! så snabeldraken here I come. vad trodde ni?

imorgon

imorgon tar jag bussen till nyköping, runt nio på morgonen, ett par timmar senare är jag framme och mamma möter upp mig. förhoppningsvis blir det lite lunch innan det är dags för mötet med enhetschefen, vill ju inte sitta där med kurrande mage. hursomhelst. sen blir det ett besök hos älskade mormor och sen vet jag inte hur kvällen ser ut, förmodligen spenderas den med mamma och rolf innan jag tar bussen hem igen. så ser det ut, så ni vet. önska mig lycka till inför träffen, eller så gör ni som vanligt och är tysta.

det tynger mitt hjärta att behöva åskada andras smärta samtidigt som jag hanterar min.
att inte kunna göra någonting, att känna mig totalt hjälplös tynger mig.


my mind is everywhere

tankarna är precis överallt där de inte "borde" vara.
eller det är kanske fel att säga så..
..men uppstasarbete och skola känns som det sista jag tänker på just nu..
eller det var fel det också, jag har grejat lite med uppsatsen o tänkt en del på den idag, men det är för att det har vart seminarium idag och för att jag ska träffa enhetschefen för äldreboendet där jag ska göra mina intervjuer på imorgon.
hursomhelst så är de flesta tankarna någon helt annastans, det där är bara saker som måste avklaras.
..tankarna är hos vänner som jag vet inte mår bra, vilket känns förjävligt! ..och hos mormor som jag vet mår fruktansvärt dåligt just nu då hennes livskamrat sen 22 år snart kommer lämna henne och oss andra på grund av en dödlig sjukdom.
nej usch, jag har svårt att koncentrera mig, tankarna flyr iväg åt alla möjliga håll mest hela tiden.

igår

























såhär såg gårdagens middag och efterrätt ut och mumsigt som bara den var det! =)

grattis darling

idag fyller min älskling år! <3
vi har haft mamma och rolf på besök och ikväll ska vi fira med mumsig middag som tommy ska fixa ihop, han är liksom så bra på det! ..och så tycker han nog att det är rätt roligt också ^^ olika sorters vin och hela fadderullan, det lär bli mumsigt det!

sunny day

solen skiner och det är riktigt varmt och skönt ute. lovely! =)
nu ska jag ordna med middagen och sen blir det mys med älsklingen.
hoppas ni får en härlig kväll!

walk idiot walk

nu ska jag ta en promenad, en lugn och skön sådan, för att gå i rask takt som jag kunde för bara en-två veckor sen det går liksom inte längre, jag har så svårt att andas. samma visa som så många andra gånger (och jag snackar inte dålig kondis haha), jag vet vad det är. hursomhelst så kryper ångesten och tankarna fram allt mer och en promenad med solens healande strålar hoppas jag ska hjälpa. kanske att jag även får så pass mycket energi att jag kan läsa det jag planerat att läsa i flera dagar nu.. jag hoppas det!

11 april

idag är en sån dag då jag är alldeles fylld av känslor.
jag älskar och saknar.
det är nog egentligen ganska så bra, jag vill känna att jag känner.
..i vissa perioder känns det inte alls och det är bara skrämmande.
så, idag älskar och saknar jag.

hoppas ni mår bra! =)

isa




det är ju inte det att man får vara ifred när man pluggar heller..
men det känns inte som att det gör så mycket. ^^

update

handledningen kändes bra, jag är lite mer på det klara med saker och ting i alla fall.
nu hänger mycket på enhetschefen för äldreboendet där jag ska göra mina intervjuer.
det är mycket som ska göras, men just nu känns det okej.

..och solen skiner och idag uppskattar jag det mer än igår.
jag mår i och för sig lite bätte idag än vad jag gjorde igår, men magjäveln gör ont, som vanligt. =/

tommy skulle vart ledig idag, men han hoppade in och jobbade några timmar i alla fall, men han är ändå hemma vid tre så då får vi kvällen ihop, så kanske blir det en mysig promenad när han kommer hem.. =)

handledning

nu ska jag bege mig ut i solen och gå till skolan för att träffa håkan.
hoppas, hoppas att jag känner mig lite mer redo för intervjuerna efter det här.
jag vill verkligen fixa detta!

runing away

det är skönt att springa bort från överjävliga tankar.
..så det är vad jag ska göra nu.
magjäveln gör ont som bara den, men jag hoppas det går bra ändå.

imorgon ska jag träffa håkan.
för handledning i uppsatsarbetet.
hua.

helgen

fredagens partaj hos elin var skoj, men en del blev jäkligt packade, haha ;)
igår spelade tiger lou på kägelbanan i stockholm.
jag, bror, lovisa och josefina var det som drog iväg.
tiger rockade och det var riktigt jäkla bra!

jag vill bara

..få bort klumpen i halsen, den pirrande känslan i kroppen och magjäveln, jag hatar den.
igår kunde jag inte dricka en öl, en ynka öl utan att jag blev helt fucked up i magen. hur kul är det på en skala? skit samma, jag klarar mig egentligen väldigt fint utan öl, det är inte det, det är bara att det är så fruktansvärt frustrerande att aldrig veta vad jag kan äta eller dricka, det är som att spela på lotto varenda eviga dag.

nej, den där graven jag gräver åt mig själv blir nog djupare idag, den har i alla fall blivit det de timmar jag hittills varit vaken. jag försöker komma underfund med vad jag borde göra, men jag vill inte göra någonting, jag vill bara få saker serverade på silverfat en endaste gång i mitt liv. men det fungerar ju inte så, inte för någon (antar jag?).  jag får kämpa, precis som alla andra, men jag vill inte jämföra mig heller, det finns ingen mening med det, men ändå så gör jag alltid det. och jag är alltid sämst.

det är så sorgligt hur min medvetenhet inte gör mig någonting gott, inte just nu när jag som mest behöver det. men jag ska inte säga att det inte blir bättre och att min medvetenhet och lilla klokhet som finns någonstans kommer ikapp och gör att jag känner mig bättre till mods. men just nu känns det jävligt långt borta.

party!

min energi är på sparlåga på grund av magjäveln.
men är det party så är det!
jag förlitar mig på de kalorier vinet ger mig, haha


wohoo!
ha en bra kväll hörrni!

keep hopes up and don't give up

gomorron. jag ska försöka göra den här dagen till en bra dag. just nu känns det lite tungt, det finns anledning till detta och det är samma anledning som fått mig att känna mig ledsen och konstigt tom så många gånger innan..

hursomhelst, ikväll är det fest hos elin =) jag tar med mig linsan och bara det gör ju att kvällen lär bli toppen! där kommer även underbaraste dessan att vara och jag längtar som en tok efter hennes skratt just nu!
så, keep hopes up..

walking on sunshine

åh så underbart med sol! det är till och med riktigt varmt ute =)
tänkte först idag att jag inte skulle komma ut något för att jag självklart fått skavsår på mina stackats lilltår. men nej, det fick inte stoppa mig tänkte jag så jag plåstrade in dom ordentligt och kom för en stund sen in från en härlig promenad. linsan hade ett mission som tyvärr inte blev slutfört, men vi tog båda det näst bästa, haha

hursomhelst så känns det bra i kroppen nu, inte bara på grund av promenaden utan även för att jag kommit lite, lite längre med uppsatsen, jag ser alla steg framåt som bra steg oavsett hur små de är. =)

nu har jag precis slängt i mig en smarrig lunch och blev sådär lagom seg som jag alltid blir. det vore ju inte fel att slumra en stund nu..

snart färdig för graven?

jag tror jag håller på o gräver min egen grav och jag tror den blir djupare och djupare för varje dag som går. men förhoppningsvis är det bara samma gamla visa som alltid och så kommer jag sakta men säkert klättra upp för dess väggar och stå på marken innan jorden skyfflas på. jag hoppas så klart på det! men lite (eller snarare mycket!) skärpning vore på sin plats!

..men nu ska jag traska iväg till affären och köpa lite smågrejer för ikväll tänkte jag överraska älsklingen med lite mys när han kommer hem. det är hans första dag på nya jobbet i södertälje och så är han hemma redan klockan åtta, i stället för nio, det måste liksom firas lite. =)

underbart med sol


promenaden var toppen och det var riktigt varmt och skönt i solen =)
nu ska jag slänga in två maskiner tvätt innan det äntligen blir lunch.
hoppas ni har en jätte bra dag!

sunshine

nu - obligatorisk promenad =). idag (som många andra dagar) med sötaste linsan =)
sen - plugg, jag måste verkligen..!