lovely friends

vilken bra dag det var igår! förmiddagen var helt okej, eftermiddagen och seminariet visade sig bli väldigt segt, men att vi precis innan fick reda på hur det hade gått på tentan gjorde allt väldigt mycket bättre! jag var så jäkla orolig och fick så himla ont i magen då jag förstod att vi skulle få tillbaka dom, men det visade sig vara helt i onödan. jag fick högsta betyg och hade fått så jäkla fina kommentarer, det kändes helt galet, men åh så kul och vilken lättnad sen.. =)
..det här innebar att jag blev ännu mer taggad inför utgång och kvällen blev hur bra som helst! först blev det mat och dricka hemma hos dessan och senare nybron! en del bilder togs.. men jag vetetusan om ni ska behöva se dom? haha

nej, nu måste jag gå.. sitter i bara handduken och ska snart möta älsklingen för att handla mat inför kvällen, så det är bäst att jag gör mig iordning nu tror jag. hejs!

ego

7,5 km vart det idag, så jäkla skönt! kunde ha sprungit mer.. men jag ökar successivt, lika bra tror jag. känslan nu, efter springturen och en dusch, är nästan oslagbar!

nu håller jag på att koka vatten till en kopp te, köpte "mareld" igår efter tips från martin och mums vad gott det är! så jäkla kruxigt bara att grönt te ska göras på ett speciellt sätt, tror inte jag hittat det där bästa sättet än, men jag får traggla vidare, till slut får jag nog den där perfekta koppen! =)

imorgon vill jag ut och dansa.. men vet ni vad som slog mig och som gjorde mig skeptisk? tänk om nån jävel bränner upp hela placet när man står där helt ovetandes. fy fan! inte konstigt jag fick den tanken kanske..

nej, nu blir det te och slapp i soffan. ha en bra kväll!

ajaj i huvudet

damn! huvudvärk! =(
men läsa måste jag ändå, seminarium imorgon.
så typiskt att få huvudvärk nu, men jag hoppas det släpper tills imorgon.
hursomhelst så ska jag återgå till läsandet nu, fast jag helst vill lägga mig under ett mörkt täcke..
vid tolv är det dags för tvättstugan också, tjoho..

hatkärlek

sprang precis fem kilometer, fan så skönt det var!
..tankarna blev klarare och jag känner mig starkare.
nu blir det duschen och sen när älsklingen kommer vid nio så blir det vin och mys framför en film. ^^
later.

du är kärlek

gomorron! ja, jag har vart uppe sen kvart över sex, men jag tänker på er andra som ligger och snarkar lite längre ;) morgonen har jag hittills ägnat åt läsning till fredagens seminarium och en mysig promenad i solen. det var helt underbart ute och solen värmde massor!
nu ska jag spana in lite bloggar och sen spela lite innan jag fortsätter med läsandet.. hoppas ni får en bra dag!

home

hejs. måndag och ny vecka.
jag har suttit på ett tåg halva dagen, kom hem för ungefär en timma sen.
jag har mycket som snurrar i mitt huvud, mycket klart men också mycket oklart.
som det brukar kunna vara..

lite läst har det blivit, kanske till och med att det är en intressant bok?
om inte annat så somnade jag rätt gott till den, haha

nej, nu måste jag traska till affären..

sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver det blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

Dess

det finns en stjärna som betyder lite mer än alla andra..
tack för dina ord gumman och för att du är du!


imorgon kommer jag hem till min allra finaste älskling..
..saknad är en underdrift just nu.


<3 till er båda!


cloud

hallå! idag drar jag till småland och hälsar på mitt moln, även kallad martin som är något av det närmaste jag har. det blir alltså en weekend i smålandsskogarna, med mycket gluttande på vänner, spelande och filmtittande skulle jag tro. har en känsla av att det här behövs just nu, en paus från det vardagliga och komma bort lite, även om jag kommer sakna tommy en himla massa förstås! ..fast han ska ändå jobba nästan hela tiden som jag är borta, så hade inte fått träffa honom så mycket även om jag varit hemma.. en paus från riktigt allt kan det tyvärr inte bli, måste sätta tänderna i den bok som vi ska läsa och ha seminarium på nästa vecka. det passar i och för sig väldigt bra då jag kommer skumpa på tåg och buss i sammanlagt tolv timmar när jag åker dit och hem, om inte annat så är boken säkert ett jäkligt säkert sömnpiller om resan känns för lång hehe..

burriburr

uschi vad jag fryser! var ute och gick i närmare en och en halv timma med Linsan förut o nu fryser jag som bara den! men det var superskönt att komma ut lite och vi gick i kronskogen vilket aldig är fel! =)

nej, nu ska jag göra nåt annat.
hoppas ni får en bra kväll!


mors kors

gick upp fem i sju, 25 minuter senare mötte jag Linsan för att gå till skolan och lämna in tentan, tack för morgondaten! ;) nu är den i alla fall inlämnad och det känns skönt, även om jag borde ha gjort väldigt mycket bättre ifrån mig..
nu får jag vara pluggfri i ett par dagar innan nästa kurs drar igång, vilket verkar vara en riktigt jobbig en! tre muntliga och en skriftlig examination på fem veckor, tjoho.. men det ska nog gå bra, det måste det göra! jag hoppas bara att lite energi och motivation kommer tillbaka, det känns skit att mest bara känna att jag inte har någon lust med någonting överhuvudtaget..

jaja, idag blir det en lugn o skön dag med min älskling som faktiskt är ledig ännu en dag, wehu!

hjärta

hoppas ni har en bra kväll och har haft en bra dag!
..det har jag, mestadels.
alla tankar som flyger runt och tar upp all tid hade gärna fått försvinna.
pluggandet har tagit rejält mycket stryk på grund av detta, det har helt enkelt inte gått alls.
men ibland är det väl så och ibland måste det kanske få vara så också, för allt löser sig väl ändå, eller hur?

nu ska jag ha en mysig kväll med min älskling och en bra film. =)

vafan?!

inte nog med att huvudvärken sitter i än, utan för att göra det hela ännu värre så är dagen idag den dag då alla ska väsnas som allra mest (som om jag inte redan är känslig för ljud?!)! en granne spelar boten anna och annan härlig musik på högsta volym, en annan granne tror att man diskar bäst genom att slänga runt med disken och utanför tror jag minsann att de kör med en vinkelslip eller liknande. låter det inte som en väldigt bra miljö att försöka plugga i med dundrande huvudvärk?
nej då, jag är inte bitter.

aj i huvudet

idag har jag riktigt jäkla ont i huvudet, det trycker under ögonen och vid pannan. jäkla skit!
..jag som måste läsa en massa idag för att hinna med allt! helst vill jag bara lägga mig i ett mörkt rum och sova bort det onda. damn!

redhead

det blev inte bara tårtkalas i eftermiddag, med supergod tårta och underbart sällskap, det blev även ny färg på håret. first time ever och jag gillar't! dessvärre går det ju knappt att få med på bild, så ja, skillnaden är inte så dramatisk ;)

tack för idag tjejer!

tårtkalas

igår var jag på biblioteket och därfrån kom jag med ÄNNU mer material, jag har alldeles för mycket för stunden, även om det är bra, så finns det ingen chans att jag kan läsa allt. =/ jaja, det får bli som det blir! får se det positiva i att ha massor av referenser.. efteråt mötte jag upp dessan, maria och världens sötaste lilla unge, vi pratade lite skit och kikade lite i affärer innan vi skildes åt och gick hemåt igen. tack! <3

nu ska jag bege mig till linsan som fyller år idag, ska bli bjuden på mumsig tårta och umgås med två av mina favorittjejer, det är inte fy skam det!

goodie

hallå eller! har ni haft en bra helg?
..det har jag, alldeles jätte bra tillsammans med min älskling.
lugnt och skönt!
nu väntar hemtenta nästa vecka, tjoho..
..men det får gå som det går, jag kan bara göra som vanligt - så gott jag kan!
imorrn ska jag hämta ännu mer böcker, frågan är bara hur jag ska hinna läsa allt?!

nattinatt!

friday i'm in love

gomorron. igår kväll tänkte jag något i stil med att "imorgon ska jag inte ställa något larm och sova länge", vilket inte händer så ofta. hursomhelst så vaknade jag först vid åtta men tänkte att jag kunde ligga en stund till, men åtta och tjugofyra så gick jag upp. så ja, det där gick ju inte så bra.. men, men =)

igår var det dagen "det", en av de dagarna i alla fall. det var gastroskopi-dags. usch, fy och blä, tänk om jag vaknar, tänk om jag märker minsta lilla, tänk om, tänk om.. det var några av tankarna jag hade innan, jag var ganska orolig med andra ord. mest orolig var jag nog för att släppa kontrollen. som tur var så var sköterskan underbar, jag bad henne att berätta allt som hon skulle göra och det hjälpte, även om det för många inte är någon big deal. läkaren verkade ganska stressad och ville köra igång så fort som möjligt, så han började spruta in sömnmedel i armen och jag minns att jag sa "nu börjar det bli suddigt" och att tommy skrattade åt mig för att jag sa så. det nästa jag minns är att jag vaknar och säger något i stil med "åh, jag som drömde" och då hade jag sovit i ungefär fem minuter. undersökningen gick alltså snabbt och smärtfritt, jag märkte absolut ingenting, så himla skönt! efteråt kändes det underbart i kroppen, inte för att jag var lite halvdåsig på grund av sömnmedlet, utan för att jag hade gjort det! för på grund av all oro innan så vet jag inte hur många gånger jag har tänkt "nej, nu ringer jag och avbokar", trots att jag visste att jag skulle få sova. men det var alla de där "tänk-om-tankarna" och minnena från förra gången som spökade. känslan var underbar för det var som att en sten fallit från mitt hjärta när allt var över och jag var stolt över mig själv för att jag inte låtit de negativa tankarna ta över!

idag ska jag nog slappa och försöka ha det lugnt och skönt, har känslan av att hela helgen blir sån, om jag känner mig själv rätt i alla fall. tentan får vänta tills på måndag. kanske att jag läser lite innan, det vore rätt bra..

ha en bra dag underbaringar!

morrn morrn

nej men gomorron! här sitter jag och gäspar och dricker mitt morgonkaffe. gick upp med tommy, får se om jag går och lägger mig sen igen eller om jag lyckats piggna till rätt bra. har planer på att få en del läst idag, men jag får se hur det blir med den saken, men jag borde..
later

snarkisnark

forskningsmetodik är inte kul..
eller jo, att få tänka och fundera på hur jag ska gå tillväga med uppsatsen, det är kul, mest för att jag är så nöjd med ämnet och för att mitt syfte och forskningsfrågor känns bra antar jag..
..men föreläsningarna har varit som att ta ett sömnpiller eller två. not so good.
det är synd, för vår föreläsare verkar vara en jätte bra person och har säkert massor att lära ut, men tyvärr når det inte ut så bra, åtminstone inte till mig. Med tanke på den väldigt avtagande skaran som kommer på föreläsningarna så är det nog fler som känner så..
hursomhelst så var det den sista för mig idag, kan inte gå på torsdag då jag ska till sjukhuset och sova sött medan de grejar bäst de vill med mig när jag ska göra gastroskopi för andra gången. det gick ju inte så bra sist.. det är tur att jag ska få sova den här gången så jag inte drar ur slangen eller något igen.. överlevnadsinstinkter har jag gott om! men nu vill jag bara att torsdagen ska komma och försvinna så jag slipper tänka på det mer!

jag saknar min älskling, det är tur att han kommer hem snart. till dess ska jag nog ordna med äggmacka och kaffe, mumsigt!


can't live with or without you

det har känts som söndag hela dagen, förmodligen eftersom både jag och tommy är lediga, mysigt! igår skickade jag iväg ett väldigt ofärdigt PM, men imorgon är det handledning, då blir säkert saker och ting lite klarare så att jag kan skriva en bra tenta sen, jag hoppas det i alla fall!

nu är älsklingen iväg och hämtar två stycken datorer med årsmodell stenåldern eller något sånt, en kul hobby han har.. haha.. får se vad han ska hitta på med dom? jaja, så länge de inte bara står o skräpar ;)

i övrigt har jag en fruktansvärd mensvärk, så jag har knapprat i mig två panodil nu i hopp om lindring.. nu ska jag nog snart ta och äta upp resterna från gårdagens tacos, mums!