hett..

..som faen också! det finns ingen hejd på det tror jag.. och på onsdag skulle det bli ännu varmare såg det ut som.. uäck! ja, det är synd att inte klaga när det är så här! haha ja, faktiskt.. jag mår inte alls bra av det. gör någon det egentligen? möjligtvis om man inte rör en fena..
på jobbet var det 28 grader inne idag, väldigt behagligt när man håller på och grejar mest hela tiden.. nej, inte så värst. =/ aja, det var skönt att hoppa in i duschen när jag kom hem i alla fall.. =)

så.. i helgen var jag och tommy i kungshamn. vi lånade hans mammas lägenhet ett dygn, jätte mysigt var det! framför allt kvällspromenaden ner till hamnen och badplatsen.. och klipporna.. åh, underbara klippor! =) det är något av det mest fantastiska jag vet, när klipporna möter havet.. och att jag får vara där tillsammans med någon eller några jag tycker om.. gå, springa eller bara vara på dem, underbart!

ni hinner jag inte skriva mer, snart kommer tommy hem och då ska vi käka.. och sen är det snart dags för mig att gå och lägga mig, ska upp 05.15 i morgon också, tjohoo! men innan det är dags för sängen så får det nog bli en promenad och förhoppningsvis så är det lite svalare då, kring nio-tio tiden =)

tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback