salte stänk

hehe ja, det blev en del sådana idag i lysekil, saltvattenstänk alltså ;)
lite innan nio åkte vi iväg mot lysekil, när vi kom fram gick vi in en sväng på bokia och kikade om de hade några fynd, men vi väntade med att köpa något tills innan vi åkte hem igen.
..i stället gick vi mot havets hus, som var vårat mål för dagen. det blåste nästan storm där ute, men det var ändå härligt på något sätt, i alla fall när man såg hur havet slog emot klipporna. =) hursomhelst så gick vi igenom havets hus och det var jätte fint, jag tycker verkligen om att kika på fiskar, akvarier och sånt! jag har drömt ända sen jag var liten om att bo i ett hus med akvarier som väggar, haha


image246

 
image251
ungefär ett sånt här akvarium ska vi bygga någon gång i framtiden, tänkte vi..



..det blev en fika också, en väldigt dyr och säkerligen väldigt kaloririk sådan, men vi gör det ju inte så ofta som tur är! efteråt gick vi in till "city" igen för att gå till bokia. det blev några fynd där, men jag skulle ha kunnat kommit därifrån med halva butiken, jag älskar böcker! men det blev bara två stycken för min del, fast jag har en känsla av att det kan bli några fler innan årets rea är över..



om ett tag blir vi hämtade och åker iväg till kungshamn, där vi lär bli kvar tills på söndag som det ser ut nu. det verkar som att det kan bli lite käk och dricka hos jessica i helgen, det ska bli riktigt kul! sen på söndag, eller på måndag innan vi åker, så hoppas jag att vi kan träffa tina och jan-e en stund.
..vi har ändå varit här i två veckor snart och ändå har vi inte haft möjlighet att träffa knappt hälften av alla vi skulle vilja hälsa på, det är riktigt synd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback