akuttid.

på måndag är det jag som ringer vårdcentralen om en akuttid. det var rådet jag fick, så illa verkar det alltså vara. det fanns inga vanliga tider innan 27:e juli annars. vi bokade det först. sen berättade jag mer om hur jag mår och känner, då fick hon plötsligt en annan ton och sa att jag måste ringa om en akuttid direkt på måndag morgon och tills dess måste jag försöka vila. hon tyckte inte ens att jag borde börja jobba nästa vecka.. tänk om det är så illa som det känns.. jävla skit!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack för kommentaren! Jag vet att ord inte hjälper mycket, men det betyder ändå!



Jag hoppas verkligen inte det är något väldigt allvarligt? Du vet att du kan ringa mig dag ocn natt om du behöver prata! Jag lyssnar och stöttar så gott jag kan, vad det än gäller!



Bamsekram!

Postat av: Sofia

Usch då, det låter väldigt likt min mage, förutom att jag har kramp i magen tills det kommer ut.. =/ Ringde vårdcentralen förra fredagen och de tyckte jag skulle prova några receptfria tabletter mot halsbränna, och om de inte hjälpte så skulle jag ringa tillbaka, så jag ska väl ringa nästa vecka jag också.. Det är verkligen inte kul, det vet jag! Och det frestar så jäkligt på nerverna! Vi får se till både du och jag att de gör alla tester som går, så man verkligen får klara besked! Det tror jag vi behöver!

2008-06-19 @ 19:00:56
URL: http://fiian.blogg.se/
Postat av: Linda

usch då vännen! låter inge bra alls detta! hoppas de löser sig!!! kram

2008-06-20 @ 09:28:38
URL: http://www.varlillarodastuga.blogspot.com
Postat av: Sofie

Uscha, hoppas dom kan hjälpa dej o få ordning på det! Ska hålla tummarna! Kram

2008-06-20 @ 12:08:15
URL: http://daughterofrock.blogdog.se
Postat av: emma

tack för era ord!

2008-06-20 @ 13:10:29
URL: http://kalltkaffe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback