från fågel till fisk.

fredagskvällen var riktigt jäkla bra, det var så himla mycket bra folk som tenderade att vara i just min närhet den kvällen. sån tur man kan ha ibland! hursomhelst så började kvällen på beirut seller med middag och vin, mätta och belåtna så begav sig hela skaran mot förfesten där det fanns ännu mer folk. där blev det (bland annat) sedvanlig singstar där vi tävlade om vem som skulle få städa efter oss, det var slamporna mot backstreet boys (vilka fantasifulla namn?) och efter en rätt kass inledning från min sida, så vann ändå slamporna till slut, tur det! sen att killarna inte tog det där med att städa på så stort allvar är ju en annan sak.. men till slut så såg jag i alla fall att några av dem gick runt med påsar.. det där med att sortera efter glas och metall osv som vår lagledare försökte få dem att göra, det innebar nog lite för mycket jobb för deras hjärnor efter x antal öl/groggar/whatever. men det var ju väl värt ett försök ;)

i alla fall så var ju det här en avskedsfest, då några ska iväg till australien ett år,ett helt jäkla år.. ni kommer att saknas! jag fick några ord av johan som jag nog ska ta till vara på, även om han var rätt dragen vid tillfället så fanns det ändå en ton av allvar i hans röst när han sa det han sa..

något av det bästa på hela kvällen var att träffa min underbara bror, jag är så jäkla glad för att han verkar må så bra och för att han är så glad! =)

jag fick bara en bra bild från den kvällen, även om kvalitén är rätt kass så är motivet fint.

skit också, nu är mitt kaffe slut..

Kommentarer
Postat av: Dessan

Jag ser ju helt galen ut!!!

Haha!

Postat av: mikaela

Du ser jättesnygg ut i den där klänningen Dessan! Fräck brud i en lyxförpackning ;)

2008-09-27 @ 19:43:58
URL: http://mikaela85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback